Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .
Hapi 1
Preparation

Përgatitja

Kërkoni kërkim falas të emrit të kompanisë Ne kontrollojmë pranueshmërinë e emrit dhe bëjmë sugjerime nëse janë të nevojshme.

Hapi 2
Your Cayman Islands Company Details

Detajet e Kompanisë tuaj Ishujt Kajman

 • Regjistrohuni ose identifikohuni dhe plotësoni emrat e kompanive dhe drejtorin / aksionarin (a).
 • Plotësoni transportin, adresën e kompanisë ose kërkesë të veçantë (nëse ka).
Hapi 3
Payment for Your Favorite Cayman Islands Company

Pagesa për kompaninë tuaj të preferuar të ishujve Kajman

Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës (Ne pranojmë pagesa me Kredi / Kartë Debiti, PayPal ose Transfer Wire).

Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Ju do të merrni kopje të buta të dokumenteve të nevojshme duke përfshirë: Certifikatën e Inkorporimit, Regjistrimin e Biznesit, Memorandumin dhe Nenet e Shoqatës, etj. Pastaj, kompania juaj e re në një juridiksion është e gatshme të bëjë biznes!
 • Dokumentet mund t'i sillni në kompletin e ndërmarrjes për të hapur llogarinë bankare të korporatës ose ne mund t'ju ndihmojmë me përvojën tonë të gjatë të shërbimit të mbështetjes bankare.
Dokumentet e kërkuara për përfshirjen e kompanisë në det të hapur të Ishujve Kajman
 • Kapitali aksionar i autorizuar do të regjistrohet si 50,000 dollarë amerikanë pasi që kjo është maksimumi i lejuar nga ligji për tarifën minimale të qeverisë
 • Pasaportë e noterizuar me nënshkrim anglisht të secilit aksionar / pronar përfitues dhe drejtor.
 • Dëshmi e noterizuar e adresës së banimit të secilit drejtor dhe aksionar (Duhet të jetë në anglisht. Nëse jo, një dokument i noterizuar dhe një version i vërtetuar i përkthimit).
 • Letër referimi / referimi e Bankës Angleze nga një avokat ose një kontabilist i kualifikuar

Tarifat e shërbimit të formimit të kompanisë në det të hapur të Ishujve Kajman

Nga

1.629 dollarë amerikanë Service Fees
 • Bërë brenda 6 ditëve të punës
 • Shkalla 100% e suksesshme
 • Konfidencial i shpejtë, i lehtë dhe më i lartë përmes sistemeve të siguruara
 • Përkrahje e përkushtuar (24/7)
 • Vetëm Porosit, Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju

Shërbime të rekomanduara

Llogari bankare

Llogari bankare
 • I bazuar në pa taksa dhe të qëndrueshëm politikisht, Ishujt Kajman është i pozicionuar mirë për t'i shërbyer korporatave që kërkojnë një regjim neutral të taksave, siguri për pasuritë e tyre, konfidencialitetin e çështjeve të tyre dhe shërbimet financiare të klasit të parë.
 • Nuk ka kërkesa vjetore të raportimit, kontabilitetit ose auditimit për një kompani Cayman në det të hapur.
 • Bankat e Ishujve Kajman janë një qendër e besueshme financiare ndërkombëtare, reputacion i fortë, fleksibilitet, vendndodhja e kohës qendrore dhe shpejtësia e përpunimit.
 • Sektori i shërbimeve financiare në det të hapur të Ishujve Kajman ka një kulturë të pajtueshmërisë. Ajo është e angazhuar të punojë me njësi ndërkombëtare për të ofruar shërbime të azhurnuara financiare si dhe rregullime kundër pastrimit të parave dhe financimit anti-terrorist në bashkëpunim me OECD.
 • Kompania jonë nuk ofron ndihmë për hapjen e llogarive bankare në Kajman për momentin. Ne punojmë shumë për t'ju ofruar mundësi alternative.
 • Një kompani Cayman është në gjendje të aplikojë disa banka: EPB, PPB, Boslil, Maubank.

