Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Karakteristikë kryesore e juridiksionit

Formimi i Kompanisë në det të hapur | Shërbimet e Inkorporimit të Kompanisë

Na lini kontaktin tuaj dhe ne do t'ju kthehemi sa më shpejt!

Të gjitha juridiksionet

Pavarësisht nëse jeni duke bërë biznes në Evropë, Azi, Afrikë, Lindjen e Mesme, Amerikë ose diku tjetër, Offshore Company Corp do të krijojë strukturën më të mirë tregtare ose mbajtëse për biznesin tuaj në përputhje me ligjet dhe rregulloret lokale.

Azi Paqësor

Evropa

Amerikë - Karaibe

Lindja e Mesme

Afrika

Lindja e Mesme

Shihni më shumë juridiksion që ne ofrojmë në Lindja e Mesme dhe zgjidhni juridiksionin tuaj të preferuar

Tarifat e Shërbimeve të Formimit të Kompanisë

Nga

439 dollarë Company Formation Services Fees
 • Shkalla 100% e suksesshme
 • Konfidencial i shpejtë, i lehtë dhe më i lartë përmes sistemeve të siguruara
 • Përkrahje e përkushtuar (24/7)
 • Vetëm Porosit, Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju
 • Oferta e ngritur mbi 25 juridiksione
Pyetjet e shpeshta

Pyetjet e shpeshta

1. Si të krijoni një kompani në det të hapur - Regjistrimi Ndërkombëtar i Biznesit

Si të krijoni një kompani në det të hapur

Step 1 Fillimisht, menaxherët tanë të marrëdhënieve do t'ju kërkojnë të siguroni informacion të detajuar për të gjithë aksionarët dhe drejtorët, përfshirë emrat e tyre. Ju mund të zgjidhni nivelin e shërbimeve që ju nevojiten. Kjo fazë normalisht zgjat një deri në tre ditë pune, ose një ditë pune në raste urgjente. Për më tepër, jepni emrat e propozuar të ndërmarrjeve në mënyrë që të mund të kontrollojmë pranueshmërinë e emrave në regjistrin e ndërmarrjeve / shtëpinë e ndërmarrjeve të secilit juridiksion / vend .

Step 2 Ju vendosni pagesën e tarifës sonë të shërbimit dhe tarifën zyrtare të qeverisë që kërkohet për juridiksionin / vendin tuaj të zgjedhur. Ne pranojmë pagesa me kartë krediti / debiti VisaVisapayment-discoverpayment-american , Paypal Paypal ose me transferim në llogarinë tonë bankare HSBC. HSBC bank account ( Udhëzimet e Pagesës ).

Lexoni gjithashtu: Tarifat e regjistrimit të ndërmarrjes

Step 3 Pas mbledhjes së informacionit të plotë nga ju, Offshore Company Corp do t'ju dërgojë versione dixhitale të dokumenteve tuaja të korporatave (certifikata e themelimit, regjistri i aksionarëve / drejtorëve, certifikata e aksioneve, memorandumi dhe artikuj të shoqatës etj) përmes postës elektronike. Kompleti i plotë i Kompanisë në dethapur do të dërgohet në adresën tuaj të banimit me anë të shpërndarjes së shpejtë (TNT, DHL ose UPS etj.).

Ju mund të hapni një llogari bankare për kompaninë tuaj në Evropë, Hong Kong, Singapor ose ndonjë juridiksion tjetër ku ne mbështesim llogari bankare në det të hapur ! Ju keni lirinë për të bërë transferime ndërkombëtare të parave nga llogaria juaj në dethapur .

Sapo të përfundojë formimi i kompanisë suaj në dethapur . Ju jeni gati të bëni biznes ndërkombëtar!

