Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Arsyet që i bëjnë bankat e Singaporit zgjidhjet më të mira | Sekreti & Siguria

Koha e azhurnuar: 14 May, 2020, 12:07 (UTC+08:00)

Gjatë dy dekadave të fundit, ekonomia botërore dëshmoi një periudhë të vështirë kohore. Në vazhdim, një numër bankash në të gjithë botën falimentuan. Megjithatë, bankat e Singaporit janë ende në grupin më të sigurt të bankave që fitojnë besimin e klientëve ndërkombëtarë deri më tani.

Reasons that make Singapore banks the best choices

Destinacioni për menaxhimin e pasurisë private

Bankat e Singaporit menaxhojnë rreth 5% të pasurisë totale private në botë dhe bëhen destinacioni kryesor për menaxhimin e pasurisë private. Megjithëse ka shumë banka me reputacion nga Zvicra ose rajone të tjera në botë, bankat në Singapor kanë mbetur konkurruese gjatë dekadave të fundit që e bëri vendin një destinacion të besueshëm në tregun e investimeve të huaja. Singapori konsiderohet të jetë një vend kryesor në nënkontinentin Aziatik për investitorët dhe bizneset e huaja.

Sekreti dhe siguria bankare në Singapor

Bankat e Singaporit janë ndër bankat mësigurta në botë . Singapori nuk ka pasur kurrë një dështim bankar në historinë 43-vjeçare edhe kur kohët ishin të trazuara dhe bota ishte në kaos. Në vitin 2011, revista Global Finance renditi bankën DBS të Singaporit në vendin e 19-të; Banka OCBC në pozicionin e 25-të dhe Banka e Bashkuar e Jashtme (UOB) në pozicionin e 26-të.

Këto banka Singapore zunë renditje më të lartë se bankat e tjera më të mëdha dhe të vjetra si JP Morgan Chase, Deutsche Bank dhe Barclays. Gjithashtu, këto banka Singapore qëndrojnë në top 3 për të njëjtin studim të kryer për nënkontinentin Aziatik.

Singapori ka zhvilluar ligjet e tij të sekretit bankar gjatë dekadës së fundit. Një version i rishikuar i Aktit Bankar (Kapitulli 19) i Singaporit lejon bankat në Singapor të shkëmbejnë informacion për arsye të tilla si evazioni i qëllimshëm i taksave.

Pranohen vetëm kërkesa nga institucionet publike të mbështetura nga një dokumentacion i fortë dhe i besueshëm për të provuar një rast të evazionit fiskal.

Mirëseardhja e klientëve nga e gjithë bota

Bankat e Singaporit janë një nga zgjidhjet më të mira për hapjen e një llogarie bankare ndërkombëtare . Ky do të ishte një rekomandim i dobishëm për investitorët dhe biznesmenët e huaj që dëshirojnë të hapin një llogari bankare ndërkombëtare .

Ka shumë përfitime nga shërbimet bankare të tilla si mbështetja gjuhësore në anglisht, niveli më i lartë i Internetit dhe Shërbimet e Bankave Celulare, dhe disponueshmëria me shumë monedha. Kartat e debitit të mbështetura në VISA / MasterCard janë në dispozicion për shumicën e llogarive bankare që zbutin transaksionet ndërkombëtare. Kontrollet e shkëmbimit janë minimale për remitancat dhe riatdhesimin ndërmjet vendeve. Shumë banka në Singapor mirëpresin kompani nga kombet e tjera për të hapur llogari bankare ndërkombëtare dhe gjithashtu lejojnë individët të hapin llogari bankare pa udhëtuar në Singapor.

Me pak fjalë, banka e Singaporit është një zgjedhje e mirë për korporatat dhe individët që po shikojnë banka të sigurta, të besueshme dhe me cilësi të lartë. Nëse keni nevojë për mbështetje për aplikacionin tuaj të hapjes së llogarisë bankare të korporatave në Singapor, ju lutemi na kontaktoni në [email protected]

Burimi: http://www.worldwide-tax.com

Lexo më shumë:

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US