Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Dokumentet për Hapjen e Llogarisë - Shkarkoni

1. Hong Kong

Përshkrim Kodi QR Shkarko
HSBC - Shembull
PDF | 934.29 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 14:49 (UTC+08:00)
HSBC - Shembull Shkarko
HSBC - Tarifat dhe tarifat e plota të HSBC - Tarifat tregtare
PDF | 1.09 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 14:50 (UTC+08:00)
HSBC - Tarifat dhe tarifat e plota të HSBC - Tarifat tregtare Shkarko
HSBC - Tarifat dhe tarifat e plota të HSBC - Formulari i zbrazët i tarifave 2017
PDF | 292.22 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 14:50 (UTC+08:00)
HSBC - Tarifat dhe tarifat e plota të HSBC - Formulari i zbrazët i tarifave 2017 Shkarko
HSBC - Tarifat dhe Tarifat e Plota të HSBC 2016
PDF | 2.23 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 14:51 (UTC+08:00)
HSBC - Tarifat dhe Tarifat e Plota të HSBC 2016 Shkarko
OCBC WingHang - Formulari i aplikimit
PDF | 609.86 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 14:53 (UTC+08:00)
OCBC WingHang - Formulari i aplikimit Shkarko

2. Singapori

Përshkrim Kodi QR Shkarko
DBS - Lista kontrolluese e hapjes së llogarisë
PDF | 402.77 kB | Koha e azhurnuar: 23 Nov, 2018, 14:35 (UTC+08:00)
DBS - Lista kontrolluese e hapjes së llogarisë Shkarko
Broshura e Autorizimit të Debitimit Direkt DBS - Online
PDF | 703.54 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 15:02 (UTC+08:00)
Broshura e Autorizimit të Debitimit Direkt DBS - Online Shkarko
DBS - Udhëzues për Çmimet
PDF | 68.47 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 15:02 (UTC+08:00)
DBS - Udhëzues për Çmimet Shkarko
OCBC - Lista e Kërkesave të Dokumentit të Biznesit
PDF | 105.83 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 15:04 (UTC+08:00)
OCBC - Lista e Kërkesave të Dokumentit të Biznesit Shkarko
OCBC - Udhëzues për çmimet e huaja Biz
PDF | 113.36 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 15:07 (UTC+08:00)
OCBC - Udhëzues për çmimet e huaja Biz Shkarko

3. Zvicra

Përshkrim Kodi QR Shkarko
CIM bank - Pyetësori i korporatave KYC
PDF | 54.27 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 12:37 (UTC+08:00)
CIM bank - Pyetësori i korporatave KYC Shkarko
Banka CIM - Tarifat & Tarifat
PDF | 325.63 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 12:38 (UTC+08:00)
Banka CIM - Tarifat & Tarifat Shkarko

4. Qipro

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Banka e Qipros - Pyetësori Kompania e Llogarisë së Re
PDF | 3.22 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 14:37 (UTC+08:00)
Banka e Qipros - Pyetësori Kompania e Llogarisë së Re Shkarko
Banka e Qipros - Regjistrimi i Klientit
PDF | 358.31 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 14:38 (UTC+08:00)
Banka e Qipros - Regjistrimi i Klientit Shkarko
Banka e Qipros - Tabelat e Komisioneve dhe tarifat
PDF | 89.56 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 14:38 (UTC+08:00)
Banka e Qipros - Tabelat e Komisioneve dhe tarifat Shkarko

5. Letonia

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Rietumu Bank - Pyetësori
PDF | 190.29 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 12:29 (UTC+08:00)
Rietumu Bank - Pyetësori Shkarko
Rietumu Bank - Korporatë e Llogarisë së Hapur
PDF | 3.04 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 12:31 (UTC+08:00)
Rietumu Bank - Korporatë e Llogarisë së Hapur Shkarko

6. Mauritius

Përshkrim Kodi QR Shkarko
ABC Bank - Formulari i hapjes së llogarisë Bankimi Ndërkombëtar
PDF | 486.32 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 12:41 (UTC+08:00)
ABC Bank - Formulari i hapjes së llogarisë Bankimi Ndërkombëtar Shkarko
ABC Bank - Zgjidhja e Hapjes së Llogarisë Bankare të Drejtorit
PDF | 77.39 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 12:41 (UTC+08:00)
ABC Bank - Zgjidhja e Hapjes së Llogarisë Bankare të Drejtorit Shkarko
ABC Bank - CRS i personit kontrollues
PDF | 207.01 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 12:42 (UTC+08:00)
ABC Bank - CRS i personit kontrollues Shkarko
Banka ABC - Rezidenca e taksës së njësisë CRS
PDF | 570.99 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 12:42 (UTC+08:00)
Banka ABC - Rezidenca e taksës së njësisë CRS Shkarko
Banka ABC - FATCA
PDF | 142.30 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 12:43 (UTC+08:00)
Banka ABC - FATCA Shkarko

7. Vanuatu

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Banka Private Pacific - Formulari i Hapjes së Llogarisë
PDF | 1.98 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 14:40 (UTC+08:00)
Banka Private Pacific - Formulari i Hapjes së Llogarisë Shkarko
Banka Private e Paqësorit - Marrëveshja e Bankës në Internet
PDF | 396.43 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 14:45 (UTC+08:00)
Banka Private e Paqësorit - Marrëveshja e Bankës në Internet Shkarko
Banka Private e Paqësorit - Formulari W 8BEN E
PDF | 241.33 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 14:45 (UTC+08:00)
Banka Private e Paqësorit - Formulari W 8BEN E Shkarko
Banka Private e Paqësorit - Tarifat & Tarifat e PPB
PDF | 104.93 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 14:45 (UTC+08:00)
Banka Private e Paqësorit - Tarifat & Tarifat e PPB Shkarko

Promovimi

Promovimi i Fushatës Përmbledhëse për përfshirjen në Anguilla

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US