Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Hapni llogari bankare në Hong Kong për jorezidentët | Thjesht nga 499 dollarë amerikanë

Tarifat e shërbimit të llogarisë bankare në Hong Kong

Nga

499 dollarë Service Fees
 • Procedura të pakomplikuara dhe të drejtpërdrejta
 • Konventa e lartë e çertifikimit
 • Apostilla nuk kërkohet
 • Gjithmonë ju mbështesni për çdo çështje urgjente
 • Takim profesional me bankierin në intervistë

Formimi i kompanisë Hong Kong me llogari bankare

Në ditët e sotme, mijëra investitorë dhe sipërmarrës po zgjedhin të krijojnë një kompani Hong Kong. Dhe na duhet vetëm disa ditë kohë për të përfshirë një kompani në Hong Kong, pavarësisht nga kombësia. Duket se ky Qendër Financiare nuk do të jetë kurrë e pafavorshme. Arsyeja që qëndron pas kësaj tendence është që kryesisht të lehtësojë zgjerimin e biznesit në një treg kaq të madh ndërkombëtar dhe të përfitojë nga përfitimet miqësore të taksave të korporatave të këtij juridiksioni. Për më tepër, për shkak të sistemit të tij me tre nivele, i cili karakterizohet të formohet nga 3 lloje të ndryshme të institucioneve bankare, juridiksioni është i mirënjohur si përfaqësimi më i madh i bankave ndërkombëtare me reputacion në botë.

Offshore Company Corp është krijuar dhe mbajtur marrëdhënie të mira me shumë banka të Hong Kongut që na privilegjon të ndihmojmë klientët tanë në hapjen e llogarisë bankare në Hong Kong.

Lexo më shumë:

Si të hapni llogari bankare në Hong Kong për jorezidentët

Kompanitë e Hong Kongut janë të favorshme për të hapur llogari bankare në tokë (Bankat e Hong Kongut) dhe në det të hapur (Bankat e Singaporit, Euro Paqësor - Porto Riko, CIM - Zvicër, Maubank - Mauritius, Banka Private e Paqësorit, etj.).

Për shkak të informacionit të tij të lëshuar në Regjistrin e Hong Kongut, procedura e hapjes së llogarisë bankare është e ndërlikuar dhe e thjeshtë. Konventë e lartë e çertifikimit - Apostille nuk kërkohet.

Zyra jonë prestigjioze ju mundëson të krijoni një takim profesional me bankierin në intervistë. Forca jonë e përkushtuar lokale e punës është gjithmonë e gatshme t'ju mbështesë për çdo çështje urgjente.

Bizneset që janë ngritur në Hong Kong tani mund të përfitojnë duke fituar qasje preferenciale në tregun e Kinës Kontinentale nga Marrëveshja e Partneritetit Ekonomik më të Afërt (CEPA) - një marrëveshje e tregtisë së lirë midis Qeverisë Qendrore të Popujve dhe Qeverisë së Rajonit Special Administrativ të Hong Kongut. Të gjitha mallrat e kualifikuara si origjinë Hong Kong mund të eksportohen në tarifën e kontinentit pa pagesë. Për më tepër, furnizuesit e shërbimeve të Hong Kongut në 40 zona kanë të drejtë të marrin trajtim preferencial në ofrimin e shërbimeve në Kontinent.

Kërkesat për hapjen e llogarisë bankare në Hong Kong për jorezidentët

(A) Aplikuesi i Llogarisë së Kompanisë:

 1. Certifikata e Inkorporimit (CI) (kompani e regjistruar në HK)
 2. Memorandum dhe Artikuj të Shoqatës (M&A) ose Artikuj të Shoqatës (A&A) (kompani e regjistruar në HK)
 3. Certifikata e Regjistrimit të Biznesit (BR) (kompani e regjistruar në HK)
 4. Shënim i blerë dhe shitur dhe instrumenti i transferimit nëse është i zbatueshëm (vetëm nëse është regjistruar në HK)
 5. Certifikata e ndryshimit të emrit (nëse ka)
 6. Grafik Organizativ (Nëse struktura e korporatave me shumë shtresa)

(B) Aksionari i korporatës: (nëse ka)

 1. Certifikata e Detyrimit të lëshuar nga agjencia e regjistruar brenda 3 muajve të fundit (COI) (kompani e regjistruar në det të hapur)
 2. Certifikata e Inkorporimit (CI) (kompani e regjistruar në det të hapur)
 3. Memorandum & Artikuj të Shoqatës (M&A) (kompani e regjistruar në det të hapur)
 4. Certifikata e ndryshimit të emrit (nëse ka)
 5. Nëse aksioneri i korporatës është kompani e regjistruar në HK, ju lutemi siguroni dokumentet e njëjtë me pikën (A) më sipër

(C) Të gjithë aksionarët / drejtorët / nënshkruesit e autorizuar:

 1. Letërnjoftime
 2. Pasaportat
 3. Dëshmi për adresën rezidenciale (Faturat e shërbimeve / Shënimet e kërkesës tatimore të dërguara nga Qeveria të lëshuara brenda 2 muajve të fundit, ju lutemi përktheni në anglisht nga një avokat i kualifikuar në Hong Kong nëse është në formë të gjuhës tjetër)

(D) Prova të biznesit të kompanisë:

 1. Plani i biznesit dhe katalogu i produkteve
 2. Raportet e fundit financiare të audituara
 3. Shënimet më të fundit të kërkesës tatimore
 4. 3 muajt e fundit të pasqyrave bankare të korporatave
 5. 3 listat e blerësve dhe furnitorëve kryesorë me vendet e tyre me vendbanim të listuara dhe kontratat e lidhura të nënshkruara të shitjes, urdhri i blerjes, faturat dhe ngarkesa përkatëse, etj.
 6. Marrëveshja e qirasë së zyrës tuaj fizike në të dhënat e HK dhe MPF
 7. Dëshmi mbi "Adresa e Biznesit" / "Vendi Kryesor i Biznesit" nëse ndryshon nga adresa e saj e regjistruar

(E) Drejtori / aksionari / Pronari i Përfundimtar Përfitues prova e burimit të pasurisë:

 1. Jetëshkrimi personal (CV)
 2. Kontratat e mëparshme të punës, regjistrat e pagës së pagave, etj
 3. 3 muajt e fundit të deklaratave personale bankare, shënimin më të fundit të kërkesës tatimore dhe çdo dokument që mund të vërtetojë burimin e pasurisë për krijimin e biznesit
 4. Drejtori / aksioneri / Pronari i Përfundimtar i Përfitueshëm për shkak të detajeve të tjera të kompanisë, si vërtetimi i regjistrimit, raporti i azhurnuar i auditimit, deklaratat bankare për 3 muajt e fundit, lista e 3 blerësve dhe furnizuesve me vendet e tyre me vendbanim të listuara dhe kontratat e lidhura të lidhura të shitjes, urdhri i blerjes, faturat dhe të ngjashme faturë, etj
Vendosni Kompaninë Hong Kong me Llogari Bankare

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US