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Regjistrat publik nuk përmbajnë emra të aksionarëve dhe drejtorëve. Aksionarët e emëruar janë të lejuar. Për privatësi maksimale, ju mund të dëshironi të emëroni një aksioner dhe drejtor të nominuar. Informacioni juaj do të jetë:

 • Mbahet private
 • Mbani sekretin

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Paneli me mjete analitike për Menaxhimin e Biznesit
 • Kapni vëllimin më të mirë të shitjes me terminalin virtual
 • Çmimi konkurrues
 • Personalizoni faqen tuaj të check out
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • 24/7 Shërbimi ndaj klientit

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare

Ishujt Kajman janë të veçantë në atë që Qeveria kërkon pagimin e një tarife vjetore për të mbajtur çdo regjistrim të markës tregtare. Tarifa vjetore e mirëmbajtjes duhet të paguhet deri më 1 janar të çdo viti.

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Dëshironi të kontaktoni për më shumë klientë dhe mundësi biznesi, pse nuk përdorni planet tona fleksibël të Zyrës së Shërbimeve në HK, MB, Singapor. Zyra jonë e Shërbimit mund të sigurojë Kompaninë tuaj Cayman me:
 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Hapësirë e mobiluar plotësisht për zyre
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Një numër lokal i telefonit përcillet direkt në telefonin tuaj personal

Kompania e Hapur në Kajman me karakteristikat kryesore

Përjashtohen (të kufizuara nga aksionet)

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit Përjashtohet Private Limited
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave Zero
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani po
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta Jo
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 6
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave po
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 50,000 USD / 50,000 aksione
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Jo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Jo
Regjistrime të arritshme nga publiku Jo
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor Jo
Llogaritë e audituara po
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 1,629.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 1,300.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 1,529.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 1,300.00

Me përgjegjësi të kufizuar (LLC)

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit SH.PK
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave Zero
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani po
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta Jo
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 6
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave Jo
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde Detaje në Marrëveshjen e Operimit të SH.PK.
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Jo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Jo
Regjistrime të arritshme nga publiku Jo
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor Jo
Llogaritë e audituara po
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 1,950.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 1,500.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 1,850.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 1,500.00

Fusha e Shërbimeve

Exempted (Limited by Shares)

1. Tarifa e Shërbimit të Formimit të Kompanisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Kërkimi i emrave të ndërmarrjeve Yes
Përgatitja e dokumentit Yes
Regjistruesi i aksionarëve, drejtorëve dhe anëtarëve Yes
Memorandum & Artikuj të Shoqatës Yes
Ndani librin e certifikatave të certifikatave Yes
Nënshkrimi i autorizuar i nënshkrimit (opsional) Yes
Vula e zakonshme (opsionale) Yes
Certifikata e inkorporimit Yes
Agjent i regjistruar Yes
Zyra e regjistruar Yes

2. Tarifa e Qeverisë

Certifikata e inkorporimit Statusi
Dorëzimi i të gjitha dokumenteve në Komisionin e Shërbimeve Financiare (FSC) dhe marrja pjesë e çdo sqarimi mbi strukturën dhe aplikimet e kërkuara. Yes
Dorëzimi i aplikimit tek Regjistruesi i Kompanive Yes

Limited Liability Company (LLC)

 

Formularët e Kompania e Hapur në Kajman

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Ishujt Kajman të përjashtuar (të kufizuar nga aksionet) Karta e tarifës
PDF | 1.14 MB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:56 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Përfshirjen e Ishujve Kajman (të Kufizuar nga Aksionet)

Ishujt Kajman të përjashtuar (të kufizuar nga aksionet) Karta e tarifës Shkarko
Ishujt Kajman LLC Karta e tarifës
PDF | 1.15 MB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:45 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Incorporation Ishujt Kajman LLC

