Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Llogari e hapur bankare në Emiratet e Bashkuara Arabe për jorezidentët | Llogari bankare në det të hapur në Emiratet e Bashkuara Arabe

Tarifat e shërbimit të llogarisë bankare në det të hapur në Emiratet e Bashkuara Arabe

Nga

499 dollarë Service Fees
  • Bankat më të njohura të Emirateve të Bashkuara Arabe me reputacion të mirë
  • Sistem bankar on-line miqësor për përdoruesit
  • Riatdhesimi i plotë i kapitalit dhe fitimeve
  • Pa kufizime në monedhë
  • Lehtë për tu operuar on-line

Pasi të merrni dokumentet e themelimit të kompanisë, jeni gati të aplikoni për llogarinë tuaj bankare në det të hapur. Ju mund të hapni një llogari bankare në det të hapur në çdo bankë të Emirateve të Bashkuara Arabe.

Nëse dëshironi të shmangni vrapimin dhe humbjen e kohës, jeni të mirëpritur të përdorni shërbimin tonë të llogarisë bankare të biznesit dhe hapjen e llogarisë personale të jorezidentit.

Kërkesat për hapjen e një llogarie bankare në Emiratet e Bashkuara Arabe

Ne punojmë me disa nga bankat më të njohura të Emirateve të Bashkuara Arabe me reputacion të mirë. Të gjithë ata kanë një sistem bankar miqësor për përdoruesit. Ju do të jeni në gjendje ta përdorni atë për të menaxhuar llogarinë tuaj bankare në det të hapur nga çdo vend i botës.

Llogari bankare në det të hapur në Emiratet e Bashkuara Arabe

Krijoni kompani në Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe)

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US