Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .
Hapi 1
Preparation

Përgatitja

Kërkoni kërkim falas të emrit të kompanisë Ne kontrollojmë pranueshmërinë e emrit dhe bëjmë sugjerime nëse janë të nevojshme.

Hapi 2
Your Hong Kong Company Details

Detajet e Kompanisë tuaj Hong Kong

 • Regjistrohuni ose identifikohuni dhe plotësoni emrat e kompanive dhe drejtorin / aksionarin (a).
 • Plotësoni transportin, adresën e kompanisë ose kërkesë të veçantë (nëse ka).
Hapi 3
Payment for Your Favorite Hong Kong Company

Pagesa për kompaninë tuaj të preferuar Hong Kong

Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës (Ne pranojmë pagesa me Kredi / Kartë Debiti, PayPal ose Transfer Wire).

Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Ju do të merrni kopje të buta të dokumenteve të nevojshme duke përfshirë: Certifikatën e Inkorporimit, Regjistrimin e Biznesit, Memorandumin dhe Nenet e Shoqatës, etj. Pastaj, kompania juaj e re në një juridiksion është e gatshme të bëjë biznes!
 • Dokumentet mund t'i sillni në kompletin e ndërmarrjes për të hapur llogarinë bankare të korporatës ose ne mund t'ju ndihmojmë me përvojën tonë të gjatë të shërbimit të mbështetjes bankare.
Dokumentet e kërkuara për regjistrimin e kompanisë në Hong Kong
 • Pasaporta e çdo aksionari / pronari përfitues dhe drejtori.
 • Vërtetim i adresës së banimit të secilit drejtor dhe aksionar (Duhet të jetë në anglisht ose kinezisht. Ose version i përkthyer i vërtetuar).
 • Siguroni strukturën tuaj të kapitalit me çdo monedhë

Tarifat e shërbimit të formimit të kompanisë Hong Kong

Nga

799 dollarë Service Fees
 • Bërë brenda 60 minutash
 • Shkalla 100% e suksesshme
 • Konfidencial i shpejtë, i lehtë dhe më i lartë përmes sistemeve të siguruara
 • Përkrahje e përkushtuar (24/7)
 • Vetëm Porosit, Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju

Shërbime të rekomanduara

Llogari bankare

Llogari bankare
 • Kompanitë e Hong Kongut janë të favorshme për të hapur llogari bankare në tokë (në Bankat e Hong Kongut) dhe banka në det të hapur (në Bankat e Singaporit, Euro Paqësor - Porto Riko, CIM - Zvicër, Maubank - Mauritius, Banka Private e Paqësorit, etj.).
 • Për shkak të informacionit të tij të lëshuar në Regjistrin e Hong Kongut, Noteri ose Apostiluar nuk kërkohen në procesin e llogarisë bankare. Nevojitet vetëm certifikimi CPA
 • Metodat e pagesës procedohen lehtësisht pasi të keni marrë një llogari biznesi për kompaninë tuaj Hong Kong
 • Marrëveshjet e Taksimit të Dyfishtë me shumë vende të rëndësishme.

Kontabiliteti dhe Auditimi

Kontabiliteti dhe Auditimi

Një profesionist i taksave One IBC me licencë CPA mund t'ju ndihmojë të përgatitni dhe menaxhoni mbi kontabilitetin dhe kontrollin dhe regjistrimin e taksave. "Drejtoni biznesin tuaj, ne bëjmë pjesën tjetër"

Shërbimet tona:

 1. Mirëmbajtja e librave dhe regjistrave të kontabilitetit
 2. Sigurimi i përcjelljes së çështjeve të Departamentit të të Ardhurave të Brendshme dhe Tatimeve
 3. Auditoni pasqyrat financiare dhe raportin në përputhje me udhëzimet ligjore dhe të tjera përkatëse të raportimit për të përmbushur kërkesat e pajtueshmërisë.

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Regjistrimi i arritshëm publik është i disponueshëm në Hongkong, prandaj shërbimi i të nominuarve është i nevojshëm nëse drejtori dhe aksionari dëshirojnë ta mbajnë emrin e tyre privat

 • Shërbimi i të nominuarve siguron që identiteti i pronarit të mbahet privat, duke ruajtur anonimitetin dhe një nivel të lartë sigurie.
 • Drejtori i nominuar, megjithatë, nuk mban ndonjë fuqi praktike mbi biznesin dhe është vetëm për përfshirjen e kompanisë.

