Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Përparësitë e llogarisë së huaj

Hapni Llogari Tani

Na lini kontaktin tuaj dhe ne do t'ju kthehemi sa më shpejt!

Të veçuara

Remote Application

Zbatimi në distancë

Dorëzoni aplikacionin në internet

Efikasiteti i kostos dhe kohës. Sidomos për ata që preferojnë të përdorin strukturën e të nominuarit ose kanë një strukturë të ndërlikuar të ndërmarrjes.

Aplikoni nga shtëpia: dorëzoni dokumente mbështetëse në varësi të parakushteve të bankës suaj të zgjedhur.

Mbështetje cilësore: ekipi ynë specialist i mbështetjes bankare do t'ju shqyrtojë, këshillojë dhe mbështesë me dokumentet.

Llogaria juaj bankare është zakonisht e gatshme për 10 ditë pune, në varësi të bankës që keni zgjedhur.

Personal Visit

Vizitë personale

Aksioneri dhe drejtori do të vizitojnë zyrën e bankës për takimin me stafin e bankës

Kërkohet një takim për 'të njohur klientin tuaj' dhe nënshkrimi i aplikacionit nga të gjitha palët e lidhura (zakonisht zbatohet për bankat në Hong Kong, Singapor).

Padyshim, një gamë e gjerë shërbimesh në Bankat e Hong Kongut dhe Singaporit, me të cilat ne kemi marrëdhënie domethënëse, do të përmbushin pritjet tuaja.

Ekipi ynë i dedikuar i bankës do t'ju ndihmojë në përgatitjen e një portofoli të mirë para intervistës.

Të gjitha juridiksionet

Offshore Company Corp ofron Konsulencë për Hapjen e Llogarive në shumë juridiksione që janë të njohura. Ju lutemi shikoni ofertën tonë të bankave me reputacion në juridiksione të favorshme, ose kontaktoni menaxherët tanë të marrëdhënieve për këshilla të përshtatura.

