Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .
Hapi 1
Preparation

Përgatitja

 • Rezervoni emrin e kompanisë, kategorinë e biznesit dhe kodet përkatëse.
 • Përgjegjësia e kompanisë Singapore e Drejtorit, avantazhet e taksave për vendimin tuaj gjithashtu.
 • Llogari bankare për planifikimin e kompanisë suaj.

Ju mund të konsultoheni me këshilltarët tanë falas në çdo kohë!

Hapi 2
Your Singapore Private Limited Company Details

Detajet e Kompanisë suaj Private Limited të Singaporit

 • Regjistrohuni ose identifikohuni dhe plotësoni emrat e kompanive dhe informacionin e drejtorit / aksionarit (ave).
 • Renditni shërbimet e nevojshme për biznesin tuaj.
 • Plotësoni informacionin tuaj të transportit për të marrë kompletin e kompanisë ose kërkesë të veçantë (nëse ka).
Hapi 3
Payment for Your Favorite Singapore Company

Pagesa për kompaninë tuaj të preferuar Singapore

Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës (Ne pranojmë Transferimin e Kartës së Kreditit / Debitit, PayPal ose Wire).

Hapi 4
Send company kit to your address

Dërgoni çantën e kompanisë në adresën tuaj

Ju do të merrni pajisjen tuaj të ndërmarrjes Singapore brenda 2 ditëve të punës përmes DHL ose TNT duke përfshirë Certifikatën e Inkorporimit, Kushtetutën e kompanisë si dhe dokumentet mbështetëse për të hapur një llogari bankare.

Dokumentet e kërkuara për formimin e ndërmarrjes Singapore
 • Pasaporta e çdo aksionari / pronari përfitues dhe drejtori.
 • Vërtetim i adresës së banimit të secilit drejtor dhe aksionar në anglisht.
 • 3 emra të kompanive propozim me prapashtesë "PTE LTD" të kërkuara nga qeveria e Singaporit.
 • Struktura juaj e kapitalit, pasqyra e biznesit tuaj në format e dhëna Offshore Company Corp

Tarifat e Regjistrimit të Kompanisë Singapore

Nga

799 dollarë Service Fees
 • Bërë brenda 1 ditësh pune
 • Shkalla 100% e suksesshme
 • Konfidencial i shpejtë, i lehtë dhe më i lartë përmes sistemeve të siguruara
 • Përkrahje e përkushtuar (24/7)
 • Vetëm Porosit, Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju

Shërbime të rekomanduara

Llogari bankare

Llogari bankare
 • Singapori është një qendër e rëndësishme financiare në Azinë Juglindore.
 • Sistemi bankar i Singaporit është ndër më të fuqishmit në botë, degë të njohura si OCBC, Maybank, UBO, ..
 • Bankat e Singaporit janë mbështetje miqësore për fillimin e biznesit dhe pothuajse llojet e aktiviteteve të biznesit.

Raporti i Kontabilitetit dhe Financiar

Raporti i Kontabilitetit dhe Financiar

Firmat profesionale të kontabilitetit të tilla si ONE IBC punësojnë llogaritarë të kualifikuar dhe të akredituar profesionalisht të cilët janë të certifikuar nga ISCA. "Kontabiliteti i jashtëm - kursimi i kostos"

Shërbimet tona:

 1. Kontabiliteti, Kontabiliteti i Statutit
 2. Përpilimi i raporteve financiare të menaxhimit mujor, vjetor
 3. Përgatitja e pasqyrave financiare në përputhje me SNRF-të
 4. Përgatitja e pasqyrave financiare në formatin XBRL për dorëzim pranë Autoritetit Rregullator të Kontabilitetit dhe Korporatës (“ACRA”)

Pse na zgjodhet ne:

 1. Këshilla profesionale dhe të besueshme
 2. I fortë në shërbimin ndaj klientit

Përfitimet:

 1. Kursimet e kostos
 2. Keni më shumë kohë për t'u përqëndruar në biznes

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Regjistrimi i arritshëm publik është i disponueshëm në Singapor, prandaj shërbimi i të nominuarve është i nevojshëm nëse drejtori dhe aksionari dëshirojnë ta mbajnë emrin e tyre privat.

