Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Ndryshoni / Ndërroni Kompaninë e Regjistruar në det të hapur të Agjentit në Singapor

Singapori Ndrysho Tarifat e Regjistruara të Agjentit

Nga

899 dollarë Service Fees
  • Duke ju këshilluar në planifikimin e taksave dhe çështjet ligjore
  • Mbështetja, mirëmbajtja dhe këshillimi i kompanisë suaj nga viti në vit
  • Ballafaqimi me çështje gjatë gjithë jetës së biznesit tuaj
  • Ju ndihmojmë të zhvilloni kompaninë tuaj më të madhe dhe më të mirë.
  • Ne jemi të lumtur të bëhemi agjent dhe këshilltar ligjor

1. Pse të ndërroj agjentin?

Agjenti i Regjistruar luan një rol shumë të rëndësishëm në formësimin e biznesit të kompanisë, ata do t'ju këshillojnë në planifikimin e taksave dhe çështjet ligjore, kjo mund të ketë të bëjë me mbështetjen, mirëmbajtjen dhe këshillimin e kompanisë suaj nga viti në vit dhe trajtimin e çështjeve gjatë gjithë jetës së biznesit tuaj . Ju duhet të zgjidhni agjentin më të mirë për të shërbyer dhe rritur biznesin tuaj.

Ju mund të pyesni veten pse ta ndryshoni agjentin kur e keni tashmë, por a ndihmon agjenti aktual drejt biznesit tuaj ose ata nuk mund të ofrojnë shërbimet e kërkuara, ju nuk jeni të lumtur dhe doni të ndryshoni. Në atë rast, ne jemi të gatshëm të bëhemi butë dhe këshilltari juaj ligjor, me vite konsultimi, ju garantojmë se mund të sjellim më shumë vlera për biznesin tuaj dhe t'ju ndihmojmë ta zhvilloni atë më të madh dhe më të mirë.

2. Si të ndryshojmë agjentin?

Për procesin përgatitet një rezolutë me shkrim.

Pas marrjes së rezolutës së nënshkruar, ne do të vazhdojmë të ndryshojmë drejtorin Lokal dhe Sekretarin e Kompanisë tek ne.

Shtëpizë me ACRA për të ndikuar në ndryshimet.

Pasi të keni mbaruar, ne do t'ju ofrojmë BizFile të ri të kompanisë suaj Singapore dhe tani, kompania juaj është zyrtarisht nën administrimin tonë dhe ju mund të kërkoni ndonjë shërbim që dëshironi.

3. Programi i Tarifave

Juridiksioni Tarifa e shërbimit Afati kohor
Hong Kong 399 dollarë 2-3 ditë pune
Ishujt Marshall 420 dollarë 5-6 ditë pune
Samoa 489 dollarë 5-6 ditë pune
Singapori 899 dollarë 2-3 ditë pune
Vanuatu 790 dollarë 5-6 ditë pune
Qipro 1,299 dollarë amerikanë 5-6 ditë pune
Gjibraltar 715 dollarë 5-6 ditë pune
Lihtenshtajni 3000 dollarë amerikanë 5-6 ditë pune
Luksemburgu 3000 dollarë amerikanë 5-6 ditë pune
Malta 1,390 dollarë amerikanë 5-6 ditë pune
Hollanda 2,000 dollarë amerikanë 5-6 ditë pune
Zvicra US $ 2,400 5-6 ditë pune
Mbretëria e Bashkuar 299 dollarë 2-3 ditë pune
Anguilla 439 dollarë 5-6 ditë pune
Bahamas 699 dollarë 5-6 ditë pune
Belize 510 dollarë 5-6 ditë pune
Ishujt e Virgjër Britanikë 569 dollarë 5-6 ditë pune
Ishujt Kajman 1,529 dollarë 5-6 ditë pune
Emiratet e Bashkuara Arabe 1,349 dollarë amerikanë 5-6 ditë pune
Delaware 549 dollarë 2-3 ditë pune
Panama 799 dollarë 5-6 ditë pune
Saint Kitts dhe Nevis 750 dollarë amerikanë 5-6 ditë pune
Shën Vincenti - Grenadinet 699 dollarë 5-6 ditë pune
Mauritius 1890 dollarë amerikanë 5-6 ditë pune
Sishel 439 dollarë 5-6 ditë pune
Krijuar kompani në Singapor

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US