Azi Paqësor

Hong Kong Hong Kong
Banka HSBC
Uebfaqe www.hsbc.com.hk
Emri i bankes Banka HSBC
Depozita fillestare 10,000 HKD
Koha Mesatare 2 - 4 ditë pune
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
ICICI Bank Hong Kong
Uebfaqe www.icicibank.hk
Emri i bankes ICICI Bank Hong Kong
Depozita fillestare 10,000 HKD
Koha Mesatare 4 - 6 ditë pune
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Hang Seng Bank
Uebfaqe www.hangseng.com
Emri i bankes Hang Seng Bank
Depozita fillestare 10,000 HKD
Koha Mesatare 4 - 8 ditë pune
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Standard Chartered Hong Kong Limited
Uebfaqe www.sc.com/hk
Emri i bankes Standard Chartered Hong Kong Limited
Depozita fillestare 50,000 HKD
Koha Mesatare 4 - 6 ditë pune
Vërejtje Vizitë personale, banor i HK OSE kompani HK
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
OCBC Wing Hang HK Bank
Uebfaqe www.ocbcwhhk.com
Emri i bankes OCBC Wing Hang HK Bank
Depozita fillestare 50,000 HKD
Koha Mesatare 4 - 6 ditë pune
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Banka e Kinës
Uebfaqe www.bochk.com/en/home.html
Emri i bankes Banka e Kinës
Depozita fillestare 300,000 HKD
Koha Mesatare 3 - 7 ditë pune
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Singapori Singapori
HSBC Singapore Ltd
Uebfaqe www.hsbc.com.sg
Emri i bankes HSBC Singapore Ltd
Depozita fillestare 30,000 SGD
Koha Mesatare 5 - 7 ditë
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
DBS Bank Limited
Uebfaqe www.dbs.com.sg
Emri i bankes DBS Bank Limited
Depozita fillestare USD / 100,000 SGD
Koha Mesatare 2 - 4 ditë
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Banka OCBC
Uebfaqe www.ocbc.com
Emri i bankes Banka OCBC
Depozita fillestare 30,000 SGD
Koha Mesatare 2 - 4 ditë
Vërejtje Kompanitë jo-Singapore, Kërkohet vizitë personale në degën afër
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Standard Chartered Bank Limited
Uebfaqe www.sc.com/sg
Emri i bankes Standard Chartered Bank Limited
Depozita fillestare 30,000 SGD
Koha Mesatare 4 - 6 ditë
Vërejtje Vizitë personale, banor i SG OSE Kompania SG
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Maybank
Uebfaqe http://info.maybank2u.com.sg
Emri i bankes Maybank
Depozita fillestare 1000 USD / SGD
Koha Mesatare Rishikimi paraprak: 3-4 ditë pune
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Bashkimi i Bashkuar i Bankës Jashtë Jashtë
Uebfaqe www.uobgroup.com
Emri i bankes Bashkimi i Bashkuar i Bankës Jashtë Jashtë
Depozita fillestare USD / 25,000 SGD
Koha Mesatare Rishikimi paraprak: 3-4 ditë pune
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Vanuatu Vanuatu
Banka Private e Paqësorit
Uebfaqe https://pacificprivatebank.com
Emri i bankes Banka Private e Paqësorit
Depozita fillestare 1500 dollarë
Koha Mesatare 1 - 2 javë
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 699.00
Vietnami Vietnami
Vietcombank
Uebfaqe www.vietcombank.com.vn
Emri i bankes Vietcombank
Depozita fillestare
Koha Mesatare 2 - 4 ditë
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Banka Standarde e Chartered (Vietnam) Limited
Uebfaqe www.sc.com/vn
Emri i bankes Banka Standarde e Chartered (Vietnam) Limited
Depozita fillestare
Koha Mesatare 2 - 4 ditë
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Banka HSBC (Vietnam) Ltd
Uebfaqe www.hsbc.com.vn
Emri i bankes Banka HSBC (Vietnam) Ltd
Depozita fillestare
Koha Mesatare 2 - 4 ditë
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
CITIBANK Vietnam
Uebfaqe www.citibank.com.vn
Emri i bankes CITIBANK Vietnam
Depozita fillestare
Koha Mesatare 2 - 4 ditë
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Banka aksionare Teknologjike dhe Tregtare e Vietnamit - Techcombank
Uebfaqe www.techcombank.com.vn
Emri i bankes Banka aksionare Teknologjike dhe Tregtare e Vietnamit - Techcombank
Depozita fillestare
Koha Mesatare 2 - 4 ditë
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00

Evropa

Lituania Lituania
DSBC Financial Europe UAB
Uebfaqe www.dsbcf.com
Institucion financiar DSBC Financial Europe UAB
Financimi i parë 3000 EUR
Koha Mesatare 3-5 ditë pune
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 699.00
Qipro Qipro
Zvicra Zvicra
Banka CIM
Uebfaqe www.cimbanque.com
Emri i bankes Banka CIM
Depozita fillestare USD / 10,000 CHF
Koha Mesatare 1 - 2 javë
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 699.00

Amerikë - Karaibe

Belize Belize
Belize Bank International
Uebfaqe www.belizebankinternational.com
Emri i bankes Belize Bank International
Depozita fillestare 1000 dollarë
Koha Mesatare 1 - 2 javë
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 699.00
Banka Ndërkombëtare Caye
Uebfaqe www.cayebank.bz
Emri i bankes Banka Ndërkombëtare Caye
Depozita fillestare 1000 dollarë
Koha Mesatare 1 - 2 javë
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 699.00
Porto Riko (territori i SHBA) Porto Riko (territori i SHBA)
Banka Euro Pacific
Uebfaqe www.europacbank.com
Emri i bankes Banka Euro Pacific
Depozita fillestare 500 dollarë
Koha Mesatare 4 - 7 ditë
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 699.00
Banka Ndërkombëtare Stern
Uebfaqe www.sternbank.com
Emri i bankes Banka Ndërkombëtare Stern
Depozita fillestare Tarifa e hapjes së llogarisë: 3,000 USD - 7,500 US $ Depozita nuk është e detyrueshme
Koha Mesatare 1 - 2 javë
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 699.00
Saint Kitts dhe Nevis Saint Kitts dhe Nevis
Banka e Nevis International
Uebfaqe http://boniltd.com
Emri i bankes Banka e Nevis International
Depozita fillestare 10,000 USD
Koha Mesatare 1 - 2 javë
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 699.00
Shën Lucia Shën Lucia
Banka e Saint Lucia International
Uebfaqe www.boslil.com
Emri i bankes Banka e Saint Lucia International
Depozita fillestare 5000 dollarë amerikanë
Koha Mesatare 5 - 7 ditë
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 699.00