 • Shërbimi i të nominuarve siguron që identiteti i pronarit të mbahet privat, duke ruajtur anonimitetin dhe një nivel të lartë sigurie.
 • Drejtori i nominuar, megjithatë, nuk mban ndonjë fuqi praktike mbi biznesin dhe është vetëm për përfshirjen e kompanisë.

Regjistrimi i arritshëm nga publiku është i disponueshëm në Singapor, kështu që shërbimi i të nominuarve është i nevojshëm nëse drejtori dhe aksionari dëshirojnë të mbeten anonim. Identiteti i pronarit do të jetë:

 • Mbahet private,
 • Ruajtja e anonimitetit
 • Niveli i lartë i sigurisë.

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit

Gati për ta çuar biznesin tuaj në nivelin tjetër? Bëni hapin e parë duke pasur një Shërbim Zyre në zemër të Qarkut të Biznesit në Singapor Center,

 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Trajtime profesionale të thirrjeve
 • Hapësirë e mobiluar plotësisht për zyre
 • Dhomë e pajisur e gatshme për takime dhe prezantime
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës

Licencimi i Biznesit

Licencimi i Biznesit

Siç e dini, Singapori është i famshëm për mjediset miqësore të biznesit, kështu që Singapori është një vend ideal për bizneset globale me licencë të rregulluar për shkak të një prej përfitimeve më poshtë

 • Sistemi i Taksave të Shquara të Singaporit
 • Politikat fleksibile të imigracionit
 • Mbrojtja gjithëpërfshirëse e pronës intelektuale
 • Një qeveri e ndershme dhe e hapur

Licenca e Agjencisë së Udhëtimit

Licenca e Agjencisë së Punësimit

Licencë e agjencisë së pasurive të paluajtshme

Ndryshoni Agjentin e Regjistruar

Ndryshoni Agjentin e Regjistruar
 • Këshillëdhënës profesional me mbështetje 24/7
 • Si sekretar i kompanisë, ne mund ta mbështesim kompaninë tuaj në biznesin gjatë gjithë jetës
 • Përpunimi me kohë të shpejtë (2-3 ditë pune)
 • Avantazhet për të aplikuar Bankën e Singaporit kur keni sekretar të Singaporit
 • Vitual Office për postë përpara dhe numrin e telefonit Singapor

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Menaxhimi i rrezikut, Shmangia e rrezikut me menaxhimin e rrezikut në kohë reale
 • Shërbime për transaksione me karta
 • Metodat alternative të pagesës
 • Çmimi konkurrues
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare
 • Të gjitha Tarifat dhe Kostot nuk janë paraprake !, që do të thotë se do të zbritet vetëm kur Shitësit mund të shesin produktin / shërbimin e tyre

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare

Në një përpjekje për ta bërë Singaporin qendrën e pronës intelektuale (IP) të Azisë, qeveria e Singaporit ka iniciuar një bollëk skemash për bizneset që dëshirojnë të paraqesin IP-në e tyre dhe të përmirësojnë strategjitë e tyre të menaxhimit të IP-së.

Ne mund të mbështesim pronën tuaj intelektuale, regjistrimin e markës tregtare në Singapor jo vetëm për kompaninë Singapore, por edhe për shumë juridiksione të tjera.

Kompania në det të hapur në Singapor me karakteristikat kryesore

Kompania private e kufizuar e përjashtuar (Pte.Ltd)

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit Përjashtohet Private Limited
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave 100,000 SGD e parë 4,25%.
100,000 SGD e ardhshme 8,5%.
Mbi 200,000 SGD 17%.
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani po
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta po
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 3
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave Jo
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde N / A
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Jo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Po, të paktën një drejtor i ndërmarrjes duhet të jetë një "banor i zakonshëm" në Singapor
Regjistrime të arritshme nga publiku Jo
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor Jo
Llogaritë e audituara Jo
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 799.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 1,695.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 699.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 1,195.00

