Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .
Hapi 1
Preparation

Përgatitja

Kërkoni kërkim falas të emrit të kompanisë Ne kontrollojmë pranueshmërinë e emrit dhe bëjmë sugjerime nëse janë të nevojshme.

Hapi 2
Your Seychelles International Business Company (IBC) Details

Detajet e Kompanisë suaj të biznesit ndërkombëtar Seychelles (IBC)

 • Regjistrohuni ose identifikohuni dhe plotësoni emrat e kompanive dhe drejtorin / aksionarin (a).
 • Plotësoni transportin, adresën e kompanisë ose kërkesë të veçantë (nëse ka).
Hapi 3
Payment for Your Favorite Seychelles International Business Company (IBC)

Pagesa për Kompaninë tuaj të Preferuar të Biznesit Seychelles (IBC)

Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës (Ne pranojmë pagesa me Kredi / Kartë Debiti, PayPal ose Transfer Wire).

Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Ju do të merrni kopje të buta të dokumenteve të nevojshme duke përfshirë: Certifikatën e Inkorporimit, Regjistrimin e Biznesit, Memorandumin dhe Nenet e Shoqatës, etj. Pastaj, kompania juaj e re në një juridiksion është e gatshme të bëjë biznes!
 • Dokumentet mund t'i sillni në kompletin e ndërmarrjes për të hapur llogarinë bankare të korporatës ose ne mund t'ju ndihmojmë me përvojën tonë të gjatë të shërbimit të mbështetjes bankare.
Dokumentet e kërkuara për krijimin e një kompanie në det të hapur në Seychelles
 • Pasaportë e noterizuar e secilit aksionar / pronar përfitues dhe drejtor.
 • Dëshmi e noterizuar e adresës së banimit të çdo drejtori dhe aksionari / pronari përfitues (Duhet të jetë në anglisht ose të përkthehet në anglisht).
 • 3 emrat e propozuar të ndërmarrjeve.
 • Nënshkruani formularin e aplikimit, njoftimin e pronarëve përfitues.

Tarifat e regjistrimit të ndërmarrjes Seychelles

Nga

439 dollarë Service Fees
 • Vetëm 439 dollarë amerikanë
  Bërë brenda 2 ditëve të punës
 • Shkalla 100% e suksesshme
 • Konfidencial i shpejtë, i lehtë dhe më i lartë përmes sistemeve të siguruara
 • Përkrahje e përkushtuar (24/7)
 • Vetëm Porosit, Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju

Shërbime të rekomanduara

Llogari bankare

Llogari bankare

Përfitimi kryesor i juridiksionit të Seychelles: pa detyrime tatimore, kërkesa minimale për raportim; nuk kërkohet kontroll ose kthim tatimor.

Industria bankare në Sechelles është e njohur mirë nga këto karakteristika:

 • Konfidencialiteti i nivelit të lartë - sekreti bankar në Seychelles është i ankoruar në ligj.
 • Gama e plotë e zgjidhjeve të pagesave - llogari në disa monedha, banking bankar në internet, transferta ndërkombëtare, karta pagese, çeqesh, financa tregtare.
 • Mjete të plota operative të sigurta bankare në internet, pa nevojën e instalimit të softuerit specifik në kompjuterin tuaj personal

-------> Kompania jonë nuk ofron ndihmë për hapjen e llogarive bankare në Seychelles për momentin. Ne punojmë shumë për t'ju ofruar mundësi alternative.

Një kompani e Seychelles është në gjendje të aplikojë për disa banka: EPB, PPB, Maubank, Boslil.

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Kompania në det të hapur në Seychelles mund të aktivizojë në konfidencialitet të plotë në lidhje me pronarët duke caktuar një drejtor të emëruar. Kjo është një metodë e njohur e përdorur nga kompanitë në Seychelles dhe mund të kërkohet në çdo kohë

Përfitimet:

 • Niveli i lartë i privatësisë

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Regjimi Atraktiv i Taksave
 • Aplikimi Online
 • Procedura e drejtpërdrejtë
 • Kosto e arsyeshme
 • Shërbimet e transmetimit të parave
 • Shërbime të përpunimit të pagesave
 • Tregtimi në valutë të huaj
 • Ndërmjetësimi i parave
 • Kembim parash

Besimi, Shërbimi i Fondacionit

Besimi, Shërbimi i Fondacionit
 • Besimi / Fondacioni dhe Mbrojtja e Aseteve
  • Ruajtja e pasurisë kundër pasigurisë politike, familjare ose ekonomike
  • Zotërimi i aktivit të padukshëm të biznesit tuaj: domeni, IP dhe marka tregtare
  • Të suksesshëm në planifikimin e investimeve ndërkombëtare, taksave të trashëgimisë dhe pasurive të patundshme
  • Maksimizimi i përfitimeve të aseteve për përfituesit
  • Krijimi i lehtë dhe i shpejtë, baza fleksibile e strukturës me qëllim
 • Një mjet për biznesin e zhvillimit të fortë dhe të qëndrueshëm. Suksesi juaj është gjithashtu i yni.

