Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Hapja e Llogarisë - FAQ

1. A duhet të vij personalisht në bankë për të hapur një llogari?

Për të hapur llogari bankare në Hong Kong dhe Singapor , vizita personale është e domosdoshme .

Sidoqoftë, për juridiksione të tjera, të tilla si Zvicra, Mauritius, St Vincent etj, ju mund t'ia lini pjesën më të madhe të punës ekipit tonë të ekspertëve dhe të shijoni përfitimet e aplikimit në distancë. E gjithë procedura mund të përfundojë në internet dhe përmes ndërlidhës (përveç disa përjashtimeve).

Më mirë akoma, një takim personal i personalizuar me menaxherin tonë të partnerit të llogarisë bankare mund të organizohet nëse dëshironi.

Lexo më shumë:

2. A duhet të pres të gjithë përfundimin e krijimit të kompanisë time në det të hapur para se të hap një llogari bankare për kompaninë time?

Ky është një domosdoshmëri. Shumica e bankave kërkojnë që dokumentet e kompanisë KYC të kenë një shkallë të caktuar të noterit ligjor si të pranueshme.

3. A nënkupton ngritja e një kompanie në det të hapur se një llogari bankare automatikisht do të hapet për kompaninë?

Jo. Nëse shënoni opsionin e hapjes së llogarisë bankare, ne-në bashkëpunim të ngushtë me veten tuaj-do të zgjedhim bankën që i përshtatet më shumë nevojave tuaja midis rrjetit tonë të bankave kryesore.

Banka më pas do të vendosë nëse llogaria mund të hapet, varësisht nga sa rehat janë me natyrën e biznesit tuaj dhe informacionin personal të dhënë nga ju.

Lexoni gjithashtu:

4. Sa kohë e përfundon banka procesin e hapjes së llogarisë bankare për një kompani?

Pas dorëzimit të të gjitha dokumenteve të kërkuara në bankë, banka do të kryejë një kontroll të pajtueshmërisë.

Në përgjithësi, llogaria bankare mund të aprovohet dhe aktivizohet në 7 ditë pune , në varësi të bankës suaj të zgjedhur.

Lexoni gjithashtu:

5. Në cilat vende mund të hapni një llogari bankare për kompaninë time?

Ne mund t'ju mbështesim për të hapur llogari bankare në Hong Kong, Singapor, Zvicër, Mauritius, Shën Vincent dhe Grenadinet dhe Letoninë.

6. A mund të marr një kartë krediti dhe një kartë ATM (debiti) me llogarinë time bankare të korporatës?

Në varësi të Kjo i nënshtrohet shërbimit bankar.

7. Me cilat banka punoni?

Ne punojmë vetëm me bankat e klasit të parë, të cilat janë në gjendje t'ju ofrojnë të gjitha shërbimet që mund të kërkoni (bankë në internet, kredi anonime dhe karta debiti) si:

 • Hong Kong (HSBC, Hang Seng, banka DBS)
 • Singapori (banka DBS, OCBC)
 • Mauritius (banka ABC, Afrasia Bank)
 • Zvicër (banka CIM)
 • Letoni (banka Rietumu)
 • Shën Vincenti dhe Grenadinet (banka Euro Pacific)

Lexo më shumë:

8. Pse të hapni një llogari bankare në det të hapur për kompaninë?

Një llogari bankare në det të hapur jep një nivel më të lartë lirie, sigurie dhe përfitimi, prandaj hapni një llogari bankare në det të hapur për kompaninë për të rritur biznesin tuaj.

Shumë vende në det të hapur garantojnë sekretin bankar. Në disa, ligjet e sekretit bankar janë aq të rrepta sa është krim për një punonjës banke të zbulojë çdo informacion në lidhje me një llogari bankare ose pronarin e saj. Kontrolli i monedhës në vendet në det të hapur është dukshëm më pak i ngurtë sesa në vendet me taksa të larta. ( Lexoni gjithashtu : Llogari bankare me shumë monedha )

Për më tepër, llogaritë bankare në det të hapur janë në gjendje të shmangin kostot e larta të shërbimit që janë bërë pjesë e bankave të brendshme. Bankat në det të hapur zakonisht ofrojnë norma interesi mjaft tërheqëse. Kartat e kreditit dhe debitit në det të hapur japin një nivel të caktuar të privatësisë pasi të gjitha blerjet debitohen në llogarinë bankare në det të hapur.

Në të njëjtën kohë, disa banka në det të hapur janë financiarisht më të fortë dhe të menaxhuar më mirë sesa edhe bankat kryesore të brendshme. Ky është rasti sepse një bankë në det të hapur duhet të mbajë një raport më të lartë të aktiveve likuide ndaj borxheve të akumuluara.

Për arsyet e përmendura më lart, me të vërtetë do të kishte kuptim të përdorte një llogari bankare në një juridiksion të hapur, ku është i sigurt nga autoritetet e brendshme fiskale, kreditorët, konkurrentët, bashkëshortët dhe të tjerët që mund të dëshirojnë të përvetësojnë pasurinë tënde.

Lexo më shumë:

9. Çfarë tarifash zbatohen për mbajtjen e llogarisë bankare?

Tarifat bankare varen nga institucioni që mban llogarinë tuaj.

Mesatarisht tarifat për mirëmbajtjen e llogarisë vijnë rreth 200 Euro në vit. Sa për ne, ne nuk marrim asnjë tarifë të mëtejshme pasi llogaria të jetë hapur.

Lexoni gjithashtu: Kërkesat për hapjen e një llogarie bankare

10. Cilat dokumente kërkohen për hapjen e llogarisë bankare për kompaninë?

Dokumentet bankare normalisht kërkojnë që t’i pajisni ato

 • Kopje të çertifikuara të çertifikatës së themelimit të një kompanie
 • Rregullore ose Memorandum dhe Nenet e Shoqatës
 • Zgjidhja e drejtorëve për të hapur një llogari bankare.

Të gjitha bankat gjithashtu kërkojnë evidencë të pronësisë përfituese në formën e kopjeve të vërtetuara të pasaportave dhe rezolutave përkatëse nga Bordi.

Bankat duhet të njohin biznesin e klientëve të tyre dhe për këtë arsye ne do t'u kërkojmë klientëve të na ofrojnë plane të hollësishme për operacionet e kompanisë së re.

Si kusht për hapjen e një llogarie të re, shumica e bankave kërkojnë që të vendoset një depozitë fillestare , dhe disa banka mund të këmbëngulin që të mbahen balanca minimale të konsiderueshme.

Lexoni gjithashtu:

11. A mund të kem një llogari bankare me shumë monedha?

Pasi të jetë hapur llogaria bankare, mund të zgjidhni një llogari me shumë monedha . Kjo do t'ju lejojë të mbani disa monedha në të njëjtën llogari.

Kur përdoret një monedhë e re, banka automatikisht do të hapë një "nën-llogari" në mënyrë që të mos duhet të paguani asnjë tarifë këmbimi.

Lexoni gjithashtu:

12. Si mund të përdor fondet nga llogaria ime në det të hapur?

Ashtu si me çdo llogari tjetër bankare, fondet e llogarisë suaj bankare të kompanisë suaj do të jenë të arritshme përmes kartave të kreditit / debitit, çeqeve, bankave në Internet ose tërheqjes në bankë.

Promovimi

Promovimi i Fushatës Përmbledhëse për përfshirjen në Anguilla

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US