Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Drejtori / Aksionari i Emëruar për Kompaninë EBA | Nga 699 dollarë amerikanë

Tarifat e Drejtorit të Emëruar dhe Shërbimit të Aksionarëve

Aksioner

699 dollarë Service Fees

Drejtori

699 dollarë Service Fees
  • Plotësoni kërkesat rregullatore lokale
  • Niveli i lartë i mbrojtjes së pasurisë
  • Sigurimi i identifikimit tuaj të dosjeve të ndërmarrjes së biznesit dhe me raportin e qeverisë.
  • Ruajtja e informacionit tuaj brenda strukturës tuaj të korporatës dhe autoriteteve.
  • Nëpërmjet Prokurës (POA) dhe Deklaratës së Besimit (DOT), ju mund të menaxhoni plotësisht ndërmarrjen tuaj

Gjeni një partner të besueshëm - një banor i Emirateve të Bashkuara Arabe

ISshtë e nevojshme të kesh një qytetar të Emirateve të Bashkuara Arabe si partner ose agjent

Në mënyrë që të hapni një kompani në Emiratet e Bashkuara Arabe, duhet të gjeni një partner lokal - një qytetar të Emirateve të Bashkuara Arabe, i cili do të jetë nominalisht një bashkë-pronar i biznesit. Zakonisht një partner i tillë thjesht quhet "lokal".

Marrëdhëniet tuaja me "vendasin" do të rregullohen nga një Memorandum i Shoqatës që duhet të nënshkruhet dhe të vërtetohet në Gjykatë. Zakonisht vendasit nuk ndërhyjnë në punët e biznesit tuaj. Përgjegjësia e tyre është të përfaqësojnë kompaninë tuaj në organet qeveritare sych si Ministria e Punës dhe Drejtoria e Përgjithshme e Rezidencës dhe Punëve të Huaja (thjesht e njeh si "Imigracioni").

Sidoqoftë, nëse nuk doni që lokali juaj të marrë edhe atë përgjegjësi, mund të kërkoni një Prokurë nga ai, që do t'ju mundësojë të kryeni të gjitha marrëdhëniet me këto Autoritetet.

Eshtë e panevojshme të thuhet, duhet të keni kujdes kur zgjidhni një vendas. Për shembull, nëse ai po sponsorizon shumë kompani, dhe disa probleme lindin në njërën prej tyre, të gjitha kompanitë nën sponsorizimin e tij mund të bllokohen, duke shkaktuar vonesa dhe telashe në biznesin tuaj.

Krijoni kompani në Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe)

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US