Lindja e Mesme

Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe) Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe)
Banka NBD e Emirateve
Uebfaqe www.emiratesnbd.com
Emri i bankes Banka NBD e Emirateve
Depozita fillestare 50,000 AED
Koha Mesatare 3 - 7 ditë
Vërejtje Vizita Personale Banka NBD e Emirateve mbështet vetëm kompaninë ICC / FTZ / FZ në Emiratet e Bashkuara Arabe / RAK
Tarifa e Shërbimit US$ 699.00
Banka Islamike e Emirateve
Uebfaqe www.emiratesislamic.ae
Emri i bankes Banka Islamike e Emirateve
Depozita fillestare 10,000 AED
Koha Mesatare 1 - 2 javë
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 899.00

Afrika

Mauritius Mauritius
Banka Afrasia
Uebfaqe www.afrasiabank.com/en
Emri i bankes Banka Afrasia
Depozita fillestare 10,000 dollarë
Koha Mesatare 1 - 2 javë pune
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 1,400.00
MauBank Ltd
Uebfaqe www.maubank.mu/en
Emri i bankes MauBank Ltd
Depozita fillestare 5,000 (GBP, USD, EUR, CHF, AUD ose ZAR: 5,000)
Koha Mesatare 1 - 2 javë
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 1,400.00
Banka Një
Uebfaqe https://bankone.mu
Emri i bankes Banka Një
Depozita fillestare 5,000 USD
Koha Mesatare 1 - 2 javë
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 1,400.00

Azi Paqësor

Shikoni më shumë juridiksion dhe listën e bankave në det të hapur që ne ofrojmë në Azi Paqësor për llogarinë tuaj. Zgjidhni dhe hapni llogarinë tuaj tani, menaxherët tanë të marrëdhënieve me klientët janë këtu për t'ju mbështetur.

