Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Dokumentet e Formimit të Kompanisë - Shkarkoni

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Labuan Company (Kufizuar nga Aksionet) Karta e tarifës
PDF | 957.88 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:58 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Labuan Company (i kufizuar nga aksionet)

Labuan Company (Kufizuar nga Aksionet) Karta e tarifës Shkarko
Kartelë me tarifë LLC Vietnam plotësisht në pronësi të huaj
PDF | 620.63 kB | Koha e azhurnuar: 21 Apr, 2020, 17:39 (UTC+08:00)

Kartelë me tarifë LLC Vietnam plotësisht në pronësi të huaj

Kartelë me tarifë LLC Vietnam plotësisht në pronësi të huaj Shkarko
Kartelë me normë të kufizuar private / publike të Hong Kongut
PDF | 965.72 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:58 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Hong Kong Private Limited / Company Limited Company

Kartelë me normë të kufizuar private / publike të Hong Kongut Shkarko
Karta e Vlerësimit të Kompanisë Saint Kitts dhe Nevis LLC
PDF | 807.98 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:10 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për kompaninë Saint Kitts dhe Nevis LLC

Karta e Vlerësimit të Kompanisë Saint Kitts dhe Nevis LLC Shkarko
Mbretëria e Bashkuar LTD Karta e tarifave
PDF | 908.49 kB | Koha e azhurnuar: 16 Jan, 2020, 14:45 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Mbretërinë e Bashkuar Private Limited nga shoqëria aksionare

Mbretëria e Bashkuar LTD Karta e tarifave Shkarko
Karta e Vlerësimit të Kompanisë Saint Kitts dhe Nevis NBCO
PDF | 807.16 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:10 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për ndërmarrjen Saint Kitts dhe Nevis

Karta e Vlerësimit të Kompanisë Saint Kitts dhe Nevis NBCO Shkarko
Ishujt Kajman të përjashtuar (të kufizuar nga aksionet) Karta e tarifës
PDF | 1.14 MB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:56 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Përfshirjen e Ishujve Kajman (të Kufizuar nga Aksionet)

Ishujt Kajman të përjashtuar (të kufizuar nga aksionet) Karta e tarifës Shkarko
Kartë Rate e Singaporit EPL
PDF | 1.01 MB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:18 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Kompaninë Private të Liruar të Singaporit

Kartë Rate e Singaporit EPL Shkarko
Karta e Shkallës së IBC-së Seychelles
PDF | 1.04 MB | Koha e azhurnuar: 06 Apr, 2020, 12:26 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Kompaninë Ndërkombëtare të Biznesit të Seychelles

Karta e Shkallës së IBC-së Seychelles Shkarko
Karta e normës IBC Ishujt Marshall
PDF | 951.14 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:23 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Korporatën Ndërkombëtare të Biznesit në Ishujt Marshall

Karta e normës IBC Ishujt Marshall Shkarko
Kartela Belize IBC Rate
PDF | 1.09 MB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:41 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Belize International Business Company

Kartela Belize IBC Rate Shkarko
Karta e tarifës Anguilla IBC
PDF | 835.52 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:33 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Anguilla IBC Incorporation

Karta e tarifës Anguilla IBC Shkarko
Delaware LLC Karta e tarifave
PDF | 1.51 MB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:57 (UTC+08:00)

Delaware LLC Karta e tarifave

Delaware LLC Karta e tarifave Shkarko
Ishujt e Virgjër Britanikë BC Karta e tarifës
PDF | 1,014.05 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:42 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Incorporation BC British Islands

Ishujt e Virgjër Britanikë BC Karta e tarifës Shkarko
Karta e vlerësimit të IC Samoa
PDF | 1.12 MB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:12 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Samoa IC Incorporation

Karta e vlerësimit të IC Samoa Shkarko
Karta e vlerësimit të IC Vanuatu
PDF | 832.44 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Vanuatu IC Incorporation

Karta e vlerësimit të IC Vanuatu Shkarko
Panama jorezidente Karta e tarifës
PDF | 796.96 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:10 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për përfshirjen jorezidente të Panamasë

Panama jorezidente Karta e tarifës Shkarko
Gibraltar PL Karta e tarifave
PDF | 796.61 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:57 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Gibraltar Private Limited

Gibraltar PL Karta e tarifave Shkarko
Karta e Bahamas IBC Rate
PDF | 791.48 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:41 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për The Bahamas IBC Incorporation

