Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Si të hapni llogari në 4 hapa

Hapi 1
Select Bank you preferred and send us basic information

Zgjidhni Bankën që keni preferuar dhe na dërgoni informacionin bazë

Ju lutemi zgjidhni një mundësi banke që preferoni. Duhet të jepen informacionet e identitetit personal të pronarit përfitues të kompanisë

Hapi 2
Apply for your account

Bëni kërkesë për llogarinë tuaj

Pyetësori i Detajuar i Biznesit (një shembull i dhënë), paketa e plotë e dokumenteve të Entit tuaj dorëzohen për një shqyrtim fillestar nga stafi ynë Bankar

Hapi 3
Finalize the account process

Finalizoni procesin e llogarisë

Hand nënshkroi të gjitha dokumentet e nevojshme për të finalizuar përparimin.

Në rast se paraqitni bankat në zgjedhjen tuaj, kërkohet një takim fizik, stafi tjetër i gjerë i bankës do të zhvillojë procesin e thirrjes me video / konferencë.

Hapi 4
Your international business account is ready for you to trade internationally

Llogaria juaj e biznesit ndërkombëtar është e gatshme që ju të tregtoni ndërkombëtarisht

Shërbimet tona të dedikuara për gamën e gjerë (Llogaria e Tregtarit, Llogaria e Tregtimit, etj.) Janë gjithmonë në dispozicion për të personalizuar nevojat tuaja.

Çdo kërkesë shtesë, ndryshim, azhurnoni informacionin tuaj më të ri në lidhje me llogarinë tuaj bankare, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Promovimi

Promovimi i Fushatës Përmbledhëse për përfshirjen në Anguilla

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US