Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .
Hapi 1
Preparation

Përgatitja

Kërkoni kërkim falas të emrit të kompanisë Ne kontrollojmë pranueshmërinë e emrit dhe bëjmë sugjerime nëse janë të nevojshme.

Hapi 2
Your UAE Company Details

Detajet e Kompanisë suaj Emiratet e Bashkuara Arabe

 • Regjistrohuni ose identifikohuni dhe plotësoni emrat e kompanive dhe drejtorin / aksionarin (a).
 • Plotësoni transportin, adresën e kompanisë ose kërkesë të veçantë (nëse ka).
Hapi 3
Payment for Your Favorite UAE Company

Pagesa për kompaninë tuaj të preferuar të Emirateve të Bashkuara Arabe

Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës (Ne pranojmë pagesa me Kredi / Kartë Debiti, PayPal ose Transfer Wire).

Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Ju do të merrni kopje të buta të dokumenteve të nevojshme duke përfshirë: Certifikatën e Inkorporimit, Memorandumin dhe Nenet e Shoqatës, etj. Pastaj, kompania juaj e re në një juridiksion është e gatshme të bëjë biznes!
 • Dokumentet mund t'i sillni në kompletin e ndërmarrjes për të hapur llogarinë bankare të korporatës ose ne mund t'ju ndihmojmë me përvojën tonë të gjatë të shërbimit të mbështetjes bankare.
Dokumentet e kërkuara për formimin e ndërmarrjes në Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe)
 • Pasaporta dhe mostra e nënshkrimit e noterizuar e secilit aksionar / pronarit përfitues dhe drejtorit.
 • Dëshmi e noterizuar e adresës së banimit të secilit drejtor dhe aksionar (Duhet të jetë në anglisht ose arabisht. Ose version i përkthyer i vërtetuar).

Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe) tarifat e shërbimit të përfshirjes së kompanisë

Nga

1,299 dollarë amerikanë Service Fees
 • Privatësia dhe konfidencialiteti më i lartë
 • Llogari bankare e klasit të parë, përfshirë e-banking dhe kartën e kreditit (opsionale)
 • Shërbim i plotë i të nominuarve për të mbrojtur privatësinë tuaj (opsionale)

Shërbime të rekomanduara

Hapni llogari bankare në Emiratet e Bashkuara Arabe

Hapni llogari bankare në Emiratet e Bashkuara Arabe
 • Konsulentët tanë do t'ju ndihmojnë të hapni llogarinë tuaj të korporatës në një bankë me reputacion në Dubai me lehtësi bankare në internet. Bankat e Emirateve të Bashkuara Arabe operojnë jashtë juridiksionit të Bashkimit Evropian dhe ruajnë konfidencialitetin e plotë.
 • Menaxherët tanë të marrëdhënieve me klientët e kuptojnë në mënyrë të përsosur rëndësinë e një llogarie bankare të korporatave dhe do t'ju mbështesin me një para-aprovim nëse duhet të ketë ndonjë dyshim.

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve
 • Në mënyrë që të hapni një kompani në Emiratet e Bashkuara Arabe, duhet të gjeni një partner lokal - një qytetar të Emirateve të Bashkuara Arabe, i cili do të jetë nominalisht një bashkë-pronar i biznesit. Zakonisht një partner i tillë thjesht quhet "lokal".
 • Offshore Company Corp duke siguruar partner të besueshëm kombëtar të Emirateve të Bashkuara Arabe / Sponsor Lokal për të gjitha llojet e formimit të ndërmarrjeve ose për Departamentin Ekonomik ose Regjistrimin e Ndërmarrjeve në Zonë e Lirë.