Hong Kong Hong Kong
Banka HSBC
Uebfaqe www.hsbc.com.hk
Emri i bankes Banka HSBC
Depozita fillestare 10,000 HKD
Koha Mesatare 2 - 4 ditë pune
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
ICICI Bank Hong Kong
Uebfaqe www.icicibank.hk
Emri i bankes ICICI Bank Hong Kong
Depozita fillestare 10,000 HKD
Koha Mesatare 4 - 6 ditë pune
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Hang Seng Bank
Uebfaqe www.hangseng.com
Emri i bankes Hang Seng Bank
Depozita fillestare 10,000 HKD
Koha Mesatare 4 - 8 ditë pune
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Standard Chartered Hong Kong Limited
Uebfaqe www.sc.com/hk
Emri i bankes Standard Chartered Hong Kong Limited
Depozita fillestare 50,000 HKD
Koha Mesatare 4 - 6 ditë pune
Vërejtje Vizitë personale, banor i HK OSE kompani HK
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
OCBC Wing Hang HK Bank
Uebfaqe www.ocbcwhhk.com
Emri i bankes OCBC Wing Hang HK Bank
Depozita fillestare 50,000 HKD
Koha Mesatare 4 - 6 ditë pune
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Banka e Kinës
Uebfaqe www.bochk.com/en/home.html
Emri i bankes Banka e Kinës
Depozita fillestare 300,000 HKD
Koha Mesatare 3 - 7 ditë pune
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Singapori Singapori
HSBC Singapore Ltd
Uebfaqe www.hsbc.com.sg
Emri i bankes HSBC Singapore Ltd
Depozita fillestare 30,000 SGD
Koha Mesatare 5 - 7 ditë
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
DBS Bank Limited
Uebfaqe www.dbs.com.sg
Emri i bankes DBS Bank Limited
Depozita fillestare USD / 100,000 SGD
Koha Mesatare 2 - 4 ditë
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Banka OCBC
Uebfaqe www.ocbc.com
Emri i bankes Banka OCBC
Depozita fillestare 30,000 SGD
Koha Mesatare 2 - 4 ditë
Vërejtje Kompanitë jo-Singapore, Kërkohet vizitë personale në degën afër
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Standard Chartered Bank Limited
Uebfaqe www.sc.com/sg
Emri i bankes Standard Chartered Bank Limited
Depozita fillestare 30,000 SGD
Koha Mesatare 4 - 6 ditë
Vërejtje Vizitë personale, banor i SG OSE Kompania SG
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Maybank
Uebfaqe http://info.maybank2u.com.sg
Emri i bankes Maybank
Depozita fillestare 1000 USD / SGD
Koha Mesatare Rishikimi paraprak: 3-4 ditë pune
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Bashkimi i Bashkuar i Bankës Jashtë Jashtë
Uebfaqe www.uobgroup.com
Emri i bankes Bashkimi i Bashkuar i Bankës Jashtë Jashtë
Depozita fillestare USD / 25,000 SGD
Koha Mesatare Rishikimi paraprak: 3-4 ditë pune
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Vanuatu Vanuatu
Banka Private e Paqësorit
Uebfaqe https://pacificprivatebank.com
Emri i bankes Banka Private e Paqësorit
Depozita fillestare 1500 dollarë
Koha Mesatare 1 - 2 javë
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 699.00
Vietnami Vietnami
Vietcombank
Uebfaqe www.vietcombank.com.vn
Emri i bankes Vietcombank
Depozita fillestare
Koha Mesatare 2 - 4 ditë
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Banka Standarde e Chartered (Vietnam) Limited
Uebfaqe www.sc.com/vn
Emri i bankes Banka Standarde e Chartered (Vietnam) Limited
Depozita fillestare
Koha Mesatare 2 - 4 ditë
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Banka HSBC (Vietnam) Ltd
Uebfaqe www.hsbc.com.vn
Emri i bankes Banka HSBC (Vietnam) Ltd
Depozita fillestare
Koha Mesatare 2 - 4 ditë
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
CITIBANK Vietnam
Uebfaqe www.citibank.com.vn
Emri i bankes CITIBANK Vietnam
Depozita fillestare
Koha Mesatare 2 - 4 ditë
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00
Banka aksionare Teknologjike dhe Tregtare e Vietnamit - Techcombank
Uebfaqe www.techcombank.com.vn
Emri i bankes Banka aksionare Teknologjike dhe Tregtare e Vietnamit - Techcombank
Depozita fillestare
Koha Mesatare 2 - 4 ditë
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 499.00

Evropa

Shikoni më shumë juridiksion dhe listën e bankave në det të hapur që ne ofrojmë në Evropa për llogarinë tuaj. Zgjidhni dhe hapni llogarinë tuaj tani, menaxherët tanë të marrëdhënieve me klientët janë këtu për t'ju mbështetur.

Lituania Lituania
DSBC Financial Europe UAB
Uebfaqe www.dsbcf.com
Institucion financiar DSBC Financial Europe UAB
Financimi i parë 3000 EUR
Koha Mesatare 3-5 ditë pune
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 699.00
Qipro Qipro
Zvicra Zvicra
Banka CIM
Uebfaqe www.cimbanque.com
Emri i bankes Banka CIM
Depozita fillestare USD / 10,000 CHF
Koha Mesatare 1 - 2 javë
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 699.00

Amerikë - Karaibe

Shikoni më shumë juridiksion dhe listën e bankave në det të hapur që ne ofrojmë në Amerikë - Karaibe për llogarinë tuaj. Zgjidhni dhe hapni llogarinë tuaj tani, menaxherët tanë të marrëdhënieve me klientët janë këtu për t'ju mbështetur.

