Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Hong Kong Zyra e Shërbimit | Zyra Virtuale, Salla e Takimeve

Hong Kong tarifat e zyrës së shërbimit

Nga

136 dollarë Service Fees
  • Dhoma takimesh profesionale
  • Vendndodhja Kryeministri në zemër të Hong Kongut
  • Rrjeti i përkushtuar dhe mbështetës i kolegëve-2-kolegëve
  • Paraqisni adresën e zyrës së Hong Kongut në faqen tuaj të internetit dhe kartat e biznesit.
  • Numri i telefonit në Hong Kong do të vendoset brenda një dite pune

Për Kompaninë tuaj Hong Kong, ju mund të përdorni Zyrën tonë të Shërbimeve në Hong Kong ose vende të tjera ku shërbimet tona janë në dispozicion të tilla si Singapori, Britania e Madhe, etj bazuar në nevojën tuaj.

Por ne ju rekomandojmë shumë shërbimet tona në Hong Kong, pasi është një zgjedhje më e mirë për biznesin tuaj në Hong Kong për shkak të tregut të madh dhe mundësive të biznesit.

E vendosur në zemër të Hong Kong - Unit 1411, 14/Floor, Cosco Tower, 183 Queen's Road Central, Sheung Wan, Hong Kong, Kompania juaj Hong Kong mund të shijojë shërbimet profesionale me planet tona të Shërbimit të Zyrës në Hong Kong.

Ne ofrojmë 4 lloje të ZyrësShërbimit në Hong Kong si më poshtë:

1. Zyra Virtuale në Hong Kong

2. Plani i Dedikuar i Zyrës

3. Plani i Bashkëpunimit

4. Salla e takimeve

Me Zyrën Virtuale , Kompania juaj Hong Kong mund të gëzojë përfitimet si më poshtë:

Me Planin e Dedikuar të Zyrës , Kompania juaj Hong Kong mund të marrë një pamje profesionale. Dhe gjithashtu mund të kurseni para nga marrja me qira e një zyre sepse paguani vetëm për hapësirën kur ju nevojitet.

Përveç kësaj, duke qenë në qendër të Hong Kongut, adresa e biznesit mund t'i japë Kompanisë suaj Hong Kong adresën me pamje profesionale kur klientët ose partnerët tuaj mund t'ju kërkojnë në Google për më shumë detaje.

Plani i Bashkëpunimit është një zgjedhje e mirë për entuziastët e biznesit global dhe mendjet vizionare. Ju mund të shijoni hapësirën profesionale të punës në një vend qendror prestigjoz. Në epokën e teknologjisë, wifi me shpejtësi të lartë dhe rrjeti peer-2-peer do t'ju lehtësojnë punën. Përveç kësaj, kafeja dhe çaji mund ta bëjnë kohën tuaj të punës këtu më të rehatshme.

Salla e Takimeve është një zgjidhje për Kompaninë tuaj Hong Kong kur kërkon një punë ballë për ballë. Salla jonë e takimeve profesionale mund t'ju japë një hapësirë profesionale për të punuar me partnerët ose klientët tuaj. Me anë të kësaj, duke rritur prestigjin e kompanisë tuaj Hong Kong.

Me disa hapa të thjeshtë, ju mund të rezervoni planet tona të zyrës për t'u afruar me klientët tuaj dhe për të rritur praninë e kompanisë suaj. Me një çmim të volitshëm, ne këtu për t'ju ndihmuar të merrni pamjen më profesionale për kompaninë tuaj Hong Kong.

Krijuar kompani në Hong Kong

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US