Shoqëria e Kufizuar Publike

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit Përjashtohet Private Limited
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave 100,000 SGD e parë 4,25%.
100,000 SGD e ardhshme 8,5%.
Mbi 200,000 SGD 17%.
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani po
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta po
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 3
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave Jo
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde N / A
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Jo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Po, të paktën një drejtor i ndërmarrjes duhet të jetë një "banor i zakonshëm" në Singapor
Regjistrime të arritshme nga publiku po
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor po
Llogaritë e audituara po
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 2,490.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 2,100.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 2,390.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 1,600.00

Fusha e Shërbimeve

Exempt Private Limited Company (Pte.Ltd)

1. Regjistrimi i Kompanisë

Shërbimet Statusi
Rezervimi i emrit Yes
Përgatitja e dokumenteve të themelimit Yes
Regjistrimi në Autoritetin Rregullator të Kontabilitetit dhe Korporatës (ACRA) Yes
Certifikata elektronike e inkorporimit Yes
Zgjidhja për të hapur një llogari bankare. Yes
Ekstrakt i profilit të kompanisë nga ACRA Yes
Ndani certifikatat Yes
Vula e kompanisë (Opsionale) Yes
Pulla gome e kompanisë (Opsionale) Yes
Tarifa jonë profesionale Yes
Përgatitja e pajtueshmërisë së korporatave Yes
Alarmi dhe përkujtuesit e pajtueshmërisë ACRA Yes
Tarifat Profesionale & Paraqitja Yes
Shërbimet e Sekretarisë së Kompanisë për 1 vit Yes
Depozita e sigurisë së korporatës * Yes

* Shënime: Për sigurimin e shërbimit tonë, ne gjithashtu mbledhim një depozitë sigurie të rimbursueshme prej 500 dollarësh . Depozita e sigurisë do të rimbursohet kur nuk përdorni më shërbimin tonë.

2. Tarifa e Qeverisë dhe Adresa e Zyrës

Shërbimet Statusi
Tarifa e Qeverisë Yes

Adresa e regjistruar e kompanisë për 1 vit

 • Renditja e adresës sonë si adresë e regjistruar e kompanisë suaj me ACRA
 • Marrja e njoftimeve zyrtare nga autoritetet lokale
Yes

3. Drejtorët Lokalë të Nominuar të Singaporit

Shërbimet Statusi

Kompanitë Singapore - minimumi i një drejtori rezident në Singapor është i detyrueshëm (drejtorët lokalë). Një rezident përcaktohet si një Qytetar Singapor, një Banor i Përhershëm i Singaporit , ose një person të cilit i është lëshuar një Entrepass ose Pass Pass .

Shënime: Nëse nuk mund të siguroni një drejtor lokal nga ana juaj, Offshore Company Corp mund të përmbushë këtë kërkesë ligjore.

Yes

Public Limited Company

1. Regjistrimi i Kompanisë

Shërbimet Statusi
Rezervimi i emrit Yes
Përgatitja e dokumenteve të themelimit Yes
Regjistrimi në Autoritetin Rregullator të Kontabilitetit dhe Korporatës (ACRA) Yes
Certifikata elektronike e inkorporimit Yes
Zgjidhja për të hapur një llogari bankare. Yes
Ekstrakt i profilit të kompanisë nga ACRA Yes
Ndani certifikatat Yes
Vula e kompanisë (Opsionale) Yes
Pulla gome e kompanisë (Opsionale) Yes
Tarifa jonë profesionale Yes
Përgatitja e pajtueshmërisë së korporatave Yes
Alarmi dhe përkujtuesit e pajtueshmërisë ACRA Yes
Tarifat Profesionale & Paraqitja Yes
Shërbimet e Sekretarisë së Kompanisë për 1 vit Yes
Depozita e sigurisë së korporatës * Yes

* Shënime: Për sigurimin e shërbimit tonë, ne gjithashtu mbledhim një depozitë sigurie të rimbursueshme prej 500 dollarësh . Depozita e sigurisë do të rimbursohet kur nuk përdorni më shërbimin tonë.

