Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Pse të zgjidhni Singaporin për biznes?

Koha e azhurnuar: 27 Feb, 2020, 11:44 (UTC+08:00)

Shkalla e Taksave në Singapor - Nxitjet Taksat Tërheqëse

Në mënyrë që të tërheqë më shumë investitorë të huaj, qeveria e Singaporit ofron një shumëllojshmëri të stimujve për taksat për bizneset siç janë skema e Tatimit mbi të Ardhurat e Korporatave, Ulja e Dyfishtë e Taksave për Brendësimin dhe Përjashtimet nga Taksat.

Renditja Ndërkombëtare

Vendi u emërua si mjedisi # 1 më i mirë i biznesit në Azi Paqësorin dhe botën në 2019 (The Economist Intelligence Unit) dhe kryesori i Indeksit Global të Konkurrencës 4.0 pasi kaloi Shtetet e Bashkuara (Raporti Global i Konkurrencës, 2019).

Formimi i Kompanisë Singapore

Procesi i formimit të ndërmarrjes në Singapor konsiderohet më i lehtë dhe më i shpejtë se vendet e tjera, procesi zgjat një ditë për të përfunduar duke qenë se janë dorëzuar të gjitha dokumentet e kërkuara. Procesi bëhet më i thjeshtë dhe më i përshtatshëm kur aplikantët, përfshirë të huajt, mund të paraqesin formularët e tyre të aplikimit përmes internetit on-line.

Marrëveshjet tregtare

Singapori mbështet fuqimisht tregtinë e lirë dhe angazhimin me ekonominë globale. Gjatë viteve, vendi ka zhvilluar rrjetin e tij të Marrëveshjeve Tregtare brenda mbi 20 MTL dypalëshe dhe rajonale dhe 41 Marrëveshjeve të Garancisë së Investimeve.

Pse të zgjidhni Singaporin për biznes?

Politikat qeveritare

Singapori është njohur si vendi me mjedisin më miqësor për biznesmenët dhe investitorët. Qeveria e Singaporit gjithmonë ka përmirësuar politikat e saj për të mbështetur bizneset.

Në vitin 2020, për të parandaluar efektet e krizës së virusit COVID-19 në ekonomi, qeveria e Singaporit do të prezantojë një Paketë Stabilizimi dhe Mbështetje me vlerë 4 miliardë dollarë dollarë Singapor për të ndihmuar punëtorët vendas dhe firmat Singaporeane, duke përfshirë:

Skema e Mbështetjes së Punëve: Qeveria e Singaporit mbështet ndërmarrjet duke ulur koston e punonjësve, për çdo punëtor lokal, qeveria do të kompensojë 8% të pagave, deri në një kufij të pagës mujore prej 3,600 $, për tre muaj.

Zbritja e Tatimit mbi të Ardhurat e Korporatave: për korporatat në vitin 2020, me një normë prej 25% të taksës së pagueshme, kufizuar në 15,000 dollarë dollarë Singapori për secilën kompani, me koston totale që arrin në 400 milion dollarë.

Për më tepër, Qeveria do të përmirësojë disa trajtime tatimore nën sistemin e taksave të korporatave për një vit.

Lexo më shumë:

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US