Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Formimi i Kompanisë në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe, RAK - Fusha e Shërbimeve

1. Formimi i Kompanisë në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe, RAK

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Dokumentet do të dërgohen me ndërlidhës pa ndonjë kosto shtesë Yes
Kontrollimi dhe rezervimi i emrit të kompanisë Yes
Përgatitja e Dokumentacionit dhe Ndërlidhja Ligjore Yes
Administrata dhe Agjenti i Regjistruar - 1 vit Yes
Certifikata e inkorporimit Yes
Memorandum & Artikuj të Shoqatës Yes
Ndani Certifikatat Yes
Regjistri i Drejtorëve Yes
Regjistri i aksioneve Yes
Emërimi i Drejtorit dhe Sekretarit Yes

2. Hapja e Llogarisë Bankare në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe, RAK

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Rishikoni, rishikoni aplikacionin e llogarisë tuaj bankare Yes
Dorëzoni aplikacionin e llogarisë bankare tek bankierët Yes
Vendosni një intervistë me bankierin në Dubai Yes
Mbështetje tokësore kur po vini në Dubai për intervistë Yes
Dorëzoni rezultatin e hapjes së llogarisë bankare tek ju. Yes

3. Zyra e Shërbimit në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe, RAK

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Numri i Dedikuar i Kontaktit Yes
Ekip i dedikuar Yes
Aksesi në Sallën e Takimeve 5 orë në muaj Yes
Adresa prestigjioze për kartën tuaj Yes
Menaxhimi i postës dhe ndërlidhës (shtesë e ndërlidhës) Yes
Hyrja në listën bankare Yes
Facility Flexi-Desk Yes
Përpunimi i dokumenteve Yes

4. Shërbimi i vizave në Dubai

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Bëni kërkesë për lejen e hyrjes dhe dorëzoni rezultatin tek ju Yes
Mbështetje në terren për Testin Mjekësor në Dubai Yes
Asistoni që të aplikoni aplikacionin origjinal tek Autoriteti Yes
Merrni vulën e vizës së qëndrimit në Pasaportë Yes
Aplikoni dhe dorëzoni ID-në e Emirateve në adresën tuaj Yes
Krijoni kompani në Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe)

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US