Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Pagesë e Sigurt në Internet

Pagesa për
Një pikë e Kredisë One IBC

Për të përdorur pikët tuaja të Kredisë One IBC , duhet së pari të Hyni / Regjistrohuni !

Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës
Informacione për Kartën e Kreditit ose Kartën e Debitit
Numri i kartes
  • Viza
  • Master Card
  • American Express
Informacioni i Faturimit
Mënyra e pagesës: Paypal Ose Karta e Kreditit përpunohet nga Paypal të cilën mund ta përdorni Kartë krediti Paypal ose ose llogari Paypal.

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US