2. Tarifa e Qeverisë dhe Adresa e Zyrës

Shërbimet Statusi
Tarifa e Qeverisë Yes

Adresa e regjistruar e kompanisë për 1 vit

 • Renditja e adresës sonë si adresë e regjistruar e kompanisë suaj me ACRA
 • Marrja e njoftimeve zyrtare nga autoritetet lokale
Yes

3. Drejtorët Lokalë të Emëruar të Singaporit

Shërbimet Statusi

Kompanitë Singapore - minimumi i një drejtori rezident në Singapor është i detyrueshëm (drejtorët lokalë). Një rezident përcaktohet si një Qytetar Singapor, një Banor i Përhershëm i Singaporit , ose një person të cilit i është lëshuar një Entrepass ose Pass Pass .

Shënime: Nëse nuk mund të siguroni një drejtor lokal nga ana juaj, Offshore Company Corp mund të përmbushë këtë kërkesë ligjore.

Yes

Formularët e Kompania në det të hapur në Singapor

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Kartë Rate e Singaporit EPL
PDF | 1.01 MB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:18 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Kompaninë Private të Liruar të Singaporit

Kartë Rate e Singaporit EPL Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Shembull Bizfile Singapori
PDF | 5.73 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:03 (UTC+08:00)
Shembull Bizfile Singapori Shkarko
Krahasimi i Singaporit i formave të organizatave të biznesit
PDF | 1.82 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:04 (UTC+08:00)
Krahasimi i Singaporit i formave të organizatave të biznesit Shkarko
Klasifikimi Standard Industrial Industrial i Singaporit SSIC
XLS | 369.00 kB | Koha e azhurnuar: 02 Jan, 2019, 11:49 (UTC+08:00)

Klasifikimi Standard Industrial Industrial i Singaporit SSIC

Klasifikimi Standard Industrial Industrial i Singaporit SSIC Shkarko
Certifikatë që konfirmon shembullin e përfshirjes së kompanisë Singapore
PDF | 168.70 kB | Koha e azhurnuar: 02 Jan, 2019, 11:50 (UTC+08:00)

Certifikatë që konfirmon shembullin e përfshirjes së kompanisë Singapore

Certifikatë që konfirmon shembullin e përfshirjes së kompanisë Singapore Shkarko
Kushtetuta e Shembullit të Kompanisë Singapore
PDF | 430.91 kB | Koha e azhurnuar: 02 Jan, 2019, 11:50 (UTC+08:00)

Kushtetuta e Shembullit të Kompanisë Singapore

Kushtetuta e Shembullit të Kompanisë Singapore Shkarko
Formulari i regjistrimit të markës tregtare MT4
PDF | 72.55 kB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2019, 16:28 (UTC+08:00)

Formulari i regjistrimit të markës tregtare MT4

Formulari i regjistrimit të markës tregtare MT4 Shkarko
Pyetjet e shpeshta

Formimi i Kompanisë Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) - Kompania në det të hapur në Singapor

1. Si të krijoni një kompani në Singapor?

E gjithë llogaria e biznesit dhe bankës jashtë Singaporit është pa taksa ( Statusi në det të hapur ), formimi i kompanisë Singapore kërkon një minimum prej një Drejtori Lokal i cili është shtetas i Singaporit.

Si të krijoni një kompani në Singapor?

Step 1 Formimi i Kompanisë Private të Kufizuar të Singaporit (Pte. Ltd) , fillimisht ekipi ynë i Menaxherëve të Marrëdhënies do t'ju kërkojë Ju duhet të siguroni informacionin e detajuar të emrave dhe informacioneve të Aksionarit / Drejtorit. Ju mund të zgjidhni nivelin e shërbimeve që ju nevojiten, normal me 3 ditë pune ose 2 ditë pune në rast urgjence. Për më tepër, jepi propozimit emrat e ndërmarrjeve në mënyrë që të mund të kontrollojmë pranueshmërinë e emrit të kompanisë në sistemin e Autoritetit Rregullativ të Korporatave të Singaporit (ACRA) . Shërbimet tona përfshinin Sekretarin Lokal i cili është shtetas lokal i Singaporit.