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit

Dëshironi të rrisni praninë e kompanisë tuaj dhe besimin e klientit? Me ndihmën e Zyrës së Shërbimit në Hong Kong, ju do të fitoni përparësinë e dukshme të të qenit të arritshëm praktikisht në çdo kohë dhe kudo.

 • Vendndodhja Kryeministri në zemër të Hong Kongut
 • Zyrë e përballueshme për hapësirë bashkëpunimi
 • E arritshme për sallën e dedikuar të takimeve
 • Shërbime efektive të përcjelljes së postës
 • Një transferim lokal i telefonit drejtpërdrejt në numrin tuaj personal

Përveç zyrës së Shërbimeve në Hong Kong, ne mund të mbështesim në shumë vende të tjera për kompaninë Hong Kong si: Mbretëria e Bashkuar, Singapori, Emiratet e Bashkuara Arabe, etj.

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Regjistruar në Departamentin e Pronës Intelektuale në Hong Kong. Validon për 10 vjet dhe mund të rinovohet për periudha të tjera prej 10 vjetësh
 • Zotëroni një markë tregtare të regjistruar për të pasur të drejtën ekskluzive të përdorimit të markës tregtare në lidhje me mallrat dhe shërbimet.

Licencimi i Biznesit

Licencimi i Biznesit

Procedura e licencimit të biznesit në Hong Kong është e thjeshtë dhe e drejtpërdrejtë. Licencat më të njohura të biznesit në Hong Kong, duke përfshirë:

 • Sistemi i licencimit të operatorëve të shërbimit të parave (MSOS)
 • Licencat e Telekomunikacionit
 • Licencë importi dhe eksporti
 • Licenca e huadhënësve të parave

Përfitimet:

 • Mjedisi i shëndoshë ligjor
 • Ekonomia më e lirë në botë
 • Regjimi Atraktiv i Taksave

Kompania në det të hapur në Hong Kong me karakteristikat kryesore

Kompania e kufizuar nga aksionet (rekomandoni)

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit Private
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave Zero
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani po
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta po
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 1
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave po
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 10,000 HKD
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Kudo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Jo
Regjistrime të arritshme nga publiku po
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor po
Llogaritë e audituara po
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 799.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 277.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 599.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 277.00

Kompania e Kufizuar nga Garancia

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit Kufizuar Publik
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave Zero
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani po
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta po
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 1
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave po
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 10,000 HKD
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Kudo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Jo
Regjistrime të arritshme nga publiku po
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor po
Llogaritë e audituara po
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 799.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 561.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 599.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 561.00

Fusha e Shërbimeve

Company Limited by Shares (recommend)

1. Tarifa e Shërbimit të Formimit të Kompanisë

Kjo tarifë do të mblidhet nga Offshore Company Corp për kërkesat tuaja.

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Kërkimi i Emrit të Kompanisë; Yes
Përgatitja e dokumenteve; Yes
Certifikata e inkorporimit ; Yes
Certifikata e Regjistrimit të Biznesit; Yes
Memorandumi dhe Artikujt e Shoqatës (M&A); Yes
Mbështetja e klientit për jetën në kohë; Yes
Adresa e Regjistrimit të Biznesit; Yes
Sekretari i Shërbimit të Individëve / Personit Juridik në Hong Kong rreth 1 vit Yes
Marrja e postës dhe njoftimit të qeverisë Hong Kong për 1 vit Yes
Kthimi dhe regjistrimi vjetor Yes

2. Tarifa e Qeverisë

Personi, i cili dëshiron të përfshijë një kompani të re në Hong Kong, duhet të paguajë dy lloje të tarifave qeveritare. Kjo tarifë varet nga rregullat e qeverisë së Hong Kongut dhe ne nuk mund ta rregullojmë atë.

1. 1. Certifikata e Inkorporimit (CI): Paguaj një herë kur krijon kompaninë, përfshirë:

 • Tarifë aplikimi
 • Dorëzimi i formularit NNC1

Kostoja totale: 221 dollarë amerikanë

2. Certifikata e Regjistrimit të Biznesit (BR): Ekzistojnë dy lloje të certifikatës së regjistrimit të biznesit, përkatësisht certifikata 1-vjeçare dhe certifikata 3-vjeçare. Për një biznes të ri, përveç një kompanie lokale, data e fillimit të certifikatës së saj të parë të regjistrimit është data e fillimit të biznesit, jo data e aplikimit për regjistrim të biznesit ose degës.

