Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Llogaria e Tregtarit Cayman Online | Llogari tregtare e miratimit të menjëhershëm

Tarifat e Llogarisë Tregtare Cayman

Nga

99 dollarë Service Fees
 • Sa i përket Cayman, llogaria tregtare PayCEC rekomandohet për këtë juridiksion, këto janë Paypal, Firstdata, etj.
 • Kompania Cayman është në gjendje të aplikojë Llogari Tregtare në disa banka: EPB, PPB, Boslil, Maubank.
 • Paneli me mjete analitike për Menaxhimin e Biznesit
 • Kapni vëllimin më të mirë të shitjes me terminalin virtual
 • Çmimi konkurrues
 • Personalizoni faqen tuaj të check out
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • 24/7 Shërbimi ndaj klientit

Kompanitë me qendër në Kajman kanë shumë mundësi për të regjistruar një llogari tregtare. Vendi jo vetëm që ka një regjim të fuqishëm rregullator, të qeverisur nga Autoriteti Monetar i Ishujve Kajman por gjithashtu është një qendër e njohur botërisht për shërbimin financiar. OneIBC është i nderuar të kujdeset dhe fuqizojë bizneset e Cayman për t'u bashkuar dhe lulëzuar në ditët e sotme me ndryshim të shpejtë të Ekonomisë Ndërkombëtare me Llogarinë e Tregut të besueshme nga organizatat ndërkombëtare: PayCEC, Stripe, Paypal, Firstdata.

Nëse klienti është i përshtatshëm - ne mund të mbështesim Aplikimin e Llogarisë Tregtare përmes Bankave Tregtare si: EPB, PPB, Boslil, Maubank.

Karakteristikë

Rritni biznesin tuaj

Vendimet më të shpejta të biznesit në një mënyrë të sigurt janë një domosdoshmëri për të ecur me ritmin e shpejtë të industrisë botërore me pakicë. Kështu që PayCEC lejon:

Përfitimet e shitësit

Si të aplikoni llogari tregtare

Hapi 1
Create Account

Krijo llogari

 • Regjistrohuni me Konfirmimin me Email.
 • Merrni lehtësisht llogarinë tuaj Cayman brenda më pak se 5 minutash.
Hapi 2
Start Integrating

Filloni Integrimin

 • Testoni të gjitha llojet e transaksioneve menjëherë në Panelin tuaj.
 • Qëndroni në kontroll me mënyra të thjeshta, të sigurta dhe të shpejta pagese.
 • Mbështetja Teknike është gjithmonë në dispozicion.
Hapi 3
Activating LIVE

Aktivizimi LIVE

 • Dërgoni kërkesën e llogarisë LIVE duke plotësuar formularin aktiv të Cayman Merchant Active.
 • PayCEC do të bazohet në informacionin për të mbështetur për kompaninë tuaj me bazë në Singapor.
Hapi 4
Accept Payment

Pranoni Pagesën

 • Merrni konfirmimin me email për llogarinë LIVE.
 • Me Llogarinë LIVE, mbani gjurmët e transaksioneve ditore si dhe detajet tuaja të Pagesës (data, shuma, statusi, etj ...).
 • Vetëm disa hapa të thjeshtë në Panel, pagesa vjen në llogarinë bankare të kompanisë suaj brenda pak ditësh.
  • Programi i përpiktë i Pagesave
Krijoni kompani në Kajman

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US