Karta e Bahamas IBC Rate Shkarko
Karta e Çmimit të Qipros PL
PDF | 919.87 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:56 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për inkorporimin e ndërmarrjes PL të Qipros

Karta e Çmimit të Qipros PL Shkarko
Karta e vlerësimit të Maltës
PDF | 838.37 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:01 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Malta Company Incorporation

Karta e vlerësimit të Maltës Shkarko
Ishujt Kajman LLC Karta e tarifës
PDF | 1.15 MB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:45 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Incorporation Ishujt Kajman LLC

Ishujt Kajman LLC Karta e tarifës Shkarko
Karta e tarifave Switzerland LLC GmbH
PDF | 803.24 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:45 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Switzerland LLC GmbH

Karta e tarifave Switzerland LLC GmbH Shkarko
Hollandë Karta e tarifave
PDF | 957.06 kB | Koha e azhurnuar: 16 Jan, 2020, 14:42 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për inkorporimin Hollandez

Hollandë Karta e tarifave Shkarko
Luksemburg Soparfi Karta e tarifës
PDF | 859.46 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:00 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Netherland Soparfi Incorporation

Luksemburg Soparfi Karta e tarifës Shkarko
One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (Dubai DMCC) - Karta Ratec - 2019
PDF | 809.21 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:46 (UTC+08:00)

One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (Dubai DMCC) - Karta Ratec - 2019

One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (Dubai DMCC) - Karta Ratec - 2019 Shkarko
Lihtenshtajni - AG Karta e tarifave
PDF | 810.91 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:59 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Lihtenshtajnin - AG

Lihtenshtajni - AG Karta e tarifave Shkarko
Lihtenshtajni - Anstalt Rate card
PDF | 812.72 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:59 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Lihtenshtajnin - Anstalt

Lihtenshtajni - Anstalt Rate card Shkarko
Vietnam Pjesërisht pronë e huaj Kartë tarifash LLC
PDF | 518.07 kB | Koha e azhurnuar: 21 Apr, 2020, 18:02 (UTC+08:00)

Vietnam Pjesërisht pronë e huaj Kartë tarifash LLC

Vietnam Pjesërisht pronë e huaj Kartë tarifash LLC Shkarko
Karta e tarifës LLP e Mbretërisë së Bashkuar
PDF | 835.57 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:47 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për shoqërinë me përgjegjësi të kufizuar të Mbretërisë së Bashkuar

Karta e tarifës LLP e Mbretërisë së Bashkuar Shkarko
Karta e tarifës LCC Ishujt Marshall
PDF | 956.99 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:11 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Ishujt Marshall LCC

Karta e tarifës LCC Ishujt Marshall Shkarko
Kartë Vlerësimi Delaware C - Corp ose S - Corp
PDF | 1.51 MB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:45 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Delaware C-Corp ose S-corp Incorporation

Kartë Vlerësimi Delaware C - Corp ose S - Corp Shkarko
Belize LLC Karta e tarifave
PDF | 1.26 MB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:41 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për korporatën me përgjegjësi të kufizuar në Belize

Belize LLC Karta e tarifave Shkarko
Kartë Vlerësoni Mauritius GBC1
PDF | 810.15 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:01 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për kategorinë 1 të licencës globale të biznesit

Kartë Vlerësoni Mauritius GBC1 Shkarko
Karta e Normës Tregtare të Luksemburgut
PDF | 849.19 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:00 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për inkorporimin tregtar të Hollandës

Karta e Normës Tregtare të Luksemburgut Shkarko
Karta e normës së Kompanisë së Autorizuar të Mauritius (AC)
PDF | 819.56 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:01 (UTC+08:00)

Karta e normës së Kompanisë së Autorizuar të Mauritius (AC)

Karta e normës së Kompanisë së Autorizuar të Mauritius (AC) Shkarko
Zvicër - Pronësi e vetme - Kartë vlerësimi
PDF | 907.84 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:22 (UTC+08:00)

Zvicër - Pronësi e vetme - Kartë vlerësimi

Zvicër - Pronësi e vetme - Kartë vlerësimi Shkarko
One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (RAK-FZE) - Kartela - 2019
PDF | 806.64 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:46 (UTC+08:00)

One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (RAK-FZE) - Kartela - 2019