Çertifikatë 1 vjeçare Certifikatë 3-vjeçare
Tarifa 0 dollarë amerikanë 410 dollarë
Levy 32 dollarë amerikanë 96 dollarë
Total 32 dollarë amerikanë 506 dollarë

Shënim: Kursi i këmbimit USD / HKD = 7/8. Ju mund ta paguani vetë këtë tarifë për qeverinë e Hong Kongut ose Offshore Company Corp mund t'ju ndihmojë të bëni këtë, për një tarifë shërbimi prej 10%. Shuma specifike varet nga lloji i çertifikatës së regjistrimit të biznesit, siç është përmendur më sipër. Pasi të keni regjistruar një kompani të re, mund t'ju duhet një llogari bankare, zyrë virtuale ose numër telefoni në Hong Kong. Offshore Company Corp mund të përmbushë këto kërkesa me shërbimet e tyre shtesë.

Klikoni këtu për të marrë një kuotim për tarifën e kontabilitetit dhe auditimit.

Company Limited by Guarantee

1. Tarifa e Shërbimit të Formimit të Kompanisë

Kjo tarifë do të mblidhet nga Offshore Company Corp për kërkesat tuaja.

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Kërkimi i Emrit të Kompanisë; Yes
Përgatitja e dokumenteve; Yes
Certifikata e inkorporimit ; Yes
Certifikata e Regjistrimit të Biznesit; Yes
Memorandumi dhe Artikujt e Shoqatës (M&A); Yes
Mbështetja e klientit për jetën në kohë; Yes
Adresa e Regjistrimit të Biznesit; Yes
Sekretari i Shërbimit të Individëve / Personit Juridik në Hong Kong rreth 1 vit Yes
Marrja e postës dhe njoftimit të qeverisë Hong Kong për 1 vit Yes
Kthimi dhe regjistrimi vjetor Yes

2. Tarifa e Qeverisë

Personi, i cili dëshiron të përfshijë një kompani të re në Hong Kong, duhet të paguajë dy lloje të tarifave qeveritare. Kjo tarifë varet nga rregullat e qeverisë së Hong Kongut dhe ne nuk mund ta rregullojmë atë.

1. 1. Certifikata e Inkorporimit (CI): Paguaj një herë kur krijon kompaninë, përfshirë:

 • Tarifë aplikimi
 • Dorëzimi i formularit NNC1

Kostoja totale: 221 dollarë amerikanë

2. Certifikata e Regjistrimit të Biznesit (BR): Ekzistojnë dy lloje të certifikatës së regjistrimit të biznesit, përkatësisht certifikata 1-vjeçare dhe certifikata 3-vjeçare. Për një biznes të ri, përveç një kompanie lokale, data e fillimit të certifikatës së saj të parë të regjistrimit është data e fillimit të biznesit, jo data e aplikimit për regjistrim të biznesit ose degës.

Çertifikatë 1 vjeçare Certifikatë 3-vjeçare
Tarifa 256 dollarë 667 dollarë
Levy 32 dollarë amerikanë 96 dollarë
Total 288 dollarë 763 dollarë

Shënim: Kursi i këmbimit USD / HKD = 7/8. Ju mund ta paguani vetë këtë tarifë për qeverinë e Hong Kongut ose Offshore Company Corp mund t'ju ndihmojë të bëni këtë, për një tarifë shërbimi prej 10%. Shuma specifike varet nga lloji i çertifikatës së regjistrimit të biznesit, siç është përmendur më sipër. Pasi të keni regjistruar një kompani të re, mund t'ju duhet një llogari bankare, zyrë virtuale ose numër telefoni në Hong Kong. Offshore Company Corp mund të përmbushë këto kërkesa me shërbimet e tyre shtesë.

Klikoni këtu për të marrë një kuotim për tarifën e kontabilitetit dhe auditimit.

