Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Rezidenca e Emirateve të Bashkuara Arabe | Nga 4,999 dollarë amerikanë

Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe) Tarifat e qëndrimit

Nga

4,999 dollarë amerikanë Service Fees
  • Ju do të jeni në gjendje të aplikoni për leje qëndrimi pasi udhëtoni lirshëm në Emiratet e Bashkuara Arabe
  • Ju do të vini të jetoni dhe të punoni në Emiratet e Bashkuara Arabe
  • Visa mund të rinovohet në mënyrë të pakufizuar herë.
  • Nuk ka taksa në Emiratet e Bashkuara Arabe për individët që kanë statusin e banorëve të taksave në vend.
  • Mundësia për të marrë vizat e qëndrimit për anëtarët e familjes direkte - gruan / burrin dhe fëmijët nën 18 vjeç.

Si të merrni qëndrim në Emiratet e Bashkuara Arabe? Bëhuni një banor i Emirateve të Bashkuara Arabe

Bëhuni një banor i Emirateve të Bashkuara Arabe. Si të merrni qëndrim të përhershëm në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ka disa mënyra për t'u bërë një rezident i përhershëm i Emirateve të Bashkuara Arabe. Opsionet e një punonjësi ose një studenti nuk po merren në konsideratë, pasi faqja jonë në internet u dedikohet njerëzve të biznesit dhe anëtarëve të familjes së tyre.

Mundësia për t'u bërë rezident i Emiratet e Bashkuara Arabe - përmes një regjistrimi të kompanisë tuaj. Një kompani e tillë është e regjistruar në një nga Zonat e Tregtisë së Lirë në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe jep të drejtën për të aplikuar dokumente për qëndrim në Emiratet e Bashkuara Arabe si aksioner i një kompanie. Jo vetëm që një kompani e tillë u siguron aksionarëve rezidencë, por gjithashtu siguron mundësi të tilla për punonjësit e saj, nëse është e nevojshme.

Koha, e nevojshme për aplikimin e të gjitha dokumenteve, regjistrimin e ndërmarrjes dhe marrjen e statusit të qëndrimit është mesatarisht 1 muaj ose pak më e gjatë. Vizat familjare mund të aplikohen vetëm pas përfundimit të vizës së aksionarëve të kompanisë.

Kompania jonë ofron një mbështetje të plotë në marrjen e qëndrimit në Emiratet e Bashkuara Arabe për të dy kategoritë - blerjen e pronës dhe kompaninë tuaj. Për të gjitha pyetjet e tjera në lidhje me marrjen e një statusi të qëndrimit të përhershëm në Emiratet e Bashkuara Arabe, mos ngurroni të na shkruani ose na telefononi përmes detajeve të kontaktit në faqen tonë të internetit.

Krijoni kompani në Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe)

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US