Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Përfitimet e regjistrimit të një kompanie në Ishujt Kajman

Koha e azhurnuar: 02 Jun, 2020, 17:15 (UTC+08:00)

Ishujt Kajman është një qendër me reputacion në det të hapur e cila ndodhet në tre ishuj në Karaibe. Cayman ka numrin e kompanive në det të hapur më të lartë se popullsia e saj. Le të zbulojmë pse këto ishuj të Karaibeve janë një destinacion për biznesin!

Permitted: Benefits of opening a business in Cayman Islands

Mjedisi miqësor ndaj biznesit dhe sistemi i shëndoshë i taksimit

Shumë sipërmarrës dhe biznesmenë preferojnë hapjen e një biznesi në Ishujt Kajman për shkak të arsyes që ai ka një klimë të qëndrueshme ekonomike dhe politike. Bizneset në Ishujt Kajman mund të përfitojnë nga infrastruktura e azhurnuar, kontrollet fleksibël të shkëmbimit dhe sistemet e komunikimit të klasit botëror që lehtësojnë funksionimin e biznesit. Për më tepër, qeveria e Ishujve Kajman është shumë e përgjegjshme dhe miqësore ndaj biznesit, në mënyrë që bizneset të marrin mbështetje pozitive dhe të mbështeten në sistemin e shëndoshë ligjor.

Një nga disa përfitime të hapjes së biznesit në Ishujt Kajman përfshin se nuk ka taksa direkte. Pronarët e bizneseve në Ishujt Kajman nuk do të duhet të paguajnë tatime mbi të ardhurat e korporatave ose personale ndërsa ata janë gjithashtu të lirë nga taksat mbi fitimet dhe fitimet nga investimet. Përveç kësaj, gjithashtu nuk ka taksë mbi pronën. Këto përfitime i bëjnë Ishujt Kajman një vend tërheqës për të krijuar një biznes.

Lexoni më shumë: Fillimi i një biznesi në Ishujt Kajman

Vendndodhja e arritshme dhe burimet njerëzore të kualifikuara

Me një vend të përshtatshëm në Karaibe, është mjaft e lehtë të udhëtosh në SH.B.A., MB, Kanada dhe pjesë të tjera të botës. Ky është një përfitim i madh për bizneset në ishujt Kajman për të shkëmbyer mallra, për të shkuar në udhëtime biznesi dhe për të kryer aktivitete të tjera tregtare.

Biznesi në Ishujt Kajman gjithashtu fiton avantazhe shtesë të rekrutimit të një fuqie punëtore me arsim të lartë. Meqenëse anglishtja është gjuha zyrtare, do të ishte më e lehtë për kompanitë ndërkombëtare të vendoseshin këtu. Gjithashtu, mund të formohet një vend pune multikulturor pasi shumë njerëz që jetojnë në Ishujt Kajman janë me kombësi të ndryshme.

Nëse dëshironi të mësoni më shumë se si të hapni një biznes në Ishujt Kajman , na kontaktoni në [email protected] . Ne do t'ju japim rekomandime dhe të gjitha informacionet që ju nevojiten.

Lexo më shumë:

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US