Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Përmbledhje

Nëse keni nevojë për mbështetje me menaxhimin e parave të gatshme, kontabilitetin bazë ose raportimin financiar kompleks, ne mund t'ju ndihmojmë. Ekipi ynë i specialistëve financiarë dhe të kontabilitetit do të përqendrohet në kërkesat tuaja individuale të biznesit dhe do të hartojë një zgjidhje të përshtatur për ju.

Me një rrjet zyrash në të gjithë qendrat financiare të botës, Offshore Company Corp ka këshilltarë vendorë që ju garantojnë komunikim të lehtë dhe një përgjigje të shpejtë.

Shërbimet tona përfshijnë

  • Konsultimi mbi planifikimin financiar (përfshirë kontrollin e taksave dhe kostos)
  • Kontabiliteti
  • Përgatitja e pasqyrave financiare në formatin lokal për dorëzim, Raportim (SNRF, PVPE lokale)
  • Përdorimi i softverit tuaj të kontabilitetit në distancë për të azhurnuar drejtpërdrejt raportimin financiar
  • Kryerja e raportit tuaj të auditimit
  • Konsolidimi i llogarive të grupeve.
  • Llogaritni dhe / ose rishikoni provizionin tatimor
  • Konsolidimi dhe optimizimi i taksave

Pse të na zgjidhni në këtë fushë

Oferta e juridiksionit

Ndihmoni t'ju përgatisni, mirëmbani dokumentet tuaja të kontabilitetit dhe auditoni nga një firmë e Kontabilistit Publik të Çertifikuar
Përgatitni llogari dhe ndihmoni për të zvogëluar administratën, kërkoni numrin UTR dhe vlerësimin e taksave për kompaninë tuaj duke ju lejuar të përqendroheni në drejtimin e biznesit tuaj
Specialistët tanë ju ndihmojnë të përmbushni kërkesat e pajtueshmërisë dhe të mbani librat e duhur të llogarive, duke identifikuar strategjitë e efektshme të taksave

Certifikata CPA

One IBC CPA e Kufizuar - Zotërimi i licencës CPA në Hong Kong

Ne jemi të nderuar të informojmë se nga 3 Prilli 2018 ne zotërojmë licencën zyrtare të Kontabilistëve Publikë të Çertifikuar, e cila është licencuar e lëshuar nga Instituti i Kontabilistëve Publikë të Çertifikuar të Hong Kongut ("HKICPA").

Promovimi

Promovimi i Fushatës Përmbledhëse për përfshirjen në Anguilla

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US