Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Partneriteti

Përmbledhje

Diferenconi dhe keni sukses!

Diferenconi në tregun mjaft konkurrues të ofruesve të shërbimeve të korporatave duke ofruar një zgjidhje unike. Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut. Ne jemi të etur për të promovuar kthimin më të lartë të mundshëm të partneriteteve

Pse të bësh biznes me ne

Bëhuni Referuesi ynë!

Bëhuni agjent ynë në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni

Register With Us

Regjistrohuni tek ne

Plotësoni formularin më poshtë dhe një nga ekipi ynë i përkushtuar për mbështetjen e agjentëve do të lidhet me ju

Introduce Your Client to us

Prezantoni klientin tuaj tek ne

Prezantoni klientin tuaj në offshorecompanycorp.com për shërbimet tona

Get discount for your clients

Merrni zbritje për klientët tuaj

Shërbimi i blerjes së klientit duke përdorur kodin e Agjentit të Regjistruar do të marrë 3% zbritje në faturën e tij.

Earn Commission

Fito Komisionin

Gëzoni deri në 14% komision brenda 72 orësh nga përfundimi i shitjes * (shih tabelën tonë të detajuar të komisionit)

Të ardhurat e periudhës 3 muaj tek One IBC Shkalla e komisionit
<5,000 $ 7%
5,000 $ - 30,000 $ 10%
30,000 $ - 50,000 $ 14%

Shënim:

Për shkak të të ardhurave tona të komisionit të rregulluara çdo periudhë prej 3 muajsh, u rekomandohet partnerëve tanë të tërheqin komisionin tuaj të One IBC brenda asaj periudhe të veçantë.

Në rastet e tërheqjeve me vonesë pas datës së përfundimit të periudhës aktuale 3 mujore, shuma e komisionit do të paguhet bazuar në normën aktuale të komisionit dhe NUK do të shtohet në shumën e komisionit të periudhës 3 muajve në vijim

Promovimi

Promovimi i Fushatës Përmbledhëse për përfshirjen në Anguilla

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US