One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (RAK-FZE) - Kartela - 2019 Shkarko
Saint Vincent - Grenadines LLC Karta e tarifës
PDF | 897.64 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:12 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Saint Vincent - Grenadines LLC

Saint Vincent - Grenadines LLC Karta e tarifës Shkarko
Korporata Stock Stock e Zvicrës (AG) - Kartë vlerësimi
PDF | 887.62 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:46 (UTC+08:00)

Korporata Stock Stock e Zvicrës (AG) - Kartë vlerësimi

Korporata Stock Stock e Zvicrës (AG) - Kartë vlerësimi Shkarko
One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (RAK-IBC) - Kartela - 2019
PDF | 795.89 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:47 (UTC+08:00)

One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (RAK-IBC) - Kartela - 2019

One IBC - Emiratet e Bashkuara Arabe (RAK-IBC) - Kartela - 2019 Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Certifikata e Regjistrimit të Biznesit Shembull Hong Kong
PDF | 133.03 kB | Koha e azhurnuar: 18 Jul, 2019, 12:56 (UTC+08:00)
Certifikata e Regjistrimit të Biznesit Shembull Hong Kong Shkarko
Certifikata e Incorporation Mbretëria e Bashkuar LTD Shembull
PDF | 2.27 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 10:57 (UTC+08:00)
Certifikata e Incorporation Mbretëria e Bashkuar LTD Shembull Shkarko
Shembull Bizfile Singapori
PDF | 5.73 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:03 (UTC+08:00)
Shembull Bizfile Singapori Shkarko
Certifikata e inkorporimit Shembull Seychelles
PDF | 2.30 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:06 (UTC+08:00)
Certifikata e inkorporimit Shembull Seychelles Shkarko
Certifikata e inkorporimit Ishujt e Virgjër Britanikë
PDF | 222.12 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:07 (UTC+08:00)
Certifikata e inkorporimit Ishujt e Virgjër Britanikë Shkarko
Certifikata e inkorporimit Belize Shembull
PDF | 19.33 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:17 (UTC+08:00)
Certifikata e inkorporimit Belize Shembull Shkarko
Certifikata e inkorporimit Shembull Mauritius
PDF | 8.71 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:18 (UTC+08:00)
Certifikata e inkorporimit Shembull Mauritius Shkarko
Shembull i tregut të këmbimit aziatik COI
PDF | 404.16 kB | Koha e azhurnuar: 24 Dec, 2018, 11:41 (UTC+08:00)

Certifikata e Incorporation Interchange Market Inc (shembull)

Shembull i tregut të këmbimit aziatik COI Shkarko
Certifikata e inkorporimit Shembulli i Qipros
PDF | 723.15 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:21 (UTC+08:00)
Certifikata e inkorporimit Shembulli i Qipros Shkarko
Certifikata e inkorporimit Shembulli i Bahamas
PDF | 6.19 MB | Koha e azhurnuar: 11 Jan, 2019, 11:57 (UTC+08:00)
Certifikata e inkorporimit Shembulli i Bahamas Shkarko
Certifikata e Incorporation Shën Vincent Grenadines Shembull
PDF | 2.88 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:23 (UTC+08:00)
Certifikata e Incorporation Shën Vincent Grenadines Shembull Shkarko
Certifikata e inkorporimit Shembuj të Ishujve Marshall
PDF | 8.10 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:23 (UTC+08:00)
Certifikata e inkorporimit Shembuj të Ishujve Marshall Shkarko
Certifikata e Incorporation Anguilla Mostër
PDF | 2.00 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:24 (UTC+08:00)
Certifikata e Incorporation Anguilla Mostër Shkarko
Certifikata e inkorporimit Samoa Sample
PDF | 893.05 kB | Koha e azhurnuar: 23 Nov, 2018, 15:37 (UTC+08:00)
Certifikata e inkorporimit Samoa Sample Shkarko
Certifikata e inkorporimit Shembull Vanuatu
PDF | 5.07 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:27 (UTC+08:00)
Certifikata e inkorporimit Shembull Vanuatu Shkarko
Certifikata e inkorporimit Shembull i Emirateve të Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe)
PDF | 172.17 kB | Koha e azhurnuar: 24 Dec, 2018, 17:17 (UTC+08:00)
Certifikata e inkorporimit Shembull i Emirateve të Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe) Shkarko
Certifikata e inkorporimit Shembull i Maltës
PDF | 219.54 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:30 (UTC+08:00)
Certifikata e inkorporimit Shembull i Maltës Shkarko
Certifikata e Incorporation Hong Kong Shembull
PDF | 182.09 kB | Koha e azhurnuar: 28 Dec, 2018, 10:46 (UTC+08:00)
Certifikata e Incorporation Hong Kong Shembull Shkarko
N01 Mbretëria e Bashkuar LTD Shembull
PDF | 2.18 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 10:58 (UTC+08:00)
N01 Mbretëria e Bashkuar LTD Shembull Shkarko
Krahasimi i Singaporit i formave të organizatave të biznesit
PDF | 1.82 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:04 (UTC+08:00)
Krahasimi i Singaporit i formave të organizatave të biznesit Shkarko
Memorandumi dhe Artikujt e Shoqatës Ishujt e Virgjër Britanikë
PDF | 9.33 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:07 (UTC+08:00)
Memorandumi dhe Artikujt e Shoqatës Ishujt e Virgjër Britanikë Shkarko
Certifikata e inkorporimit Shembull Ishulli Kajman
PDF | 4.13 MB | Koha e azhurnuar: 24 Dec, 2018, 11:41 (UTC+08:00)

