Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbime të rekomanduara për përfshirjen e ndërmarrjes në Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe)

Hapni llogari bankare në Emiratet e Bashkuara Arabe

Hapni llogari bankare në Emiratet e Bashkuara Arabe
  • Konsulentët tanë do t'ju ndihmojnë të hapni llogarinë tuaj të korporatës në një bankë me reputacion në Dubai me lehtësi bankare në internet. Bankat e Emirateve të Bashkuara Arabe operojnë jashtë juridiksionit të Bashkimit Evropian dhe ruajnë konfidencialitetin e plotë.
  • Menaxherët tanë të marrëdhënieve me klientët e kuptojnë në mënyrë të përsosur rëndësinë e një llogarie bankare të korporatave dhe do t'ju mbështesin me një para-aprovim nëse duhet të ketë ndonjë dyshim.

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve
  • Në mënyrë që të hapni një kompani në Emiratet e Bashkuara Arabe, duhet të gjeni një partner lokal - një qytetar të Emirateve të Bashkuara Arabe, i cili do të jetë nominalisht një bashkë-pronar i biznesit. Zakonisht një partner i tillë thjesht quhet "lokal".
  • Offshore Company Corp duke siguruar partner të besueshëm kombëtar të Emirateve të Bashkuara Arabe / Sponsor Lokal për të gjitha llojet e formimit të ndërmarrjeve ose për Departamentin Ekonomik ose Regjistrimin e Ndërmarrjeve në Zonë e Lirë.

Rezidenca e Emirateve të Bashkuara Arabe

Rezidenca e Emirateve të Bashkuara Arabe
  • Regjistrimi i ndërmarrjes në një nga Zonat e Tregtisë së Lirë në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe jep të drejtën për të aplikuar dokumente për qëndrim në Emiratet e Bashkuara Arabe si aksioner i një kompanie. Jo vetëm që një kompani e tillë u siguron aksionarëve rezidencë, por gjithashtu siguron mundësi të tilla për punonjësit e saj, nëse është e nevojshme.
  • Shënim - fakti i çështjes është, që megjithëse nuk jeni i detyruar të kryeni një aktivitet biznesi përmes asaj kompanie në mënyrë që të merrni statusin e qëndrimit, ju gjithashtu mund ta përdorni atë në mënyrë efektive për biznes dhe të përfitoni nga të gjitha avantazhet e përjashtimit nga taksat për kompani të tilla .

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
  • Offshore Company Corp është një ofrues kryesor i zyrave të servisuara plotësisht, zyrave virtuale, apartamenteve ekzekutive, dhomave të konferencave dhe ambienteve të takimeve në Emiratet e Bashkuara Arabe.
  • Ne ofrojmë zyra të mobiluara me stil me madhësi dhe kapacitet të larmishëm, dhoma takimesh, përgjigje telefonike të personalizuara, pritje me stil të vizitorëve, ndihmë të sekretarit, hyrje në internet me shpejtësi të lartë, sistem të përparuar të telefonit dhe postës zanore.

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US