Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shpallja e zhvendosjes së zyrës në Singapor

Koha e azhurnuar: 04 Mar, 2019, 12:30 (UTC+08:00)

Të nderuar blerës dhe partnerë të vlerësuar,

Ne jemi të kënaqur t'ju informojmë se nga 20 Mars 2019 , kompania jonë One IBC Pte.Ltd do të zhvendoset në zyrën e re luksoze dhe kryesore "A" të mëposhtme në Singapor:

1 Raffles Place, #40-02, One Raffles Place, Office Tower 1, Singapore 048616

Announcement of Singapore Office Relocation

Ne jemi krenarë dhe të ngazëllyer për bollëkun e perspektivave të biznesit që zyra jonë e re pritet të sjellë. Për shkak se qendra e biznesit One Raffles Place është në një nga ndërtesat më prestigjioze të qytetit në një adresë kryesore për institucionet financiare dhe korporatat shumëkombëshe, pranë bankave të mëdha dhe bursës.

Kjo do të sjellë komoditetin më të mirë kur punoni në një zyrë të famshme dhe do të përmirësojë imazhin e biznesit për vetë kompaninë e klientit tonë në Singapor.

Ju lutemi regjistroni këtë adresë të re për korrespondencën e postës në të ardhmen. Numrat tanë të telefonit dhe faksit mbeten të pandryshuar.

Offshore Company Corp ka gjithçka për të ngritur dhe drejtuar biznesin tuaj në zemër të Singaporit. Ne ofrojmë një zyrë të servisuar plotësisht në Singapor dhe të gjitha juridiksionet e përfshira - adresa prestigjioze e qendrës së qytetit, trajtimi i thirrjeve, dërgimi i postës, mobiljet e zyrës dhe shërbimet, salla e pajisur e takimeve. Thjesht porositni dhe jeni gati për të punuar.

Me këtë rast të madh dhe falënderim për klientët që vazhdojnë të besojnë të përdorin shërbimet tona, ne do të dëshironim të ofronim Hot Offe për klientët tanë të vlerësuar që të marrin deri në 3 muaj FALAS nga Zyra Virtuale e Singaporit (ekuivalente me 500 dollarë amerikanë) . Nuk ka kohë më të mirë se tani.

Afatet dhe Kushtet:

  • Përdorni Formimin e Ndërmarrjes së Paketave dhe Llogarinë e Hapur Bankare në Singapor ose përdorni Zyrën e Shërbimit për 12 muaj ose më shumë.
  • Ju mund të na kontaktoni në +65 6591 9991 / +852 5804 3919 ose duke dërguar email në [email protected]
  • Skadimi i kësaj oferte speciale deri në 20 Prill 2019.
  • Oferta të privilegjuara për Ju.
  • Kjo ofertë nuk mund të shlyhet për para dhe nuk mund të përdoret së bashku me ndonjë promovim tjetër.

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni për çdo pyetje në lidhje me zhvendosjen dhe shërbimet tona të reja të zgjidhjes së zyrave. Edhe një herë, faleminderit për besimin në shërbimet tona. Ne e vlerësojmë biznesin dhe patronazhin tuaj. Ne shpresojmë të vazhdojmë të ndihmojmë rritjen e biznesit tuaj me vlerat e shtuara të zyrës sonë të re qendrore.

Sinqerisht,

One IBC Group

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US