Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Formimi i ndërmarrjes

Regjistri i ndërmarrjeve HK | Formimi i një kompanie në det të hapur në Hong Kong

Kompania në det të hapur në Hong Kong

Qendra Ndërkombëtare e Financave
Sistem i thjeshtë tatimor

Formimi i kompanisë në det të hapur Singapor | Regjistrimi i ndërmarrjes në Singapor

Kompania në det të hapur në Singapor

Qendra ekonomike në Azi
Mjedisi miqësor dhe transparent i biznesit

Regjistri i ndërmarrjeve të Ishujve të Virgjër Britanikë | Formimi i kompanisë në det të hapur BVI

Regjistri i Kompanive BVI

Ekonomia përparoi në Karaibe
Vend i përsosur për menaxhimin e jahteve dhe anijeve

Formimi i Kompanisë në det të hapur të Emirateve të Bashkuara Arabe | Regjistrohuni RAK IBC

Përfshini Kompaninë në Emiratet e Bashkuara Arabe

Një nga qendrat më të mëdha në botë të logjistikës
Pritës kryesor për investime të huaja globale

Regjistro kompaninë në Ishujt Kajman | Kompania në det të hapur në Kajman

Kompania e Hapur në Kajman

Qendra financiare ndërkombëtare
Siguria e informacionit e nivelit të lartë

Regjistro Kompaninë në Sishel | Formimi në det të hapur Seychelles IBC

Kompania në det të hapur në Seychelles

Politikat e ndryshme tatimore stimuluese
Mbrojtja e siguruar e aseteve

Account Opening Consultancy

Konsulencë për Hapjen e Llogarive

25 jurisdiction

Ne ofrojmë për klientët llogari bankare që hapin mbi 25 juridiksione , me mbi 32 prej bankave kryesore në botë me reputacion me cilësi të lartë

Maximum confidentiality

Hapje të shpejta të llogarisë bankare në det të hapur. Konfidencialiteti maksimal

Remote Application

Zbatimi në distancë

Ju ndihmojmë të zgjidhni bankën më të përshtatshme për biznesin tuaj nga distanca.
Kurseni kohën tuaj, hapni lehtë llogarinë bankare pa lënë tavolinën tuaj.

Personal Visit

Vizitë personale

Disa banka kërkojnë prani fizike
Ekspertët tanë do të përgatisin të gjitha dokumentet e nevojshme, do të organizojnë një takim me bankën në kohën tuaj të përshtatshme

Tatim - Kontabilitet dhe Kontroll

Ndihmoni t'ju përgatisni, mirëmbani dokumentet tuaja të kontabilitetit dhe auditoni nga një firmë e Kontabilistit Publik të Çertifikuar
Lexo më shumë
Specialistët tanë ju ndihmojnë të përmbushni kërkesat e pajtueshmërisë dhe të mbani librat e duhur të llogarive, duke identifikuar strategjitë e efektshme të taksave
Lexo më shumë
Përgatitni llogari dhe ndihmoni për të zvogëluar administratën, kërkoni numrin UTR dhe vlerësimin e taksave për kompaninë tuaj duke ju lejuar të përqendroheni në drejtimin e biznesit tuaj
Lexo më shumë

Shënim:

Kontabiliteti dhe auditimi thjesht aplikojnë për juridiksione ku qeveria kërkon si Hong Kong, Singapor, MB, Zvicër, Qipro, etj.
Sidoqoftë, juridiksionet si BVI, Cayman, Mauritius, Samoa, Belize nuk kërkohen.

Zyra e Shërbimit

Paketat tona të shërbimit të zyrave ju mundësojnë që me lehtësi dhe shpejt të merrni me qira një zyrë në ndonjë nga vendet tona në të gjithë botën dhe të mbështesni biznesin tuaj për t'u zgjeruar në tregje të tjera.

Prestige in dynamic cities around the world, full facilities and technology
Prestigj në qytete dinamike në të gjithë botën, pajisje dhe teknologji të plotë
Our dedicated team is proactive, effective and willing to provide support whenever needed
Ekipi ynë i përkushtuar është proaktiv, efektiv dhe i gatshëm të ofrojë mbështetje sa herë që të jetë e nevojshme

Promovimi

Promovimi i Fushatës Përmbledhëse për përfshirjen në Anguilla

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

Krijoni përparimin e biznesit tuaj në Ishujt e Virgjër Britanikë

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Përparësitë e taksave për përfshirjen e një kompanie në Belize

Lexo më shumë

Hapja e një llogarie bankare ndërkombëtare në Hong Kong për jorezidentët

Lexo më shumë

Arsyet që i bëjnë bankat e Singaporit zgjidhjet më të mira | Sekreti & Siguria

Lexo më shumë

Cili shtet është më i mirë për të bërë biznes në SH.B.A.?

Lexo më shumë

Artikuj

PayPal është një partner i besuar i One IBC

Lexo më shumë

Gëzuar Krishtlindjen për të gjithë klientët tanë!

Lexo më shumë

Zotëroni një llogari bankare OCBC në Singapor tani është më e shkurtër dhe më e lehtë!

Lexo më shumë

Ngjarjet

Samiti i Shangait në det të hapur të Kinës 2018

Mëso më shumë

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US