Ishujt Kajman LLC Karta e tarifës Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Shembull i tregut të këmbimit aziatik COI
PDF | 404.16 kB | Koha e azhurnuar: 24 Dec, 2018, 11:41 (UTC+08:00)

Certifikata e Incorporation Interchange Market Inc (shembull)

Shembull i tregut të këmbimit aziatik COI Shkarko
Certifikata e inkorporimit Shembull Ishulli Kajman
PDF | 4.13 MB | Koha e azhurnuar: 24 Dec, 2018, 11:41 (UTC+08:00)

Certifikata e përfshirjes Ishulli Kajman (Shembull)

Certifikata e inkorporimit Shembull Ishulli Kajman Shkarko
Pyetjet e shpeshta

Formimi i Kompanisë Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) - Kompania e Hapur në Kajman

1. Sa kohë do të duhet për të përfshirë një kompani të përjashtuar në Cayman?

Pas përmbushjes së kërkesave të Pajtueshmërisë. Një kompani e përjashtuar është e përfshirë me paraqitjen e dokumenteve të themelimit në Regjistruesin e Kompanive. Një Certifikatë e Inkorporimit do të lëshohet nga Regjistruesi i Kompanive brenda 4-6 ditëve të punës pas regjistrimit.

Shiko me shume:

2. Cili është avantazhi i regjistrimit në Cayman në krahasim me një juridiksion tjetër, për shembull BVI / Belize / Seychelles

Ishujt Kajman ka një avantazh për sa i përket perceptimit të industrisë.

Ekziston një përvojë e pasur midis firmave profesionale lokale.

Pjekuria e juridiksionit është e tillë që ju garantoni të gjeni aftësitë dhe njohuritë për shumicën e operacioneve të biznesit financiar.

Lexo më shumë:

3. Cilat janë kërkesat për dokumentet KYC në Ishujt Kajman?

Për subjektet, kopjet e vërtetuara të dokumenteve themelore dhe regjistrave (kur është e zbatueshme) kërkohen. Për individët, certifikimi i identitetit, prova e adresës dhe një letër referimi nga një profesionist i njohur kërkohen si më poshtë:

 • Një pasaportë ose faturë e shërbimeve mund të vërtetohet nga një avokat, ose të noterizohet nga Noteri Publik.
 • Një faturë e dobishme e shërbimeve angleze e lëshuar brenda 3 muajve të fundit ose një deklaratë bankare janë të pranueshme si provë adrese. Nëse nuk është në anglisht, do të kërkohet një përkthim i çertifikuar
 • Një letër referimi mund të lëshohet nga një profesionist (siç është një avokat, një CPA, një bankier). Arbitri duhet të ketë njohur personin i cili është subjekt i referencës për të paktën dy (2) vjet.

Lexo më shumë:

4. A do të publikohen informacionet e ndërmarrjes?
Informacioni i Pronarit të Përfitueshëm të kompanisë duhet t'i zbulohet Sekretarit, por ai përfundimisht nuk do të publikohet. Nuk ka asnjë person që mund të gjejë informacionin tuaj konfidencial.
5. A është Ishujt Kajman një vend pa taksa?
Ishulli Kajman operon një regjim alternativ taksash. Nuk ka tatim mbi fitimin, taksën e ndërmarrjes ose të korporatës, taksën e trashëgimisë, fitimet e kapitalit ose taksën e dhuratës në Ishujt Kajman.
6. A ka nevojë për një kompani të tillë të ketë drejtorë ose aksionarë lokalë?

Nuk është e nevojshme të keni drejtorë dhe aksionarë lokalë për krijimin e një kompanie të përjashtuar nga Ishujt Kajman. Subjekti duhet të ketë të paktën një drejtor në kompani

Shiko me shume:

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Kompania e Hapur në Kajman Publikimet

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US