Belize Belize
Belize Bank International
Uebfaqe www.belizebankinternational.com
Emri i bankes Belize Bank International
Depozita fillestare 1000 dollarë
Koha Mesatare 1 - 2 javë
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 699.00
Banka Ndërkombëtare Caye
Uebfaqe www.cayebank.bz
Emri i bankes Banka Ndërkombëtare Caye
Depozita fillestare 1000 dollarë
Koha Mesatare 1 - 2 javë
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 699.00
Porto Riko (territori i SHBA) Porto Riko (territori i SHBA)
Banka Euro Pacific
Uebfaqe www.europacbank.com
Emri i bankes Banka Euro Pacific
Depozita fillestare 500 dollarë
Koha Mesatare 4 - 7 ditë
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 699.00
Banka Ndërkombëtare Stern
Uebfaqe www.sternbank.com
Emri i bankes Banka Ndërkombëtare Stern
Depozita fillestare Tarifa e hapjes së llogarisë: 3,000 USD - 7,500 US $ Depozita nuk është e detyrueshme
Koha Mesatare 1 - 2 javë
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 699.00
Saint Kitts dhe Nevis Saint Kitts dhe Nevis
Banka e Nevis International
Uebfaqe http://boniltd.com
Emri i bankes Banka e Nevis International
Depozita fillestare 10,000 USD
Koha Mesatare 1 - 2 javë
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 699.00
Shën Lucia Shën Lucia
Banka e Saint Lucia International
Uebfaqe www.boslil.com
Emri i bankes Banka e Saint Lucia International
Depozita fillestare 5000 dollarë amerikanë
Koha Mesatare 5 - 7 ditë
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 699.00

Lindja e Mesme

Shikoni më shumë juridiksion dhe listën e bankave në det të hapur që ne ofrojmë në Lindja e Mesme për llogarinë tuaj. Zgjidhni dhe hapni llogarinë tuaj tani, menaxherët tanë të marrëdhënieve me klientët janë këtu për t'ju mbështetur.

Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe) Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe)
Banka NBD e Emirateve
Uebfaqe www.emiratesnbd.com
Emri i bankes Banka NBD e Emirateve
Depozita fillestare 50,000 AED
Koha Mesatare 3 - 7 ditë
Vërejtje Vizita Personale Banka NBD e Emirateve mbështet vetëm kompaninë ICC / FTZ / FZ në Emiratet e Bashkuara Arabe / RAK
Tarifa e Shërbimit US$ 699.00
Banka Islamike e Emirateve
Uebfaqe www.emiratesislamic.ae
Emri i bankes Banka Islamike e Emirateve
Depozita fillestare 10,000 AED
Koha Mesatare 1 - 2 javë
Vërejtje Vizitë personale
Tarifa e Shërbimit US$ 899.00

Afrika

Shikoni më shumë juridiksion dhe listën e bankave në det të hapur që ne ofrojmë në Afrika për llogarinë tuaj. Zgjidhni dhe hapni llogarinë tuaj tani, menaxherët tanë të marrëdhënieve me klientët janë këtu për t'ju mbështetur.

Mauritius Mauritius
Banka Afrasia
Uebfaqe www.afrasiabank.com/en
Emri i bankes Banka Afrasia
Depozita fillestare 10,000 dollarë
Koha Mesatare 1 - 2 javë pune
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 1,400.00
MauBank Ltd
Uebfaqe www.maubank.mu/en
Emri i bankes MauBank Ltd
Depozita fillestare 5,000 (GBP, USD, EUR, CHF, AUD ose ZAR: 5,000)
Koha Mesatare 1 - 2 javë
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 1,400.00
Banka Një
Uebfaqe https://bankone.mu
Emri i bankes Banka Një
Depozita fillestare 5,000 USD
Koha Mesatare 1 - 2 javë
Vërejtje Zbatimi në distancë
Tarifa e Shërbimit US$ 1,400.00
What Banking facilities are available?

Çfarë lehtësirash bankare janë në dispozicion?

 • Llogari me shumë valuta
 • E-banking (Mobile / Internet Banking)
 • Llogaria e tregtisë (aksione, bono, Forex ... mbështetje)
 • Kartë krediti dhe kartë debiti
 • Përkrahja e përkushtuar e klientit
 • Sistemi bankar i siguruar me standarde globale
 • Pagesat ndërkombëtare

Bankat e reputacionit të partnerit tonë të rrjetit

HSBC Hong Kong
Bank of China
OCBC Wing Hang Bank Limited
CIM Banque
Bank One
Emirates NBD Bank
Standard Chartered Bank (Hong Kong) Limited
DBS Bank Limited (SG)

