Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shkarkoni formularët për Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe) themelimi i kompanisë

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (Dubai DMCC) - Karta Ratec - 2019
PDF | 809.21 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:46 (UTC+08:00)

One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (Dubai DMCC) - Karta Ratec - 2019

One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (Dubai DMCC) - Karta Ratec - 2019 Shkarko
One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (RAK-FZE) - Kartela - 2019
PDF | 806.64 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:46 (UTC+08:00)

One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (RAK-FZE) - Kartela - 2019

One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (RAK-FZE) - Kartela - 2019 Shkarko
One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (RAK-IBC) - Kartela - 2019
PDF | 795.89 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:47 (UTC+08:00)

One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (RAK-IBC) - Kartela - 2019

One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (RAK-IBC) - Kartela - 2019 Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Certifikata e inkorporimit Shembull i Emirateve të Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe)
PDF | 172.17 kB | Koha e azhurnuar: 24 Dec, 2018, 17:17 (UTC+08:00)
Certifikata e inkorporimit Shembull i Emirateve të Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe) Shkarko
Shembull i Memorandumit dhe Artikujve të Shoqatës Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe)
PDF | 1.31 MB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2019, 11:52 (UTC+08:00)
Shembull i Memorandumit dhe Artikujve të Shoqatës Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe) Shkarko

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US