Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Tarifat e formimit të kompanisë Emiratet e Bashkuara Arabe | Kostot e përfshirjes në det të hapur të RAK IBC

Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe) tarifat e shërbimit të përfshirjes së kompanisë

Nga

1,299 dollarë amerikanë Service Fees
 • Privatësia dhe konfidencialiteti më i lartë
 • Llogari bankare e klasit të parë, përfshirë e-banking dhe kartën e kreditit (opsionale)
 • Shërbim i plotë i të nominuarve për të mbrojtur privatësinë tuaj (opsionale)

1. Formimi i Kompanisë së Emirateve të Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe)

1.1. Formimi i Kompanisë në det të hapur - RAK IBC

Llojet e kompanive në Emiratet e Bashkuara Arabe Tarifa e shërbimit për vitin e parë Tarifa e shërbimit për vitin 2+ Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar
IBC 1,299 dollarë amerikanë 1,249 dollarë amerikanë 1,150 dollarë amerikanë

1.2. Formimi i Kompanisë FreeZone - FZE / FZC / FZ LLC

Lloji i ndërmarrjes Tarifa e shërbimit për vitin e parë Tarifa e shërbimit për vitin 2+ Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar
Zona e Lirë e RAK 1,999 dollarë amerikanë 1,899 dollarë amerikanë 1,350 dollarë amerikanë
Zona e Lirë e Dubait (DMCC) 3.399 dollarë amerikanë 3,299 dollarë amerikanë US $ 8,988
Zona e Lirë e Ajmanit 1,799 dollarë amerikanë 1,699 dollarë amerikanë 1,350 dollarë amerikanë

Për kompaninë Freezone, kërkohet të marrësh me qira një Zyrë dhe të aplikosh për licencë biznesi. Çmimet e zyrave mund të jenë të ndryshme në varësi të faktorëve të ndryshëm (madhësia e zyrës, numri i Vizave të pranueshme).

Për DMCC, tarifa qeveritare përfshirë: Regjistrimin, Memorandumin e Nenit.

1.3 Formimi i Kompanisë Lokale - LLC

Lloji i ndërmarrjes Tarifa e shërbimit për vitin e parë Tarifa e shërbimit për vitin 2+ Tarifa qeveritare dhe tarifimi i shërbimit
Kompania lokale (licencë tregtare, tregtare ose profesionale) 4,199 dollarë amerikanë 4,099 dollarë amerikanë 9,200 dollarë amerikanë
Kompania Lokale (Tregtia e Përgjithshme) 4,199 dollarë amerikanë 4,099 dollarë amerikanë 15.200 dollarë amerikanë

* kërkohet nga ligji të ketë një partner ose agjent një shtetas të Emirateve të Bashkuara Arabe. Ne gjithashtu sigurojmë shërbimin e nominuar për partnerin ose agjentin e Emirateve të Bashkuara Arabe.

2. Tarifat e shërbimit të llogarisë bankare të hapura

Banka Depozita fillestare Koha Mesatare Vërejtje Tarifa e Shërbimit
Emirates NBD Bank
www.emiratesnbd.com
Banka NBD e Emirateve
50,000 AED 3 - 7 ditë Vizita Personale Banka NBD e Emirateve mbështet vetëm kompaninë ICC / FTZ / FZ në Emiratet e Bashkuara Arabe / RAK 699 dollarë
Emirates Islamic Bank
www.emiratesislamic.ae
Banka Islamike e Emirateve
10,000 AED 1 - 2 javë Vizitë personale 899 dollarë

3. Tarifa e shërbimit të të nominuarit

Shërbimet Tarifa e shërbimit Përshkrim
Aksioner i nominuar 699 dollarë
Drejtor i nominuar 699 dollarë
Dokumentet e autorizimit (POA) 499 dollarë Nënshkrimi i drejtorit të kandidatit vetëm
Prokura me vërtetim nga noteri publik 499 dollarë Certifikimi nga noteri i dokumenteve të hollësishme të POA
Deklarata e besimit (DOT) me vërtetim nga noteri publik 599 dollarë Certifikimi nga noteri i dokumenteve të hollësishme të DOT
Prokura (POA) me dokumente apostile 599 dollarë Certifikimi i dokumenteve nga Regjistri i Përgjithshëm / Gjykata

Shënime:

4. Tarifa e shërbimit të shërbimit

4.1. Zyra Virtuale

Periudha Tarifa (US $ / muaj)
3 muaj 159 dollarë
6 muaj 149 dollarë
12 muaj 136 dollarë

Shërbimi mbajtës: 2 * Çmimi i njësisë (Nëse bëni pagesa të plota për periudhën e kontratës, nuk keni nevojë të paguani mbajtësin e shërbimit. Nëse paguani çdo muaj, duhet të paguani mbajtësin e shërbimit dhe tarifa e mbajtësit të shërbimit do t'ju kthehet klientëve pas përfundimit të kontratës brenda 5 ditëve të punës).

4.2. Plan i dedikuar i Zyrës

Periudha Tarifa (US $ / muaj / vend)
3 muaj 399 dollarë
6 muaj 369 dollarë
12 muaj 329 dollarë

Shërbimi mbajtës: 2 * Çmimi i njësisë (Nëse bëni pagesa të plota për periudhën e kontratës, nuk keni nevojë të paguani mbajtësin e shërbimit. Nëse paguani çdo muaj, duhet të paguani mbajtësin e shërbimit dhe tarifa e mbajtësit të shërbimit do t'ju kthehet klientëve pas përfundimit të kontratës brenda 5 ditëve të punës.)