Rezidenca e Emirateve të Bashkuara Arabe

Rezidenca e Emirateve të Bashkuara Arabe
 • Regjistrimi i ndërmarrjes në një nga Zonat e Tregtisë së Lirë në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe jep të drejtën për të aplikuar dokumente për qëndrim në Emiratet e Bashkuara Arabe si aksioner i një kompanie. Jo vetëm që një kompani e tillë u siguron aksionarëve rezidencë, por gjithashtu siguron mundësi të tilla për punonjësit e saj, nëse është e nevojshme.
 • Shënim - fakti i çështjes është, që megjithëse nuk jeni i detyruar të kryeni një aktivitet biznesi përmes asaj kompanie në mënyrë që të merrni statusin e qëndrimit, ju gjithashtu mund ta përdorni atë në mënyrë efektive për biznes dhe të përfitoni nga të gjitha avantazhet e përjashtimit nga taksat për kompani të tilla .

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Offshore Company Corp është një ofrues kryesor i zyrave të servisuara plotësisht, zyrave virtuale, apartamenteve ekzekutive, dhomave të konferencave dhe ambienteve të takimeve në Emiratet e Bashkuara Arabe.
 • Ne ofrojmë zyra të mobiluara me stil me madhësi dhe kapacitet të larmishëm, dhoma takimesh, përgjigje telefonike të personalizuara, pritje me stil të vizitorëve, ndihmë të sekretarit, hyrje në internet me shpejtësi të lartë, sistem të përparuar të telefonit dhe postës zanore.

Përfshini Kompaninë në Emiratet e Bashkuara Arabe me karakteristikat kryesore

IBC

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit IBC
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave Zero
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani Jo
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta Jo
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 2 dite
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave po
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 50,000 AED
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Kudo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Jo
Regjistrime të arritshme nga publiku Jo
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor Jo
Llogaritë e audituara Jo
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 1,299.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 1,150.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 1,249.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 1,150.00

Zona e Lirë e RAK

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit FZC / FZE
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave Zero
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani Jo
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta po
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 2 javë
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave Jo
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 50,000 AED
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Kudo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Jo
Regjistrime të arritshme nga publiku Jo
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor po
Llogaritë e audituara po
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 1,999.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 1,350.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 1,899.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 1,350.00

Zona e Lirë e Dubait (DMCC)

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit DMCC
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave Zero
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani Jo
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta po
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 2 javë
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave po
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 50,000 AED
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Kudo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Jo
Regjistrime të arritshme nga publiku Jo
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor po
Llogaritë e audituara po
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 3,399.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 8,988.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 3,299.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 8,988.00

Zona e Lirë e Ajmanit

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit FZC / FZE
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave Zero
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani Jo
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta po
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 2 dite
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave Jo
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 50,000 AED
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Kudo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Jo
Regjistrime të arritshme nga publiku Jo
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor po
Llogaritë e audituara po
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 1,799.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 1,350.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 1,699.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 1,350.00

Kompania lokale (licencë tregtare, tregtare ose profesionale)

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë)
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar
Sekretari i Kompanisë
Takime Lokale
Drejtorët / Aksionarët Lokalë
Regjistrime të arritshme nga publiku
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor
Llogaritë e audituara
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 4,199.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 9,200.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 4,099.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 9,200.00

Kompania Lokale (Tregtia e Përgjithshme)

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë)
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar
Sekretari i Kompanisë
Takime Lokale
Drejtorët / Aksionarët Lokalë
Regjistrime të arritshme nga publiku
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor
Llogaritë e audituara
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 4,199.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 15,200.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 4,099.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 15,200.00

Fusha e Shërbimeve

IBC

Paketa Gjithëpërfshirëse e Kompanisë RAK IBC

Shërbimet Statusi
Certifikata e inkorporimit Yes
Memorandum & Artikuj të Shoqatës Yes
Ndani Certifikatat Yes
Regjistri i Drejtorëve Yes
Regjistri i aksioneve Yes
Emërimi i Drejtorit dhe Sekretarit Yes
Dokumentet do të dërgohen me ndërlidhës pa ndonjë kosto shtesë Yes
Kontrollimi dhe rezervimi i emrit të kompanisë Yes
Përgatitja e Dokumentacionit dhe Ndërlidhja Ligjore Yes
Administrata dhe Agjenti i Regjistruar - 1 vit Yes
Adresa e Regjistruar e Biznesit Lokal– 1 vit Yes

