Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Llogaria e Tregtarit në Sishel | Bëni kërkesë për Llogari Tregtare Online

Tarifat e Llogarisë Tregtare të Sishel

Nga

99 dollarë Service Fees
 • Llogaria e Merchant PayCEC rekomandohet për Seychelles, këto janë Paypal, Stripe.
 • Aplikimi i llogarisë tregtare me bankat: EPB, PPB, Maubank, Boslil është në dispozicion për kompaninë Seychelles.
 • Siguruar ligjërisht për shitësin në sajë të mos trajtimit të të dhënave të kartës së asnjë klienti
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare
 • Çmimi konkurrues

Megjithëse kompanitë me qendër në Sishel kanë mundësi të moderuara sesa juridiksioni tjetër për të regjistruar një Llogari Tregtare, por zgjedhja më e përshtatshme për një kompani të tillë në mënyrë që të gëzojë plotësisht të gjitha përfitimet është konfuze dhe kërkon shumë kohë pa njohuri të veçanta në këtë fushë. Ne jemi të përkushtuar për të kujdesur dhe fuqizuar bizneset e Seychelles për të kapur trendin global në kontekstin e ndryshimit të ekonomisë nga llogaria tregtare më e besueshme nga organizatat ndërkombëtare: PayCEC, Paypal, Firstdata, etj.

Nëse klienti është i përshtatshëm - ne mund të mbështesim Aplikimin e Llogarisë Tregtare përmes Bankave Tregtare si: EPB, PPB, Maubank, Boslil Bank mund të jetë gjithashtu një opsion.

Karakteristikë

Rritni biznesin tuaj

Vendimet më të shpejta të biznesit në një mënyrë sigurie sigurie janë një kërkesë për të përmbushur ritmin e shpejtë të industrisë me pakicë në botë. Kështu që PayCEC lejon:

Përfitimet e shitësit

Si të aplikoni

Hapi 1
Create Account

Krijo llogari

 • Regjistrohuni me Konfirmimin me Email.
 • Merrni lehtësisht Llogarinë tuaj Tregtare të Seychelles brenda 5 minutash.
Hapi 2
Start Integrating

Filloni Integrimin

 • Testoni të gjitha llojet e transaksioneve menjëherë në Panelin tuaj.
 • Qëndroni në kontroll me mënyra të thjeshta, të sigurta dhe të shpejta pagese.
 • Materiali integrues mbështetet dhe Specialisti i Teknologjisë është i disponueshëm nëse kërkohet.
Hapi 3
Activating LIVE

Aktivizimi LIVE

 • Dërgoni kërkesën e llogarisë LIVE duke plotësuar në internet Formën Aktive të Tregtarit të Seychelles.
 • Korporata e Pagesave Botërore do të bazohet në informacionin për të mbështetur kompaninë tuaj me bazë Seychelles.
Hapi 4
Accept Payment

Pranoni Pagesën

 • Merrni konfirmimin me email për llogarinë LIVE.
 • Me Llogarinë LIVE, mbani gjurmët e transaksioneve ditore si dhe detajet tuaja të Pagesës (data, shuma, statusi, etj ...).
 • Vetëm disa hapa të thjeshtë në Panel, pagesa vjen në llogarinë bankare të kompanisë suaj brenda pak ditësh.
  • Programi i përpiktë i Pagesave
Krijoni kompani në Seychelles

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US