2. Pse duhet të përdor Offshore Company Corp në det të hapur për të hapur kompaninë time në det të hapur?
 1. Profesionistët tanë kanë përvojë më shumë se 10 vjet në konsulencë në det të hapur. Gjatë kësaj kohe ne kemi qenë në gjendje të zhvillojmë një rrjet të ofruesve të shërbimeve në det të hapur që mbetet i pashembullt.
 2. Ne ofrojmë këshilla të personalizuara për klientët tanë, duke integruar plotësisht ligjet e fundit.
 3. Ne jemi një nga ofruesit më konkurrues në det të hapur.
 4. Ne kemi arritur shumë çmime dhe çertifikata. Shiko gjithcka   Çmimet dhe licenca e OCC  

Për informacione të mëtejshme, ju lutemi lexoni seksionin "Garancitë tona".

Vetëm Urdhëroni - Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju

Lexoni gjithashtu:

3. Çfarë është një kompani në det të hapur?

Së pari dhe më e rëndësishmja, është thelbësore të përcaktohet termi në det të hapur. Në det të hapur ka të bëjë me menaxhimin, regjistrimin, kryerjen ose operimin në një vend të huaj, shpesh me përfitime financiare, ligjore dhe tatimore.

Një kompani në det të hapur ka një larmi përdorimesh dhe përfitimesh për klientët që dëshirojnë të angazhohen në tregti financiare ndërkombëtare dhe aktivitete investimesh. Në varësi të juridiksionit specifik në det të hapur, një kompani në det të hapur mund të ketë tiparet dhe avantazhet e mëposhtme: Lehtësia e Inkorporimit, Tarifat Minimale, Pa Kontrolle të Këmbimit të Kufizuar, Konfidencialiteti i Lartë, Përfitimet e Taksave

Lexoni gjithashtu:

4. Cilin juridiksion duhet të zgjedh për kompaninë time?

Juridiksionet jo vetëm që kanë disa aspekte të përfitimeve tatimore, ato janë gjithashtu vende të mira për të tërhequr investitorë për shkak të faktorëve të tillë si politika e qëndrueshme, reputacioni i mirë dhe ligji i sofistikuar i korporatave.

Çdo vend në det të hapur ka përfitimet e tij të veçanta që mund të plotësojnë kërkesat strategjike të klientëve. Ekipi i shërbimit ndaj klientit të OCC janë trajnuar për të mbështetur klientët për të gjetur parajsat e zbatueshme të taksave për biznesin e tyre.

Ne rendisim me kujdes vendet e shërbimit në faqen tonë të internetit, nga vendet me tarifë më të ulët në ato më të larta. Megjithëse ka disa ndryshime në tarifa, të gjitha juridiksionet garantojnë konfidencialitetin dhe integritetin e tyre për investitorët. Për vendet e mira në det të hapur me monedha të rangut të lartë, klientët do të futen në Hong Kong dhe Singapor, të cilat janë të vendosura mirë për të tërhequr biznesmenë për shkak të përfitimeve të tyre të konsiderueshme ekonomike dhe tatimore.

Lexoni gjithashtu:

5. Kush duhet të përdorë një kompani në det të hapur?

Një kompani në det të hapur mund të jetë me interes për një numër të madh njerëzish, dhe mund të përdoret për aktivitete të ndryshme.

Biznesmenë

Krijimi i një kompanie në det të hapur ju lejon të filloni një aktivitet pa u dashur të merreni me ngritjen e një infrastrukture të komplikuar. Një kompani në det të hapur ju lejon të krijoni shpejt një strukturë të qëndrueshme me një administratë të thjeshtë dhe të shijoni të gjitha përfitimet e juridiksionit në det të hapur.

Tregtia përmes internetit (tregtia elektronike)

Tregtarët e internetit mund të përdorin një kompani në det të hapur për të mbajtur një emër domain dhe për të menaxhuar faqet e internetit. Një kompani në det të hapur mund të jetë ideale për njerëzit, biznesi i të cilëve është në internet. Ju mund të zgjidhni të përfshini zyrën e regjistruar të kompanisë tuaj në një juridiksion të hapur për të përfituar nga përfitimet e ndryshme të ofruara nga këto juridiksione.

