Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

PayPal është një partner i besuar i One IBC

Koha e azhurnuar: 31 Jul, 2020, 11:01 (UTC+08:00)

Me më shumë se 10 vjet operim në fushën e sigurimit të Shërbimeve Ndërkombëtare të Korporatave, One IBC ka zhvilluar dhe zgjeruar vazhdimisht shkallën e saj të biznesit, për të përmbushur kërkesat në rritje të klientëve.

ONE IBC is a trusted partner of PayPal

Në zinxhirin e furnizimit të shërbimeve për bizneset, One IBC nuk mund të injorojë hapin e pagesës nga mijëra klientë dhe partnerë ndërkombëtarë. Prandaj, ne gjithmonë kemi nevojë për një partner pagese me reputacion, të shpejtë dhe të sigurt ndërkombëtar për të gjithë klientët tanë. Pas shumë zgjedhjesh, One IBC ka vendosur të "zgjedhë depozitën e arit" me PayPal.

Çdo ditë, kemi dhjetëra klientë që paguajnë përmes PayPal, dhe të gjithë tregojnë kënaqësi absolute. Çdo vit, numri i klientëve tanë që bëjnë transaksione përmes PayPal vazhdon të rritet, por ne kurrë nuk kemi marrë ndonjë shqetësim. Prandaj, klientët tanë gjithnjë e më shumë besojnë në transparencën dhe profesionalizmin e shërbimeve të One IBC.

Përveç kësaj, vetëm duke parë logon PayPal shfaqet në faqen e internetit One IBC, konsumatorët One IBC ndihen më të sigurt dhe të besueshëm. Ata nuk hezitojnë të paguajnë për faturat për shkak të thjeshtësisë, komoditetit dhe sigurisë së PayPal. Disa klientë thanë se besuan në PayPal për shkak të shpejtësisë së përpunimit të shpejtë dhe mbi të gjitha, informacioni i tyre i plotë financiar nuk ndahet kur ata paguan për shërbimet nga One IBC.

Historia e udhëtimit spektakolar të biznesit të One IBC është postuar në faqet zyrtare të PayPal dhe kanale të tjera mediatike. Informacioni i hollësishëm rreth historisë së One IBC me PayPal është postuar në lidhjet më poshtë:

https://www.paypal.com/sg/brc/article/one-IBC

Me një bashkëpunim të gjatë dhe të besueshëm me PayPal, One IBC është e përkushtuar dhe beson se ne do të vazhdojmë t'u sjellim klientëve tanë cilësinë më të mirë të shërbimit dhe përvojë të shkëlqyeshme kur përdorin shërbimet e One IBC.

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US