Ndrysho agjentin

Ndrysho agjentin
 • Këshillëdhënës Profesional me mbështetje 24/7
 • Si agjent i regjistruar, ne mbështesim kompaninë tuaj në biznesin gjatë gjithë jetës
 • Shërbime me çmime të shpejta dhe të lira (2-3 ditë)
 • Hapni llogari bankare në distancë
 • Ndryshoni strukturën e kompanisë, shtoni të nominuarin dhe shërbime të tjera

Licencimi i Biznesit

Licencimi i Biznesit
 • Regjimi Atraktiv i Taksave
 • Aplikimi Online
 • Procedura e drejtpërdrejtë
 • Kosto e arsyeshme
 • Shërbimet e transmetimit të parave
 • Shërbime të përpunimit të pagesave
 • Tregtimi në valutë të huaj
 • Ndërmjetësimi i parave
 • Kembim parash

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Nevoja për një adresë biznesi për të menaxhuar klientët dhe partnerët tuaj, gjithashtu mbrojtur informacionin tuaj personal, këtu Zyra jonë e Shërbimeve në Sishel mund t'ju ndihmojë
 • Thirrjet e marra nga sekretari ynë profesional në emër të kompanisë tuaj
 • Mesazhi ju dërgohet përmes postës elektronike
 • Shërbim efektiv i dërgimit të postës dhe faksit

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Llogaria e Merchant PayCEC rekomandohet për Seychelles, këto janë Paypal, Stripe.
 • Aplikimi i llogarisë tregtare me bankat: EPB, PPB, Maubank, Boslil është në dispozicion për kompaninë Seychelles.
 • Siguruar ligjërisht për shitësin në sajë të mos trajtimit të të dhënave të kartës së asnjë klienti
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare
 • Çmimi konkurrues

Kompania në det të hapur në Seychelles me karakteristikat kryesore

Kompania Ndërkombëtare e Biznesit (IBC)

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit IBC
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave Zero
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani po
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta Jo
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 2
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave po
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 100,000 USD / 100,000 aksione
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Jo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Jo
Regjistrime të arritshme nga publiku Jo
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor Jo
Llogaritë e audituara Jo
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 439.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 500.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 339.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 500.00

Fusha e Shërbimeve

International Business Company (IBC)

1. Tarifa e Shërbimit të Formimit të Kompanisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Përgatitja e dokumenteve; Yes
Certifikata e Inkorporimit (foto demo); Yes
Memorandumi dhe Artikujt e Shoqatës (M&A) (demonstrim); Yes
Memorandumi origjinal i nënshkruar i agjentit të regjistruar që emëron Drejtorin (et) e Parë; Yes
Rezolutat e Bordit të Parë Yes
Letër (a) e Pëlqimit për të vepruar si Drejtor; Yes
Kërkesa (a) për ndarjen e aksioneve; Yes
Çertifikatat e Ndarjes; Yes
Regjistri i Drejtorëve (demo foto); Yes
Regjistri i anëtarëve (foto demo); Yes
Kompani sekretare Yes

2. Tarifa e Qeverisë

Certifikata e inkorporimit Statusi
Dorëzimi i të gjitha dokumenteve në Komisionin e Shërbimeve Financiare (FSC) dhe marrja pjesë e çdo sqarimi mbi strukturën dhe aplikimet e kërkuara. Yes
Dorëzimi i aplikimit tek Regjistruesi i Kompanive Yes

Formularët e Kompania në det të hapur në Seychelles

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Karta e Shkallës së IBC-së Seychelles
PDF | 1.04 MB | Koha e azhurnuar: 06 Apr, 2020, 12:26 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Kompaninë Ndërkombëtare të Biznesit të Seychelles

Karta e Shkallës së IBC-së Seychelles Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Certifikata e inkorporimit Shembull Seychelles
PDF | 2.30 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:06 (UTC+08:00)
Certifikata e inkorporimit Shembull Seychelles Shkarko
Pyetjet e shpeshta

Formimi i Kompanisë Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) - Kompania në det të hapur në Seychelles

1. Cilat lloje të ndërmarrjeve do të ngrihen?
Kompanitë e biznesit ndërkombëtar janë ndërmarrjet e përfshira në Aktin për Kompanitë Ndërkombëtare 2016 (Sishel). Lloji i ndërmarrjeve coulbe Private Limited nga Aksionet (Pte Ltd) ose Kompania me Përgjegjësi të Kufizuar (LLC).
2. Afati kohor dhe citimi i procesit të inkorporimit?

