Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Rinovimi i ndërmarrjes - Ofertë speciale e muajit

Koha e azhurnuar: 14 Apr, 2020, 11:42 (UTC+08:00)

Të nderuar klientë të vlerësuar,

Me dëshirën për të vazhduar të shoqërojë bizneset, për të ruajtur operacionet e biznesit dhe për të kontribuar në zgjidhjen e vështirësive për kompanitë, One IBC po sjell programin "Oferta Speciale e Muajit" për klientët që përdorin shërbimin e Rinovimit të Kompanisë në One IBC.

COMPANY RENEWAL - Special offer of the month

"Rinovoni kompaninë tuaj me lehtësi, merrni më shumë oferta gjatë rrugës" - Ky program u bë për të treguar mirënjohjen e One IBC për të gjithë klientët tanë që kanë vendosur besimin te ne gjatë gjithë viteve të funksionimit tonë në industrinë e shërbimeve të korporatave.

Bizneset që regjistrohen për Rinovimin këtë muaj do të marrin stimulime të mëdha promovuese. Përmes kësaj, pronarët e bizneseve, sipërmarrësit dhe investitorët mund të kursejnë kohë, kosto dhe burime të tjera për funksionimin e bizneseve.

Ju lutemi na kontaktoni sot!

Rregullat e programit promovues:

  • Emri i programit: "Rinovoni kompaninë tuaj me lehtësi, merrni më shumë oferta gjatë rrugës"
  • Kandidatët: Të gjitha bizneset dhe klientët e One IBC
  • Periudha e promovimit: 10 prill 2020 - 31 korrik 2020
  • Kushtet e promovimit: Rinovoni bizneset e përfshira në juridiksionet e ofruara nga One IBC

Paketat e Promovimit:

Emri i Paketave Standarde Premium
Përshkrim Tarifa e Shërbimit të Rinovimit 1 vit Tarifa e Shërbimit të Rinovimit 2 vjet
Dhurata Ulje 20% Ulje 30%

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US