Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Samiti i Shangait në det të hapur të Kinës 2018

Koha e azhurnuar: 23 Nov, 2018, 15:33 (UTC+08:00)

Shanghai, 13 nëntor 2018 - One IBC mori pjesë në Samitin e Shangait në det të hapur të këtij viti, të mbajtur nga 13-15 nëntor në Shangai, për të ndarë informacion me ndërmjetësit financiarë kinezë për përdorimin efektiv të planifikimit të taksave dhe mjeteve të menaxhimit të pasurive të disponueshme në juridiksionet e taksave të ulëta

One IBC ishte sponsor i ngjarjes dhe kishte një stendë ekspozite në Grand Kempinski Hotel Shanghai, e cila ishte me të vërtetë e suksesshme. “Imigrimi nga Investimet, Menaxhimi i Pasurisë Private dhe Strukturimi i Korporatave ishin temat kryesore të samitit të këtij viti.

China Offshore Shanghai Summit 2018

Me mbi 500 të pranishëm, Samiti në det të hapur të Kinës ishte një platformë premium për shkëmbimin e informacionit, zhvillimin e biznesit në financat në det të hapur dhe shërbimin e korporatave, ku ekspertë në industri, qeveri dhe agjenci të promovimit të investimeve nga e gjithë bota ishin së bashku në samitin. Z. Didier Wong, Drejtori i Përgjithshëm i Operacioneve, One IBC kishte ndarë mendimet e tij në panelin e diskutimit me temën "Tejkalimi i Sfidave të Tregut të Shkëmbimit Global Automatik të Informacionit (AEoI), CRS, LPP / CFT" dhe "Ndikimi i instrumenti shumëpalësh dhe plani i veprimit BEPS për planifikimin ndërkombëtar të taksave ” .

Për më tepër, gjatë veprimtarisë tre-ditore, ne patëm një kohë të mirë për t'u takuar me partnerët dhe klientët tanë të vlerësuar, për të diskutuar më shumë tema të lidhura dhe bëmë kujtime fotografike. Në stendën e ekspozitës, ekspertët tanë ishin këshilluar drejtpërdrejt me zgjidhjet, planifikimin e taksave, shërbimet e korporatave si dhe nevojat e tyre në rrugën e zgjerimit të biznesit ndërkombëtar për të ndihmuar klientët tanë për të arritur qëllimet e tyre. Kjo ngjarje u operua me sukses, ne do të bashkohemi në vitet e ardhshme si të bëjmë më shumë për të mbështetur dhe zhvilluar shërbime financiare dhe korporatash në det të hapur në tregun e Kinës si në të gjithë botën.

China Offshore Shanghai Summit 2018

China Offshore Shanghai Summit 2018

China Offshore Shanghai Summit 2018

China Offshore Shanghai Summit 2018

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US