Procesi i inkorporimit zgjat vetëm 1-2 ditë pasi kemi marrë të gjitha dokumentet e kërkuara dhe pagesën nga ana juaj.

Cila është kërkesa për procesin e inkorporimit?
Kërkesa është e thjeshtë. Thjesht duhet të paraqisni 2 lloje të dokumenteve:
 • Skanoni me Ngjyra e Pasaportës
 • Skanimi i provës së adresës në anglisht (Fatura e shërbimeve, Deklarata e bankës, ...)

Shihni më shumë: Si të krijoni një kompani në Sishel

3. Cila është kostoja e regjistrimit të një kompanie IBC në Sishel?

Tarifa për regjistrimin e një IBC që ka një kapital aksionar të autorizuar deri në 1.000.000 dollarë amerikanë është 439 dollarë amerikanë tarifa jonë e shërbimit profesional dhe tarifa qeveritare plus 500 dollarë amerikanë . Totali 939 dollarë amerikanë .

Shiko me shume:

4. Si të filloni një biznes në Seychelles?

Si të filloni një biznes në Seychelles?

Step 1 Formimi i Kompanisë në det të hapur Seychelles , fillimisht ekipi ynë i Menaxherëve të Marrëdhënieve do t'ju kërkojë që ju të siguroni informacionin e detajuar të emrave dhe informacioneve të aksionarit / drejtorit. Ju mund të zgjidhni nivelin e shërbimeve që ju nevojiten, normal me 2 ditë pune ose një ditë pune në rast urgjence. Për më tepër, jepni propozimin emrat e ndërmarrjeve në mënyrë që të mund të kontrollojmë pranueshmërinë e emrit të kompanisë në Regjistruesin e sistemit të Ndërmarrjeve të Biznesit Ndërkombëtar .

Step 2 Ju vendosni pagesën për tarifën e Shërbimit tonë dhe tarifën zyrtare të qeverisë së Sishelit që kërkohet. Ne pranojmë pagesa me Kartë krediti / Debiti VisaVisaDiscoverAmerican , Paypal Paypal ose Transfer Transferimi në llogarinë tonë bankare HSBC HSBC bank account .

Step 3 Pasi të keni mbledhur informacion të plotë nga ju, Offshore Company Corp do t'ju dërgojë një version dixhital (Certifikata e Inkorporimit, Regjistri i Aksionarit / Drejtorëve, Certifikata e Aksionit, Memorandumi i Shoqatës dhe Artikujt etj.) Përmes postës elektronike. Paketa e plotë e Kompanisë në det të hapur të Sishel do të bëjë korrier në adresën tuaj të banorit me shprehje (TNT, DHL ose UPS etj.)

Ju mund të hapni llogari bankare për kompaninë tuaj në juridiksione evropiane, Hong Kong, Singapor ose juridiksione të tjera të mbështetura në llogari bankare në det të hapur ! Ju jeni transferimi i parave ndërkombëtare të lirisë nën Kompaninë tuaj në det të hapur Seychelles.

Formimi juaj i Kompanisë Seychelles përfundoi, i gatshëm për të bërë biznes ndërkombëtar!

Lexo më shumë:

5. Çfarë ndodh nëse nuk paguaj tarifat vjetore të rinovimit të IBC?
Mos pagesa e tarifave vjetore të rinovimit do ta bëjë kompaninë në det të hapur të humbasë statusin e saj të pozitës së mirë, kompania gjithashtu do të pësojë ndëshkime të rënda të vonuara dhe pasoja ligjore. Në çdo kohë pas datës së duhur të tarifave qeveritare, Regjistruesi i Kompanive ka të drejtë të heqë dorë nga kompania nga Regjistri për mospagim të tarifave, pasi i ka dhënë një njoftim Kompanisë 30 ditë.
6. A ka ndonjë taksë tjetër të pagueshme?
A ka ndonjë taksë tjetër të pagueshme?

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Kompania në det të hapur në Seychelles Publikimet

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US