Step 2 Ju vendosni pagesën për tarifën e Shërbimit tonë dhe tarifën zyrtare të qeverisë Singapore të kërkuara. Ne pranojmë pagesa me Kartë krediti / Debiti VisaVisaDiscoverAmerican , Paypal Paypal ose Transfer Transferimi në llogarinë tonë bankare HSBC HSBC bank account

Shikoni më shumë: Udhëzime pagese

Step 3 Pasi të keni mbledhur informacion të plotë nga ju, Offshore Company Corp do t'ju dërgojë një version dixhital (Certifikata e Inkorporimit, Regjistri i Aksionarit / Drejtorëve, Certifikata e Aksionit, Memorandumi i Shoqatës dhe Artikujt etj.) Përmes postës elektronike. Kompleti i plotë i kompanisë në det të hapur të Singaporit do të ndërhyjë në adresën tuaj të banorit me shprehje (TNT, DHL ose UPS etj.).

Ju mund të hapni llogari bankare për kompaninë tuaj në Singapor, Evropë, Hong Kong ose juridiksione të tjera të mbështetura në llogari bankare në det të hapur ! Ju jeni transferimi i parave ndërkombëtare të lirisë nën kompaninë tuaj në det të hapur.

Singapori juaj Pte. Formimi shpk përfundoi , i gatshëm për të bërë biznes ndërkombëtar!

Lexo më shumë:

2. Cilat janë emrat që janë të ndaluar të përdoren për Singapore Company?
Fjala e tillë si "Temasek" është e ndaluar të përdoret. Ky është një emër të cilin Ministri e ka udhëzuar Sekretarin që të mos pranojë për regjistrim. Fjalët fyese dhe vulgare janë gjithashtu të ndaluara të përdoren për regjistrim.
3. Cilat janë dokumentet e kërkuara për themelimin e një kompanie Singapori?

Pasaporta (a) e drejtorit / aksionarit

Dëshmi (t) e adresës së banimit të drejtorit / aksionarit (për shembull: Fatura e energjisë elektrike / Ujit / Telefonit ... jo më e vjetër se 03 muaj)

4. A kërkon një kompani Singapore një drejtor banor vendor?

Po, nga një kompani Singapore kërkohet të ketë të paktën një drejtor rezident vendor. Për t'u kualifikuar si banor lokal, personi duhet:

 • të jetë një shtetas i Singaporit; ose
 • të jetë një banor i përhershëm i Singaporit; ose
 • të mbani një Pass të Punësimit (Leja e Punësimit duhet të jetë nga e njëjta kompani për të cilën ai / ajo dëshiron të veprojë si drejtor); ose
 • mbajnë një Pasaportë të Ndërmarrësit (Pasaporta e Sipërmarrësit duhet të jetë nga e njëjta kompani për të cilën ai / ajo dëshiron të veprojë si drejtor).

Drejtori duhet të jetë person fizik dhe mbi 18 vjeç. Drejtorët e korporatave nuk lejohen.

Lexo më shumë:

5. Sa kohë do të duhet për procesin e inkorporimit?

Ne mund të kemi ndërmarrjen tuaj të aprovuar dhe të regjistruar në Autoritetin Rregullator të Korporatave të Kontabilitetit (ACRA) brenda 1 dite pasi të marrim dokumente të nënshkruara nga ju.

6. A mund të jetë një individ i huaj ose një kompani e huaj 100% aksioner i një kompanie Singapore?

Po, Akti i Kompanive Singapore lejon pronësinë 100% të kompanive Singapore nga persona ose subjekte të huaja.

Gjithashtu nuk ka kufizime në llojin e aktiviteteve të biznesit me të cilat mund të angazhohet një kompani. Asnjë aprovim i veçantë nuk kërkohet nga të huajt. Me fjalë të tjera, nuk ka asnjë ndryshim midis një personi vendas ose një të huaj që dëshiron të formojë një kompani Singapore.

Lexo më shumë: Fillimi i një kompanie në Singapor si i huaj

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Kompania në det të hapur në Singapor Publikimet

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US