Formularët e Kompania në det të hapur në Hong Kong

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Kartelë me normë të kufizuar private / publike të Hong Kongut
PDF | 965.72 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:58 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Hong Kong Private Limited / Company Limited Company

Kartelë me normë të kufizuar private / publike të Hong Kongut Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Certifikata e Regjistrimit të Biznesit Shembull Hong Kong
PDF | 133.03 kB | Koha e azhurnuar: 18 Jul, 2019, 12:56 (UTC+08:00)
Certifikata e Regjistrimit të Biznesit Shembull Hong Kong Shkarko
Certifikata e Incorporation Hong Kong Shembull
PDF | 182.09 kB | Koha e azhurnuar: 28 Dec, 2018, 10:46 (UTC+08:00)
Certifikata e Incorporation Hong Kong Shembull Shkarko
Memorandumi dhe Artikujt e Shoqatës Hong Kong Shembull
PDF | 7.06 MB | Koha e azhurnuar: 28 Dec, 2018, 10:45 (UTC+08:00)
Memorandumi dhe Artikujt e Shoqatës Hong Kong Shembull Shkarko
Shembull NNC1 Hong Kong
PDF | 4.70 MB | Koha e azhurnuar: 28 Dec, 2018, 10:44 (UTC+08:00)
Shembull NNC1 Hong Kong Shkarko
Pyetjet e shpeshta

Formimi i Kompanisë Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) - Kompania në det të hapur në Hong Kong

1. A mundet që një emër i ndërmarrjes angleze të përfundojë me fjalën

Po. "Shpk" konsiderohet e njëjtë me "Kufizuar". Sidoqoftë, fjala "Kufizuar" duhet të tregohet në të gjitha dokumentet e paraqitura / lëshuara nga Qeveria, jo "Ltd". "Ltd" mund të përdoret vetëm për aktivitete biznesi.

2. Si mund të rinovoj regjistrimin e biznesit të kompanisë time?

Offshore Company Corp do t'ju ndihmojë të rinovoni regjistrimin e biznesit tuaj të kompanisë (BR) brenda një dite pune dhe më pas do t'ju kthejë BR të ri përmes emailit.

Lexo më shumë:

3. Si të përcaktohet nëse një emër i kompanisë është i njëjtë me një tjetër në Hong Kong?

Gjatë përcaktimit nëse emri i një kompanie është i njëjtë me një tjetër, disa fjalë dhe shkurtesat e tyre nuk do të merren parasysh: "kompani" - "dhe kompani" - "kompani e kufizuar" - "dhe kompani e kufizuar" - "e kufizuar" - "e pakufizuar" - " shoqëri e kufizuar publike ". Lloji ose rastet e shkronjave, hapësira midis shkronjave, shenjave të theksit dhe pikësimit, gjithashtu nuk do të merren parasysh.

Shprehjet e mëposhtme "dhe" - "&", "Hongkong" - "Hong Kong" - "HK", "Lindja e Largët" - "FE" përkatësisht do të merren si të njëjtat.

Ne jemi në gjendje t'ju mbështesim për të kontrolluar disponueshmërinë e propozimit tuaj Emri i kompanisë Hong Kong me një shikim të shpejtë.

Lexo më shumë:

4. Kërkesat për krijimin e një kompanie private Hong Kong (HK)

Çdokush mund të jetë duke krijuar një kompani Hong Kong. Kërkesat themelore të formimit të kompanisë Hong Kong:

Duke qëndruar si kompania juaj e sekretarit, Offshore Company Corp do të sigurojë një adresë të regjistruar zyre dhe shërbime sekretarie. Offshore Company Corp mund të sigurojë gjithashtu një drejtor të nominuar dhe një aksionar të nominuar nëse është e nevojshme për të mbrojtur privatësinë tuaj.

Nuk ka kapital minimal të parashikuar. Për qëllime praktike, kjo nuk është zakonisht më pak se 10,000 dollarë HK ose ekuivalenti në një valutë të huaj. Ekziston një detyrim kapital prej 0,1% i pagueshëm për kapitalin aksionar të autorizuar (në varësi të një kufiri prej 30,000 HK $).

Kërkesa minimale për formimin e një shoqërie private të kufizuar është të kesh të paktën një aksionar dhe një drejtor, i cili mund të jetë i njëjti person.

Lexo më shumë:

5. Cili është personi juridik më i njohur në Hong Kong?
Kompania private e kufizuar nga aksionet është lloji më i zakonshëm i njësisë ekonomike.
6. Cilat janë emrat që janë të ndaluar të përdoren për Hong Kong Company?

Fjala e tillë si "Temasek" është e ndaluar të përdoret. Ky është një emër të cilin Ministri e ka udhëzuar Sekretarin që të mos pranojë për regjistrim. Fjalët fyese dhe vulgare janë gjithashtu të ndaluara të përdoren për regjistrim.

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Kompania në det të hapur në Hong Kong Publikimet

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US