Certifikata e përfshirjes Ishulli Kajman (Shembull)

Certifikata e inkorporimit Shembull Ishulli Kajman Shkarko
Memorandumi dhe Artikujt e Shoqatës Samoa Samoa
PDF | 1.28 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:25 (UTC+08:00)
Memorandumi dhe Artikujt e Shoqatës Samoa Samoa Shkarko
Shembull i Memorandumit dhe Artikujve të Shoqatës Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe)
PDF | 1.31 MB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2019, 11:52 (UTC+08:00)
Shembull i Memorandumit dhe Artikujve të Shoqatës Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe) Shkarko
Memorandumi dhe Artikujt e Shoqatës Shembull i Maltës
PDF | 6.64 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:30 (UTC+08:00)
Memorandumi dhe Artikujt e Shoqatës Shembull i Maltës Shkarko
Memorandumi dhe Artikujt e Shoqatës Hong Kong Shembull
PDF | 7.06 MB | Koha e azhurnuar: 28 Dec, 2018, 10:45 (UTC+08:00)
Memorandumi dhe Artikujt e Shoqatës Hong Kong Shembull Shkarko
Certifikata e Inkorporimit Shembull LLP i Mbretërisë së Bashkuar
PDF | 2.30 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 10:59 (UTC+08:00)
Certifikata e Inkorporimit Shembull LLP i Mbretërisë së Bashkuar Shkarko
Klasifikimi Standard Industrial Industrial i Singaporit SSIC
XLS | 369.00 kB | Koha e azhurnuar: 02 Jan, 2019, 11:49 (UTC+08:00)

Klasifikimi Standard Industrial Industrial i Singaporit SSIC

Klasifikimi Standard Industrial Industrial i Singaporit SSIC Shkarko
Shembull NNC1 Hong Kong
PDF | 4.70 MB | Koha e azhurnuar: 28 Dec, 2018, 10:44 (UTC+08:00)
Shembull NNC1 Hong Kong Shkarko
LLIN01 Shembull LLP i Mbretërisë së Bashkuar
PDF | 4.87 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:00 (UTC+08:00)
LLIN01 Shembull LLP i Mbretërisë së Bashkuar Shkarko
Certifikatë që konfirmon shembullin e përfshirjes së kompanisë Singapore
PDF | 168.70 kB | Koha e azhurnuar: 02 Jan, 2019, 11:50 (UTC+08:00)

Certifikatë që konfirmon shembullin e përfshirjes së kompanisë Singapore

Certifikatë që konfirmon shembullin e përfshirjes së kompanisë Singapore Shkarko
Kushtetuta e Shembullit të Kompanisë Singapore
PDF | 430.91 kB | Koha e azhurnuar: 02 Jan, 2019, 11:50 (UTC+08:00)

Kushtetuta e Shembullit të Kompanisë Singapore

Kushtetuta e Shembullit të Kompanisë Singapore Shkarko
Formulari i regjistrimit të markës tregtare MT4
PDF | 72.55 kB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2019, 16:28 (UTC+08:00)

Formulari i regjistrimit të markës tregtare MT4

Formulari i regjistrimit të markës tregtare MT4 Shkarko

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US