Tarifa e Hapjes së Llogarisë

Nga

499 dollarë Account Opening Fee
 • Proces i lehtë
 • Përkrahja jonë e përkushtuar e menaxherit
 • Ofron konfidencialitet maksimal
 • Mbështetni mbi 25 vende / juridiksione
 • Vetëm Porosit, Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju
Merchant Account Online Services

Shërbimet Online të Llogarisë Tregtare

Në ditët e sotme, Klientët në det të hapur nuk kanë shumë mundësi bankare. Një opsion është të ndiqni llogari tregtare me rrezik të lartë që kërkojnë shumë dokumente dhe tarifa më të larta ose të përfshihen në një juridiksion "bota e parë", megjithëse ka të ngjarë të jetë subjekt i shpenzimeve më të larta.

Ky problem nuk do të jetë më pasi Offshore Company Corp ofron një suitë të plotë që i jep akses në shërbimet financiare krijon mundësi dhe ofron një gamë të plotë të

 • Porta e Pagesave,
 • Menaxhimi i rrezikut, Shmangia e rrezikut
 • Shërbime për transaksione me karta
 • Metodat alternative të pagesës

Ne jemi të përkushtuar për t'i shërbyer dhe fuqizuar bizneset për t'u bashkuar dhe lulëzuar në ekonominë ndërkombëtare nga llogaria tregtare më e besueshme nga organizatat ndërkombëtare: PayCEC, Stripe, Paypal, 2Checkout, etj.

Pyetjet e shpeshta

Pyetjet e shpeshta

1. A duhet të vij personalisht në bankë për të hapur një llogari?

Për të hapur llogari bankare në Hong Kong dhe Singapor , vizita personale është e domosdoshme .

Sidoqoftë, për juridiksione të tjera, të tilla si Zvicra, Mauritius, St Vincent etj, ju mund t'ia lini pjesën më të madhe të punës ekipit tonë të ekspertëve dhe të shijoni përfitimet e aplikimit në distancë. E gjithë procedura mund të përfundojë në internet dhe përmes ndërlidhës (përveç disa përjashtimeve).

Më mirë akoma, një takim personal i personalizuar me menaxherin tonë të partnerit të llogarisë bankare mund të organizohet nëse dëshironi.

Lexo më shumë:

2. A duhet të pres të gjithë përfundimin e krijimit të kompanisë time në det të hapur para se të hap një llogari bankare për kompaninë time?

Ky është një domosdoshmëri. Shumica e bankave kërkojnë që dokumentet e kompanisë KYC të kenë një shkallë të caktuar të noterit ligjor si të pranueshme.

3. A nënkupton ngritja e një kompanie në det të hapur se një llogari bankare automatikisht do të hapet për kompaninë?

Jo. Nëse shënoni opsionin e hapjes së llogarisë bankare, ne-në bashkëpunim të ngushtë me veten tuaj-do të zgjedhim bankën që i përshtatet më shumë nevojave tuaja midis rrjetit tonë të bankave kryesore.

Banka më pas do të vendosë nëse llogaria mund të hapet, varësisht nga sa rehat janë me natyrën e biznesit tuaj dhe informacionin personal të dhënë nga ju.

Lexoni gjithashtu:

4. Sa kohë e përfundon banka procesin e hapjes së llogarisë bankare për një kompani?

Pas dorëzimit të të gjitha dokumenteve të kërkuara në bankë, banka do të kryejë një kontroll të pajtueshmërisë.

Në përgjithësi, llogaria bankare mund të aprovohet dhe aktivizohet në 7 ditë pune , në varësi të bankës suaj të zgjedhur.

Lexoni gjithashtu:

5. Në cilat vende mund të hapni një llogari bankare për kompaninë time?

Ne mund t'ju mbështesim për të hapur llogari bankare në Hong Kong, Singapor, Zvicër, Mauritius, Shën Vincent dhe Grenadinet dhe Letoninë.

6. A mund të marr një kartë krediti dhe një kartë ATM (debiti) me llogarinë time bankare të korporatës?

Në varësi të Kjo i nënshtrohet shërbimit bankar.

Promovimi

Promovimi i Fushatës Përmbledhëse për përfshirjen në Anguilla

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US