Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbime të rekomanduara për përfshirjen e ndërmarrjes në Singapori

Llogari bankare

Llogari bankare
 • Singapori është një qendër e rëndësishme financiare në Azinë Juglindore.
 • Sistemi bankar i Singaporit është ndër më të fuqishmit në botë, degë të njohura si OCBC, Maybank, UBO, ..
 • Bankat e Singaporit janë mbështetje miqësore për fillimin e biznesit dhe pothuajse llojet e aktiviteteve të biznesit.

Raporti i Kontabilitetit dhe Financiar

Raporti i Kontabilitetit dhe Financiar

Firmat profesionale të kontabilitetit të tilla si ONE IBC punësojnë llogaritarë të kualifikuar dhe të akredituar profesionalisht të cilët janë të certifikuar nga ISCA. "Kontabiliteti i jashtëm - kursimi i kostos"

Shërbimet tona:

 1. Kontabiliteti, Kontabiliteti i Statutit
 2. Përpilimi i raporteve financiare të menaxhimit mujor, vjetor
 3. Përgatitja e pasqyrave financiare në përputhje me SNRF-të
 4. Përgatitja e pasqyrave financiare në formatin XBRL për dorëzim pranë Autoritetit Rregullator të Kontabilitetit dhe Korporatës (“ACRA”)

Pse na zgjodhet ne:

 1. Këshilla profesionale dhe të besueshme
 2. I fortë në shërbimin ndaj klientit

Përfitimet:

 1. Kursimet e kostos
 2. Keni më shumë kohë për t'u përqëndruar në biznes

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Regjistrimi i arritshëm publik është i disponueshëm në Singapor, prandaj shërbimi i të nominuarve është i nevojshëm nëse drejtori dhe aksionari dëshirojnë ta mbajnë emrin e tyre privat.

 • Shërbimi i të nominuarve siguron që identiteti i pronarit të mbahet privat, duke ruajtur anonimitetin dhe një nivel të lartë sigurie.
 • Drejtori i nominuar, megjithatë, nuk mban ndonjë fuqi praktike mbi biznesin dhe është vetëm për përfshirjen e kompanisë.

Regjistrimi i arritshëm nga publiku është i disponueshëm në Singapor, kështu që shërbimi i të nominuarve është i nevojshëm nëse drejtori dhe aksionari dëshirojnë të mbeten anonim. Identiteti i pronarit do të jetë:

 • Mbahet private,
 • Ruajtja e anonimitetit
 • Niveli i lartë i sigurisë.

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit

Gati për ta çuar biznesin tuaj në nivelin tjetër? Bëni hapin e parë duke pasur një Shërbim Zyre në zemër të Qarkut të Biznesit në Singapor Center,

 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Trajtime profesionale të thirrjeve
 • Hapësirë e mobiluar plotësisht për zyre
 • Dhomë e pajisur e gatshme për takime dhe prezantime
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës

Licencimi i Biznesit

Licencimi i Biznesit

Siç e dini, Singapori është i famshëm për mjediset miqësore të biznesit, kështu që Singapori është një vend ideal për bizneset globale me licencë të rregulluar për shkak të një prej përfitimeve më poshtë

 • Sistemi i Taksave të Shquara të Singaporit
 • Politikat fleksibile të imigracionit
 • Mbrojtja gjithëpërfshirëse e pronës intelektuale
 • Një qeveri e ndershme dhe e hapur

Licenca e Agjencisë së Udhëtimit

Licenca e Agjencisë së Punësimit

Licencë e agjencisë së pasurive të paluajtshme

Ndryshoni Agjentin e Regjistruar

Ndryshoni Agjentin e Regjistruar
 • Këshillëdhënës profesional me mbështetje 24/7
 • Si sekretar i kompanisë, ne mund ta mbështesim kompaninë tuaj në biznesin gjatë gjithë jetës
 • Përpunimi me kohë të shpejtë (2-3 ditë pune)
 • Avantazhet për të aplikuar Bankën e Singaporit kur keni sekretar të Singaporit
 • Vitual Office për postë përpara dhe numrin e telefonit Singapor

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Menaxhimi i rrezikut, Shmangia e rrezikut me menaxhimin e rrezikut në kohë reale
 • Shërbime për transaksione me karta
 • Metodat alternative të pagesës
 • Çmimi konkurrues
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare
 • Të gjitha Tarifat dhe Kostot nuk janë paraprake !, që do të thotë se do të zbritet vetëm kur Shitësit mund të shesin produktin / shërbimin e tyre

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare

Në një përpjekje për ta bërë Singaporin qendrën e pronës intelektuale (IP) të Azisë, qeveria e Singaporit ka iniciuar një bollëk skemash për bizneset që dëshirojnë të paraqesin IP-në e tyre dhe të përmirësojnë strategjitë e tyre të menaxhimit të IP-së.

Ne mund të mbështesim pronën tuaj intelektuale, regjistrimin e markës tregtare në Singapor jo vetëm për kompaninë Singapore, por edhe për shumë juridiksione të tjera.

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US