4.3. Plani i Bashkëpunimit

Lloji Tarifa
Dita - kalojë 29 dollarë amerikanë / ditë / ditë
Vizitor 135 dollarë amerikanë / në ditë / 5 ditë
I zakonshëm 499 $ / muaj / muaj

4.4. Dhoma e mbledhjes

Koha Tarifa
1 orë 79 dollarë
Gjysmë ditë 159 dollarë

4.5. Zyra për RAK Zonë e Lirë

Lloji i zyrës Zyrë + Depozitë
Paketat e Zonave Falas - Tregtare
FZE | Flexi Desk | Komerciale | 0 Visa 3.616 dollarë
FZE | Flexi Desk | Komerciale | 1 vizë 4.981 dollarë amerikanë
FZE | Flexi Office | Komerciale | 2 viza US $ 5,691
FZE | Std Office Al Hamra | Tregtare | 3Visa 6,442 dollarë amerikanë
FZE | Exec Office AlHamra | Tregtare | 4Visa 9,895 dollarë amerikanë
Paketat e Zonave Falas - Shërbimet
FZE | Flexi Desk | Shërbimet | 0 Visa US $ 4,572
FZE | Flexi Desk | Shërbimet | 1 vizë US $ 5,937
FZE | Flexi Office | Shërbimet | 2 viza 6,647 dollarë amerikanë
FZE | Std Office Al Hamra | Shërbime | 3 Visa US $ 7,398
FZE | Exec Office Al Hamra | Shërbime | 4 Visa 10,851 dollarë amerikanë
Paketat e Zonave Falas - Tregti elektronike
FZE | Flexi Desk | Tregtia elektronike | 0 Visa 4.981 dollarë amerikanë
FZE | Flexi Desk | Tregtia elektronike | 1 vizë 6,346 dollarë amerikanë
FZE | Flexi Office | Tregtia elektronike | 2 viza 7,056 dollarë amerikanë
FZE | Std Office Al Hamra | Tregtia e Ekonomisë | 3 Visa US $ 7,807
FZE | Exec Office Al Hamra | Tregti EC | 4 Visa 11,260 dollarë amerikanë

4.6. Zyra për DMCC

Lloji i zyrës Zyrë + Depozitë
Kostoja për Flexi-tavolinë / 0 VISA 6,916 dollarë amerikanë
Kostoja për Flexi-tavolinë / 1 VISA US $ 8,891
Zyra e Shërbimit / 3 VISA 22,581 dollarë amerikanë
Zyra Fizike / 500 sqft / 3 VISA 19,851 dollarë amerikanë

5. Shërbimi i Vizave të Rezidencës në Emiratet e Bashkuara Arabe

Artikulli Tarifa
Tarifa e Shërbimit 889 dollarë
Tarifa e qeverisë dhe Tarifat e Shërbimit
Tarifa e VISA 1450 dollarë amerikanë
E-Channel 1000 dollarë amerikanë
Depozita e Emigracionit: 1,380 dollarë amerikanë
Test mjekësor: 180 dollarë
Emeton ID: 100 dollarë amerikanë
Total 4,999 dollarë amerikanë

* Ju lutemi vini re: Të gjitha miratimet i nënshtrohen gjykimit nga imigrimi. Ne nuk marrim asnjë përgjegjësi nëse kërkesa refuzohet.

6. Tarifa e rinovimit të kompanisë

Lloji i inkorporimit Tarifat Data e Afatit
IBC 2399 dollarë amerikanë
 • Tarifa e shërbimit: 1,249 dollarë amerikanë
 • Tarifa qeveritare: 1,150 dollarë amerikanë
Data e përvjetorit
Zona e Lirë e RAK 3,249 dollarë amerikanë
 • Tarifa e shërbimit: 1,899 dollarë amerikanë
 • Tarifa qeveritare: 1,350 dollarë amerikanë
Data e përvjetorit
Zona e Lirë e Dubait (DMCC) 12,287 dollarë amerikanë
 • Tarifa e shërbimit: 3,299 dollarë amerikanë
 • Tarifa qeveritare: 8,988 dollarë amerikanë
Data e përvjetorit
Zona e Lirë e Ajmanit 3,049 dollarë amerikanë
 • Tarifa e shërbimit: 1,699 dollarë amerikanë
 • Tarifa qeveritare: 1,350 dollarë amerikanë
Data e përvjetorit
Kompania lokale (licencë tregtare, tregtare ose profesionale) 13,299 dollarë amerikanë
 • Tarifa e shërbimit: 4,099 dollarë amerikanë
 • Tarifa qeveritare: 9,200 dollarë amerikanë
Data e përvjetorit
Kompania Lokale (Tregtia e Përgjithshme) 19,299 dollarë amerikanë
 • Tarifa e shërbimit: 4,099 dollarë amerikanë
 • Tarifa qeveritare: 15.200 dollarë amerikanë
Data e përvjetorit
Krijoni kompani në Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe)

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US