Tarifa e Qeverisë

Certifikata e inkorporimit Statusi
Dorëzimi i kërkesës në Qeveri Yes
Kërkohet pagesa për Tarifën e Qeverisë Yes

DOKUMENTI I KRKUAR

 1. Kopje të pasaportave të drejtorit (ave) dhe aksionarit (ave) (e vlefshme brenda 6 muajve)
 2. Dëshmitë e Adresës (të datës brenda 3 muajve) duhet të jenë në Anglisht ose të përkthyera zyrtarisht në Anglisht. (Për secilin nga drejtorët tuaj, aksionarët dhe pronarët përfitues)

RAK Free Zone

Paketa Gjithëpërfshirëse e Kompanisë Zonë e Lirë RAK

Shërbimet Statusi
Certifikata e inkorporimit Yes
Memorandum & Artikuj të Shoqatës Yes
Ndani Certifikatat Yes
Regjistri i Drejtorëve Yes
Regjistri i aksioneve Yes
Emërimi i Drejtorit dhe Sekretarit Yes
Dokumentet do të dërgohen me ndërlidhës pa ndonjë kosto shtesë Yes
Kontrollimi dhe rezervimi i emrit të kompanisë Yes
Përgatitja e Dokumentacionit dhe Ndërlidhja Ligjore Yes
Administrata dhe Agjenti i Regjistruar - 1 vit Yes

Tarifa e Qeverisë

Certifikata e inkorporimit Statusi
Dorëzimi i kërkesës në Qeveri Yes
Kërkohet pagesa për Tarifën e Qeverisë Yes

Shënim: Për kompaninë Freezone, kërkohet të marrësh me qira një Zyrë dhe të aplikosh për licencë biznesi nga RAKEZ. Çmimet e zyrave mund të jenë të ndryshme në varësi të faktorëve të ndryshëm (madhësia e zyrës, numri i Vizave të pranueshme)

Tarifa e Qirasë së Zyrës + Leje Biznesi

Lloji i zyrës Zyrë + Depozitë Licencë biznesi
Paketat e Zonave Falas - Tregtare
FZE | Flexi Desk | Komerciale | 0 Visa 3,616,00 dollarë 500,00 dollarë
FZE | Flexi Desk | Komerciale | 1 vizë 4.981,00 dollarë 500,00 dollarë
FZE | Flexi Office | Komerciale | 2 viza 5,691,00 dollarë 500,00 dollarë
FZE | Std Office Al Hamra | Tregtare | 3Visa 6,442,00 dollarë 500,00 dollarë
FZE | Exec Office AlHamra | Tregtare | 4Visa 9,895,00 dollarë 500,00 dollarë
Paketat e Zonave Falas - Shërbimet
FZE | Flexi Desk | Shërbimet | 0 Visa 4,572,00 dollarë 500,00 dollarë
FZE | Flexi Desk | Shërbimet | 1 vizë 5,937,00 dollarë 500,00 dollarë
FZE | Flexi Office | Shërbimet | 2 viza 6,647,00 dollarë 500,00 dollarë
FZE | Std Office Al Hamra | Shërbime | 3 Visa 7,398,00 dollarë 500,00 dollarë
FZE | Exec Office Al Hamra | Shërbime | 4 Visa 10,851,00 dollarë 500,00 dollarë
Paketat e Zonave Falas - Tregti elektronike
FZE | Flexi Desk | Tregtia elektronike | 0 Visa 4.981,00 dollarë 500,00 dollarë
FZE | Flexi Desk | Tregtia elektronike | 1 vizë 6 346,00 dollarë 500,00 dollarë
FZE | Flexi Office | Tregtia elektronike | 2 viza 7,056,00 dollarë 500,00 dollarë
FZE | Std Office Al Hamra | Tregtia e Ekonomisë | 3 Visa 7,807,00 dollarë 500,00 dollarë
FZE | Exec Office Al Hamra | Tregti EC | 4 Visa 11,260,00 dollarë 500,00 dollarë

