Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Përmbledhje

Krijohet një kompani raftesh dhe lihet pa asnjë aktivitet. Kompania më pas mund t'i shitet një personi ose një grupi personash që dëshirojnë të fillojnë një kompani pa kaluar të gjitha procedurat e krijimit të një të reje. Arsyet e zakonshme për blerjen e një kompanie raft përfshijnë sa vijon:

Lista jonë gjithëpërfshirëse e azhurnuar e kompanive të rafteve është në dispozicion për ju që të kërkoni dhe të rezervoni zgjedhjen tuaj. E vetmja gjë që duhet të bësh është të shënosh kutinë (et) e zgjedhura (t), të na dërgosh një pyetje dhe së shpejti do t'ju kthehemi.

Lista e Kompanive të Rafteve në det të hapur për Shitje

Si të blini një kompani raftesh?

Hapi 1
Selection

Përzgjedhja

Zgjidhni ndonjë kompani të disponueshme në raft nga lista jonë

Hapi 2
Your Company Details

Detajet e Kompanisë tuaj

Na siguroni me ndryshimet tuaja të propozuara për Kompaninë, të tilla si Ndryshimi i emrit, Ndryshimi në strukturën e kompanisë, Rritja / Ulja e kapitalit aksionar, Shërbimet e të nominuarve, etj

Hapi 3
Preparation

Përgatitja

Varet nga kërkesat tuaja, mund të duhen nga 3-5 ditë për të përgatitur dokumentet përkatëse të Kompanisë dhe për t'ju siguruar kopjet e buta / të forta me anë të Express (TNT, DHL, UPS, etj)

Hapi 4
Finish

Mbaro

Kompania juaj tani është në veprim dhe e gatshme për t'u përdorur për qëllimet tuaja

Pyetjet e shpeshta

Pyetjet e shpeshta

1. Çfarë është një kompani raft?
Termi "Raft" i referohet faktit që dokumentet e inkorporimit blihen fjalë për fjalë të një rafti librash të mbushur me kompani të regjistruara paraprakisht që transferohen menjëherë te blerësi. Meqenëse dokumentet zyrtare të korporatave për një kompani të re shpesh mund të kërkojnë deri në 1 javë për të mbërritur, emrat e ndërmarrjeve zakonisht regjistrohen paraprakisht për të kursyer kohën e pritjes.
2. A mund ta ndryshoj emrin e kompanisë time?

Po. Sidoqoftë, emri i ri i propozuar i ndërmarrjes duhet së pari të miratohet nga regjistruesi në vendin e themelimit për të siguruar që i njëjti emër nuk ekziston tashmë.

Offshore Company Corp do të jetë e lumtur të kryejë një kërkim mbi emrin pa pagesë .

Një rezolutë e bordit duhet të hartohet dhe nënshkruhet nga drejtorët e kompanisë, dhe emri i ri duhet të depozitohet zyrtarisht në regjistrin e kompanisë në vendin e themelimit.

Lexoni gjithashtu:

3. A mund të ndryshoj drejtorin (të) e ndërmarrjes time?

Po. Një rezolutë e bordit duhet të hartohet dhe nënshkruhet nga drejtori (të) i ndërmarrjes dhe të depozitohet zyrtarisht në regjistrin e ndërmarrjes në vendin e themelimit.

Drejtori (të) i ri duhet të sigurojë një kopje të pasaportës së tyre, vërtetimin e adresës së përhershme të shtëpisë, numrin e telefonit / faksit dhe adresën e postës elektronike së bashku me një letër të nënshkruar që tregon se ata dëshirojnë të bëhen drejtor të kompanisë.

Lexoni gjithashtu:

4. A mund të ndryshoj aksionerin (et) e shoqërisë sime?

Po. Një rezolutë e bordit duhet të hartohet dhe nënshkruhet nga drejtori (të) i ndërmarrjes dhe të depozitohet zyrtarisht në regjistrin e ndërmarrjes në vendin e themelimit.

Aksionari (t) i ri duhet të sigurojë një kopje të pasaportës së tyre, vërtetimin e adresës së përhershme të shtëpisë, numrin e telefonit / faksit dhe adresën e postës elektronike së bashku me një letër të nënshkruar që tregon se ata dëshirojnë të bëhen aksioner i kompanisë.

Lexoni gjithashtu:

5. A mund të krijoj një llogari bankare për kompaninë time?

Po, ne mund t'ju mbështesim për të hapur llogari bankare për kompaninë tuaj.

Normalisht që ne duhet t'i ofrojmë bankës aktivitetet e biznesit tuaj dhe planet e tyre të ardhshme, prova e aktivitetit aktual të biznesit tuaj duke përdorur broshura të kompanisë, një faqe në internet të kompanisë, kontrata biznesi, një marrëveshje qiraje do t'ju ndihmojë të mbështesni aplikimin e llogarisë tuaj bankare (nuk është e zbatueshme për sipër biznesit).

Lexoni gjithashtu:

Promovimi

Promovimi i Fushatës Përmbledhëse për përfshirjen në Anguilla

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US