Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Hapja e një llogarie bankare ndërkombëtare në Hong Kong për jorezidentët

Koha e azhurnuar: 19 May, 2020, 12:43 (UTC+08:00)

Hong Kongu është një nga vendet më të mira në botë për të tregtuar dhe për të bërë biznes aktivitetet. Llogaria bankare luan një rol jetësor në bizneset dhe i përshtatet qëllimeve financiare të pronarëve të biznesit. Prandaj, për ta bërë transaksionin e biznesit më të lehtë dhe më të përshtatshëm, duhet të merret parasysh hapja e llogarive bankare ndërkombëtare të Hong Kongut.

Opening an international bank account in Hong Kong for non-resident

Një llogari bankare ndërkombëtare ose në det të hapur është një nga zgjedhjet e mira për hapjen në një juridiksion të ndryshëm nga vendi ku përfshihet një kompani. Me llogarinë bankare ndërkombëtare në Hong Kong , ka shumë përfitime dhe përparësi për biznesin. Disa avantazhe të hapjes së një llogarie bankare në Hong Kong janë:

  • Pa taksë mbi interesin : Ky është një përfitim i madh i një llogarie bankare biznesi. Mbajtësi nuk do të tarifohet tatim mbi fitimet e tyre.
  • Transferimi falas i kapitalit : Hong Kong ka sektorë të ndryshëm të industrisë. Si rezultat, nuk ka kontroll të këmbimit valutor në tregti. Transferimi ndërkombëtar i kapitalit bëhet lehtësisht pa ndonjë problem
  • Banka me reputacion në Hong Kong : Shumë banka të famshme dhe të sigurta ndërkombëtare në Hong Kong si HSBC, Banka e Kinës, Citibank, Standard Chartered Bank që besohen nga investitorët e huaj dhe biznesi njerëzit.

Llogaritë bankare në det të hapur lejojnë biznesin pronarët të veprojnë përmes monedhave të shumëfishta pa shteruar fondet përmes tarifave të transaksioneve në valutë. Për më tepër, krijon më shumë mundësi për investime duke minimizuar koston e këmbimeve valutore. Të gjitha bankat ndërkombëtare ofrojnë mundësi bankare në internet që lejojnë mbajtësit e llogarive të huaja të kenë lehtësi qasje në fondet e tyre kudo në botë. Ata mund të menaxhojnë statusin e tyre të transaksionit të biznesit jashtë Hong Kongut. Llogaritë bankare të Hong Kongut në det të hapur janë gjithmonë të sigurt dhe transferimin e parave lehtësisht për të huajt.

Investitorët dhe të huajt duhet të udhëtojnë në Hong Kong për hapjen e llogarive bankare të biznesit, rekomandohet që ata të punësojnë një agjenci në mënyrë që agjencia të mund të ndihmojë aplikantin e llogarisë në bizneset e tyre në rregullimin dhe përgatitjen e të gjitha dokumenteve. One IBC do të mbledhë të gjitha dokumentet e nevojshme për klientët para se klientët të vizitojnë Hong Kong. Me mbështetjen tonë, koha e klientit do të jetë më fleksibile dhe përgatitja për intervistë do të jetë më e mira. Përveç kësaj, mund të shmangë situatën e papritur që të keni humbur detaje ose dokumente kur vizitoni bankën.

Këshilla tjetër është më e rëndësishmja, investitorët dhe të huajt duhet të kuptojnë që banka të ndryshme në Hong Kong kanë proceset dhe kushtet e tyre për hapjen një llogari bankare biznesi në Hong Kong . Për kompanitë në det të hapur, bankat u kërkojnë aplikantëve të paraqesin një Çertifikatë të Qëndrueshmërisë së Mirë dhe një Çertifikatë të Detyrimit, përveç dokumenteve normale për hapjen e llogarisë bankare në Hong Kong. Për më tepër, dy gjuhët kryesore në Hong Kong janë kineze dhe angleze, kështu që të gjitha dokumentet do të përkthehen në anglisht për të huajt.

Në tërësi, me informacionin e mësipërm, ju mund të hapni një llogari bankare në Hong Kong lehtë dhe shpejt. Edhe nëse jeni sipërmarrës, biznesi partnerë, ose biznes profesional njerëz, të gjithë mund të hapni llogari bankare ndërkombëtare në Hong Kong .

Nëse po kërkoni një mbështetës të besuar për t'ju ndihmuar në hapjen një kompani dhe llogari bankare në Hong Kong , One IBC mund t'ju këshillojë. Me mbi 10 vjet përvojë në mbështetjen e klientëve në ngritjen e kompanisë në vendet e huaja, ne besojmë se për t'ju dhënë zgjidhjen dhe shërbimet më të mira për biznesin tuaj. Përveç kësaj, klientët tanë janë kujdesur mirë. Të gjitha pyetjet që mund të bisedoni me ne në faqen e internetit: offshorecompanycorp.com ose telefononi falas në +852 5804 3919 për më shumë informacion.

Lexo më shumë:

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US