Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Shkarkoni formularët për Hong Kong themelimi i kompanisë

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Kartelë me normë të kufizuar private / publike të Hong Kongut
PDF | 965.72 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:58 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Hong Kong Private Limited / Company Limited Company

Kartelë me normë të kufizuar private / publike të Hong Kongut Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Certifikata e Regjistrimit të Biznesit Shembull Hong Kong
PDF | 133.03 kB | Koha e azhurnuar: 18 Jul, 2019, 12:56 (UTC+08:00)
Certifikata e Regjistrimit të Biznesit Shembull Hong Kong Shkarko
Certifikata e Incorporation Hong Kong Shembull
PDF | 182.09 kB | Koha e azhurnuar: 28 Dec, 2018, 10:46 (UTC+08:00)
Certifikata e Incorporation Hong Kong Shembull Shkarko
Memorandumi dhe Artikujt e Shoqatës Hong Kong Shembull
PDF | 7.06 MB | Koha e azhurnuar: 28 Dec, 2018, 10:45 (UTC+08:00)
Memorandumi dhe Artikujt e Shoqatës Hong Kong Shembull Shkarko
Shembull NNC1 Hong Kong
PDF | 4.70 MB | Koha e azhurnuar: 28 Dec, 2018, 10:44 (UTC+08:00)
Shembull NNC1 Hong Kong Shkarko

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US