DOKUMENTI I KRKUAR

 1. Formulari i aplikimit të kompanisë
 2. Kopje të pasaportave të drejtorit (ave) dhe aksionarit (ave) (e vlefshme brenda 6 muajve)
 3. 2-3 emra të sugjeruar për kompaninë e re
 4. Specifikimet e aktivitetit të biznesit
 5. Dëshmitë e Adresës (të datës brenda 3 muajve) duhet të jenë në Anglisht ose të përkthyera zyrtarisht në Anglisht. (Për secilin nga drejtorët tuaj, aksionarët dhe pronarët përfitues)
 6. Letër Referencë Bankare ose Profesionale
 7. Plan biznesi
 8. 2 vjet raporte financiare të audituara për njësinë e korporatës ose certifikatë referimi nga një bankë personale e aksionarit individual
 9. Akti i titullit të njësisë
 10. Letra e Qëllimit
 11. Formulari i Kodit të Identifikimit të Regjistrit (RIC) për Menaxherin / Drejtorin (Origjinal dhe i noterizuar)

Punëtorët e pavarur duhet të paraqesin më pak dokumente. Në shumicën e rasteve, ata duhet të paraqesin:

 1. Kërkesa për regjistrim
 2. CV
 3. Letër referimi bankare
 4. Formulari i Kodit të Identifikimit të Regjistrit (RIC) (Origjinal dhe i noterizuar)

Dubai Free Zone (DMCC)

Paketa Gjithëpërfshirëse e Zonës së Lirë të Kompanisë Dubai

Shërbimet Statusi
Rezervimi i emrit të kompanisë Yes
Përgatitja e dokumenteve të themelimit Yes
Regjistrimi në autoritetin e DMCC Yes
Certifikata elektronike e inkorporimit Yes
Miratimi i përkohshëm dhe letra e bankës Yes
Ndani certifikatat Yes
Përgatitja e pajtueshmërisë së korporatave Yes
Marrëveshja e qirasë Yes
Tarifat tona profesionale dhe të regjistrimit Yes
Shërbimet e Sekretarisë së Kompanisë për 1 vit Yes
Dokumentet do të dërgohen me ndërlidhës pa ndonjë kosto shtesë Yes

Tarifa e Qeverisë

Certifikata e inkorporimit Statusi
Dorëzimi i kërkesës në Qeveri Yes
Kërkohet pagesa për Tarifën e Qeverisë Yes

Shënim: Për kompaninë Freezone, kërkohet të marrësh me qira një Zyrë dhe të aplikosh për licencë biznesi nga DMCC. Çmimet e zyrave mund të jenë të ndryshme në varësi të faktorëve të ndryshëm (madhësia e zyrës, numri i Vizave të pranueshme)

Tarifa e Qirasë së Zyrës + Leje Biznesi

Lloji i zyrës Zyrë + Depozitë Licencë biznesi
Kostoja për Flexi-tavolinë / 0 VISA 6 916 dollarë 6,500 dollarë
Kostoja për Flexi-tavolinë / 1 VISA 8,891 dollarë 6,500 dollarë
Zyra e Shërbimit / 3 VISA 22,581 dollarë 6,500 dollarë
Zyra Fizike / 500 sqft / 3 VISA 19,851 dollarë 6,500 dollarë
* Ju lutemi na kontaktoni për më shumë detaje

Dokumentet e kerkuara

Për kompani të re,

Kopja e skanuar dokumentet e mëposhtme duhet të sigurohen për secilin nga aksionarët / drejtorët / menaxherët / sekretarin / përfaqësuesin ligjor

 1. Kopje e Pasaportës - (jo më pak se 6 muaj vlefshmëri) me faqen Visa me ID të Emirateve, nëse ka
 2. Vërtetim i adresës së banimit në vendin e banimit (jo më i vjetër se 6 muaj) - Pranohet ndonjë nga dokumentet e mëposhtëm:
  1. Kontrata e vlefshme e qirasë,
  2. Faturën e shërbimeve,
  3. Letër konfirmimi bankare
 3. Një plan biznesi
 4. Forma të tjera mund të kërkohen nga DMCC bazuar në biznesin tuaj.