Konsulentë / këshilltarë

Ju gjithashtu mund të vazhdoni biznesin tuaj të konsulencës ose këshillimit përmes një kompanie në det të hapur. Ju do ta keni më të lehtë për të menaxhuar kompaninë tuaj, ndërsa jeni regjistruar në një juridiksion të qëndrueshëm dhe duke përfituar nga të gjitha pikat e forta të këtij juridiksioni.

Biznesit ndërkombëtar

Tregtia ndërkombëtare mund të kryhet përmes një kompanie në det të hapur. Ai do të trajtojë blerjet dhe operacionet e shitjeve. One IBC gjithashtu mund të marrë një numër të TVSH-së për kompanitë që regjistrojmë në Qipro ose në Mbretërinë e Bashkuar.

Mbajtja e të drejtave të pronësisë intelektuale

Çdo lloj e drejte e pronësisë intelektuale (një patentë ose markë tregtare) mund të regjistrohet në emër të një kompanie në det të hapur. Kompania gjithashtu mund të blejë ose shesë këtë lloj të drejte. Ai gjithashtu mund t'u japë të drejtave të përdorimit palëve të treta në këmbim të pagesave.

Lexoni gjithashtu: Shërbimet e pronës intelektuale

Për ruajtjen e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme

Kompanitë në det të hapur përdoren për të mbajtur të dy pasuritë e luajtshme (të tilla si jahte) dhe pasuritë e paluajtshme (të tilla si shtëpitë dhe ndërtesat). Përveç konfidencialitetit, përfitimet dhe përparësitë që ato ofrojnë përfshijnë përjashtimin nga lloje të caktuara të taksave (p.sh. tatimi i trashëgimisë). Sidoqoftë duhet të theksohet se disa vende nuk lejojnë blerjen e pasurisë së luajtshme / të paluajtshme përmes strukturave në det të hapur dhe për këtë arsye ata që dëshirojnë të formojnë një strukturë në det të hapur këshillohen të kontrollojnë me një autoritet kompetent përpara se të vazhdojnë.

Për qëllime trashëgimie

Një firmë në det të hapur që qëndron gjithnjë në det (me kusht që të paguhen të gjitha kostot që lidhen me drejtimin e saj), në disa vende, mund të përdoret si një mjet për të shmangur ligjet e taksave të trashëgimisë. Me synimin për të minimizuar detyrimin e taksës së trashëgimisë, struktura në det mund të kombinohet gjithashtu me një besim ose një themel.

Agjencia e aksioneve / Forex

Kompanitë në det të hapur përdoren shumë shpesh për tregtinë e aksioneve ose transaksionet e këmbimit valutor. Arsyet kryesore janë natyra anonime e transaksionit (llogaria mund të hapet me një emër kompanie).

Ju jeni të lirë të bëni transferime ndërkombëtare të parave nën Kompaninë tuaj në det të hapur. Ne dëshirojmë t'ju bëjmë të vetëdijshëm se duhet të lidheni me një këshilltar tatimor në vendin tuaj të qëndrimit përpara se të krijoni një kompani në det të hapur.

Lexoni gjithashtu:

6. A duhet të paguaj tatime mbi fitimin ose interesin e fituar nga kompania ime?

Jo

Shumica e juridiksioneve me të cilat ne punojmë nuk vendosin taksa mbi fitimet e bëra ose interesat e fituara nga kompania. Disa, si Hong Kong ose Delaware, vetëm fitime tatimore të bëra brenda juridiksionit, ndërsa Qipro ngarkon një taksë të sheshtë 10%.

Ndërsa një kompani mund të mos jetë subjekt i raportimit të taksave tek autoritetet e saj lokale, nga pikëpamja personale ajo nuk duhet t'ju lirojë të kërkoni këshillë nga një këshilltar tatimor në vendin tuaj të qëndrimit për të vlerësuar shkallën e detyrimeve tuaja, nëse ka .

Lexoni gjithashtu:

Promovimi

Promovimi i Fushatës Përmbledhëse për përfshirjen në Anguilla

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US