Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Fusha e Shërbimeve të Formimit të Kompanive në Singapor - One IBC Group

1. Formimi i Kompanisë në Singapor

1.1. Kompania private e kufizuar e përjashtuar (Pte.Ltd)

1.1.1. Regjistrimi i Kompanisë

Shërbimet Statusi
Rezervimi i emrit Yes
Përgatitja e dokumenteve të themelimit Yes
Regjistrimi në Autoritetin Rregullator të Kontabilitetit dhe Korporatës (ACRA) Yes
Certifikata elektronike e inkorporimit Yes
Zgjidhja për të hapur një llogari bankare. Yes
Ekstrakt i profilit të kompanisë nga ACRA Yes
Ndani certifikatat Yes
Vula e kompanisë (Opsionale) Yes
Pulla gome e kompanisë (Opsionale) Yes
Tarifa jonë profesionale Yes
Përgatitja e pajtueshmërisë së korporatave Yes
Alarmi dhe përkujtuesit e pajtueshmërisë ACRA Yes
Tarifat Profesionale & Paraqitja Yes
Shërbimet e Sekretarisë së Kompanisë për 1 vit Yes
Depozita e sigurisë së korporatës * Yes

* Shënime: Për sigurimin e shërbimit tonë, ne gjithashtu mbledhim një depozitë sigurie të rimbursueshme prej 500 dollarësh . Depozita e sigurisë do të rimbursohet kur nuk përdorni më shërbimin tonë.

1.1.2. Tarifa e Qeverisë dhe Adresa e Zyrës

Shërbimet
Tarifa e Qeverisë

Adresa e regjistruar e kompanisë për 1 vit

  • Renditja e adresës sonë si adresë e regjistruar e kompanisë suaj me ACRA
  • Marrja e njoftimeve zyrtare nga autoritetet lokale

1.1.3. Drejtori i Nominee Services në Singapor

Shërbimet

Kompanitë Singapore - minimumi i një drejtori rezident në Singapor është i detyrueshëm (drejtorët lokalë). Një rezident përcaktohet si një Qytetar Singapor, një Banor i Përhershëm i Singaporit , ose një person të cilit i është lëshuar një Entrepass ose Pass Pass .

Shënime: Nëse nuk mund të siguroni një drejtor lokal nga ana juaj, Offshore Company Corp mund të përmbushë këtë kërkesë ligjore.

1.2. Singapori - Ndërmarrje Publike e Kufizuar

1.2.1. Regjistrimi i Kompanisë

Shërbimet Statusi
Rezervimi i emrit Yes
Përgatitja e dokumenteve të themelimit Yes
Regjistrimi në Autoritetin Rregullator të Kontabilitetit dhe Korporatës (ACRA) Yes
Certifikata elektronike e inkorporimit Yes
Zgjidhja për të hapur një llogari bankare. Yes
Ekstrakt i profilit të kompanisë nga ACRA Yes
Ndani certifikatat Yes
Vula e kompanisë (Opsionale) Yes
Pulla gome e kompanisë (Opsionale) Yes
Tarifa jonë profesionale Yes
Përgatitja e pajtueshmërisë së korporatave Yes
Alarmi dhe përkujtuesit e pajtueshmërisë ACRA Yes
Tarifat Profesionale & Paraqitja Yes
Shërbimet e Sekretarisë së Kompanisë për 1 vit Yes
Depozita e sigurisë së korporatës * Yes

* Shënime: Për sigurimin e shërbimit tonë, ne gjithashtu mbledhim një depozitë sigurie të rimbursueshme prej 500 dollarësh . Depozita e sigurisë do të rimbursohet kur nuk përdorni më shërbimin tonë.

1.2.2. Tarifa e Qeverisë dhe Adresa e Zyrës

Shërbimet
Tarifa e Qeverisë

Adresa e regjistruar e kompanisë për 1 vit

  • Renditja e adresës sonë si adresë e regjistruar e kompanisë suaj me ACRA
  • Marrja e njoftimeve zyrtare nga autoritetet lokale

1.2.3. Drejtori i Nominee Services në Singapor

Shërbimet

Kompanitë Singapore - minimumi i një drejtori rezident në Singapor është i detyrueshëm (drejtorët lokalë). Një rezident përcaktohet si një Qytetar Singapor, një Banor i Përhershëm i Singaporit, ose një person të cilit i është lëshuar një Entrepass ose Pass Pass.

Shënime: Nëse nuk mund të siguroni një drejtor lokal nga ana juaj, Offshore Company Corp mund të përmbushë këtë kërkesë ligjore.

2. Shërbimet e hapjes së llogarisë bankare në Singapor

Shërbimet Statusi
Kontaktoni bankierët tanë për të punuar në aplikime të reja. Yes
Drejtuesit tanë të sofistikuar të bankave, me performancën e tyre të lartë, ju mbështesin për të përgatitur një portofol të fortë për rishikimin e tyre paraprak. Yes
Konfirmimi i intervistës nga Departamenti i Kujdesit të Duhet Yes
Miratimi përfundimtar nga gjykimi i vetëm i bankës, lëshohet një llogari bankare. Yes
Dorëzimi i librit të çekut të llogarisë bankare. Yes
Dorëzimi i letrës me fjalëkalim bankar në internet. Yes
Dorëzimi i kartave bankare, argumenteve. Yes
Shlyerja fillestare e depozitave. Yes

3. Ndryshoni shërbimet e regjistruara të agjentëve në Singapor

Shërbimet Statusi
Këshillëdhënës Profesional me mbështetje 24/7. Yes
Mbështetni kompaninë tuaj në biznesin gjatë gjithë jetës. Yes
Shërbim zyre për nevojat tuaja. Yes
Ndihma për hapjen e llogarisë bankare. Yes
Krijuar kompani në Singapor

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US