Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Hapni llogari bankare në det të hapur në Singapor | Vetëm nga 499 dollarë amerikanë

Singapori Tarifat e shërbimit të llogarisë bankare të hapura

Nga

499 dollarë Service Fees
  • Kompanitë Singapore janë të mirëpritura të hapin një llogari në shumë banka në botë
  • Procedura e hapjes së llogarisë bankare është e thjeshtë dhe e thjeshtë
  • Konventë e lartë e çertifikimit - Apostille nuk kërkohet.
  • Shërbimi Lokal i Nominuar është i kualifikuar
  • Ju lehtëson të krijoni një takim profesional me stafin e bankës në një intervistë

Hapja e një llogarie të Bankës së Biznesit në Singapor

Singapori është një qendër e lulëzuar financiare e reputacionit ndërkombëtar. Sistemi bankar i Singaporit është ndër më të fuqishmit në botë. Sektori bankar është i angazhuar me një gamë të gjerë shërbimesh financiare përfshirë funksionet tradicionale të huazimit dhe depozitave, si dhe veprimtaritë bankare të investimeve të korporatave. Krahas këtyre përparësive, kjo i mundëson korporatës lëvizjen e lirë të fondeve në të gjithë vendet. Llogaritë me shumë monedha, bankat në internet, kartat e kreditit, llogaritë e financimit të tregtisë janë gjithmonë në dispozicion.

Megjithëse shumica e bankave kryesore në botë përqendrohen në Singapor, Bankat janë të gatshme të hapin llogari të korporatave ose për kompanitë Singapore ose për kompanitë në det të hapur për sa kohë që dokumentet e KYC (Njihni klientët tuaj) janë siguruar mjaftueshëm.

Llogaria bankare e Singaporit dhe llogaria bankare ndërkombëtare

Kompanitë Singapore janë të mirëpritura të hapin një llogari në shumë banka në botë, përkatësisht bankat lokale (OCBC, DBS, UOB, etj.) Ose bankat ndërkombëtare (Maybank, UOB Malajzia, Standard Chartered, etj.). Për më tepër, bankat në det të hapur me taksa të ulëta ose të lira janë gjithashtu të interesuara për Incorporations Singapore të tilla si Euro Pacific Bank (Porto Riko), CIM (Zvicër), Maubank (Mauritius), Bendura Bank (Lihtenshtajni), etj.

Për shkak të informacionit të tij të lëshuar në Qeverinë e Singaporit, procedura e hapjes së llogarisë bankare është e thjeshtë dhe e thjeshtë. Konventë e lartë e çertifikimit - Apostille nuk kërkohet.

Shërbimi i Nominee Singpapore është i kualifikuar dhe i disponueshëm si një shërbim i dedikuar i kompanisë sonë.

Zyra jonë e shquar ju ndihmon të krijoni një takim profesional me stafin e bankës në një intervistë. Fuqia jonë entuziaste e punës lokale është e etur për t'ju mbështetur për çdo çështje urgjente.

Dokumentet e nevojshme për të hapur llogari bankare në Singapor

Krijuar kompani në Singapor

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US