Për një degë / kompani filial:

 1. Çertifikatë regjistrimi
 2. Memorandum & Artikuj të Shoqatës
 3. Certifikata e Detyrimit
 4. Licenca e Tregtisë (Nëse është e disponueshme)
 5. Forma e Pronarit Përfundimtar të Përfituesit

Shënim: Nëse dokumentet janë në ndonjë gjuhë tjetër përveç anglishtes dhe arabishtes, atëherë, ato duhet të përkthehen ligjërisht në anglisht

Ajman Free Zone

 

Local Company (Commercial, Trading Or Professional License)

 

Local Company (General Trading)

 

Formularët e Përfshini Kompaninë në Emiratet e Bashkuara Arabe

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (Dubai DMCC) - Karta Ratec - 2019
PDF | 809.21 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:46 (UTC+08:00)

One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (Dubai DMCC) - Karta Ratec - 2019

One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (Dubai DMCC) - Karta Ratec - 2019 Shkarko
One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (RAK-FZE) - Kartela - 2019
PDF | 806.64 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:46 (UTC+08:00)

One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (RAK-FZE) - Kartela - 2019

One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (RAK-FZE) - Kartela - 2019 Shkarko
One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (RAK-IBC) - Kartela - 2019
PDF | 795.89 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:47 (UTC+08:00)

One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (RAK-IBC) - Kartela - 2019

One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (RAK-IBC) - Kartela - 2019 Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Certifikata e inkorporimit Shembull i Emirateve të Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe)
PDF | 172.17 kB | Koha e azhurnuar: 24 Dec, 2018, 17:17 (UTC+08:00)
Certifikata e inkorporimit Shembull i Emirateve të Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe) Shkarko
Shembull i Memorandumit dhe Artikujve të Shoqatës Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe)
PDF | 1.31 MB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2019, 11:52 (UTC+08:00)
Shembull i Memorandumit dhe Artikujve të Shoqatës Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe) Shkarko
Pyetjet e shpeshta

Formimi i Kompanisë Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) - Përfshini Kompaninë në Emiratet e Bashkuara Arabe

1. Çfarë lloj kompanie në RAK?

Lloji i ndërmarrjes në RAK është Kompania Ndërkombëtare e Biznesit (IBC)

 • IBC i referohet Kompanisë Ndërkombëtare të Biznesit
 • Shtë një kompani e cila nuk kryen biznes të konsiderueshëm në vendin e saj të themelimit.
 • Shtë formuluar në një juridiksion pa taksa.
 • Ai minimizon ligjërisht çdo lloj barre tatimore.
 • Përmirëson menaxhimin e pasurisë së dikujt

Lexo më shumë:

2. A ka ndonjë kërkesë / rregullore që rregullon disponueshmërinë e emrave për kompanitë e RAK në det të hapur?
RAK Kompanitë e Biznesit Ndërkombëtar në det të hapur (IBC) duhet të përdorin prapashtesën e Kufizuar ose Ltd. për të treguar përgjegjësi të kufizuar.
3. Cila është minimumi i paguar për kapitalin e kompanisë në RAK
Kapitali i zakonshëm i autorizuar i ndërmarrjes RAK është 1,000 AED. Por nuk ka asnjë minium të paguar për kompaninë
4. A është e mundur të mbash 100% të aksioneve nga një i huaj?
Possshtë e mundshme. Një i huaj mund të ketë 100% të aksioneve të ndërmarrjes
5. Si mund të mbetem anonim me kompaninë RAK?

Të gjitha informacionet, dokumentet ruhen në mënyrë rigoroze konfidenciale. Askush nuk mund ta gjejë informacionin e kompanisë në internet.

Për më tepër, ne kemi shërbime të nominuara që mund të ndihmojnë që emri juaj të mos mbahet nga të gjitha dokumentet.

Lexo më shumë:

6. Sa taksë korporate duhet të paguaj?
Rak në det të hapur IBC nuk paguan taksa mbi fitimin dhe fitimet e kapitalit, pa tatim mbi vlerën e shtuar, pa tatim në burim.

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Përfshini Kompaninë në Emiratet e Bashkuara Arabe Publikimet

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US