Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .
Hapi 1
Preparation

Përgatitja

Kërkoni kërkim falas të emrit të kompanisë Ne kontrollojmë pranueshmërinë e emrit dhe bëjmë sugjerime nëse janë të nevojshme.

Hapi 2
Your British Virgin Islands Company Details

Ishujt e Virgjër Britanikë tuaj Detajet e Kompanisë

 • Regjistrohuni ose identifikohuni dhe plotësoni emrat e kompanive dhe drejtorin / aksionarin (a).
 • Plotësoni transportin, adresën e kompanisë ose kërkesë të veçantë (nëse ka).
Hapi 3
Payment for Your Favorite British Virgin Islands Company

Pagesa për kompaninë tuaj të preferuar britanike të ishujve

Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës (Ne pranojmë pagesa me Kredi / Kartë Debiti, PayPal ose Transfer Wire).

Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Ju do të merrni kopje të buta të dokumenteve të nevojshme duke përfshirë: Certifikatën e Inkorporimit, Regjistrimin e Biznesit, Memorandumin dhe Nenet e Shoqatës, etj. Pastaj, kompania juaj e re në një juridiksion është e gatshme të bëjë biznes!
 • Dokumentet mund t'i sillni në kompletin e ndërmarrjes për të hapur llogarinë bankare të korporatës ose ne mund t'ju ndihmojmë me përvojën tonë të gjatë të shërbimit të mbështetjes bankare.
Dokumentet e kërkuara për përfshirjen e kompanisë BVI në det të hapur
 • Pasaportë e noterizuar e secilit aksionar / pronar përfitues dhe drejtor.
 • Dëshmi e noterizuar e adresës së banimit të çdo drejtori dhe aksionari / pronari përfitues (Duhet të jetë në anglisht ose të përkthehet në anglisht).
 • 3 emrat e propozuar të ndërmarrjeve me prapashtesë përfundimtare "Limited", "Corporation" ose "Incorporated"; ose (b) shkurtesa "Ltd", "Corp" ose "Inc"
 • Autorizimi i zakonshëm është 50,000 aksione ose më i ulët

Tarifat e shërbimit të formimit të kompanisë BVI në det të hapur

Nga

769 dollarë Service Fees
 • Bërë brenda 3 ditëve të punës
 • Shkalla 100% e suksesshme
 • Konfidencial i shpejtë, i lehtë dhe më i lartë përmes sistemeve të siguruara
 • Përkrahje e përkushtuar (24/7)
 • Vetëm Porosit, Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju

Shërbime të rekomanduara

Llogari bankare

Llogari bankare
 • Ishujt Virgjër Britanikë është një juridiksion i rregulluar mirë dhe shumë popullor, ku kompanitë po formohen dhe menaxhohen në një numër të madh. Shtë një juridiksion i shkëlqyeshëm "kompani".
 • Karakteristikat më të rëndësishme të një kompanie BVI: Përjashtimi nga tatimi, Personaliteti Ligjor, Fleksibiliteti Strukturor, Llojet e ndryshme të korporatave.
 • Një kompani BVI është në gjendje të aplikojë bankat e Hong Kongut, OCBC Singapore, EPB, PPB, Belize Bank.

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Nuk ka të dhëna të arritshme për publikun në BVI. Sidoqoftë, ju mund të zgjidhni shërbimin e të nominuarit për të pasur dy shtresa mbrojtjeje.

Objektivi kryesor i të pasurit të një drejtori të emëruar dhe një aksioneri të nominuar është të parandalojë që publiku i gjerë të dijë se ekziston një marrëdhënie e drejtpërdrejtë midis pronarit përfitues dhe kompanisë së tij në det të hapur.

 • privatësia maksimale
 • nivel i lartë i Sigurisë

Licencimi i Biznesit

Licencimi i Biznesit
 • Regjimi Atraktiv i Taksave
 • Aplikimi Online
 • Procedura e drejtpërdrejtë
 • Kosto e arsyeshme
 • Shërbimet e transmetimit të parave
 • Shërbime të përpunimit të pagesave
 • Tregtimi në valutë të huaj
 • Ndërmjetësimi i parave
 • Kembim parash

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Siguruar ligjërisht për shitësin në sajë të mos trajtimit të të dhënave të kartës së asnjë klienti
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare
 • Çmimi konkurrues

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Një markë tregtare mund të regjistrohet në Ishujt e Virgjër Britanikë në përputhje me Aktin e Markave Tregtare 2013 dhe Rregullat e Markës Tregtare 2015. Pronari i një marke tregtare gëzon të drejtat dhe mjetet juridike të parashikuara nga të dy të Ligjit dhe Ligjit të Përbashkët, ato gjithashtu mund të marrin veprim kundër çdo personi që ka kryer shkelje të asaj marke tregtare.
 • Një regjistrim i markës tregtare është i vlefshëm për 10 vjet, pas së cilës mund të rinovohet për periudha të ngjashme. Nuk kërkohet asnjë dokumentacion për të paraqitur një kërkesë për rinovim.

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Nevoja për një adresë biznesi por gjithashtu dëshironi të kurseni koston e një zyre fizike dhe të mbroni informacionin tuaj personal, Zyra jonë e Shërbimeve në BVI mund t'ju ndihmojë
 • Thirrjet e marra nga sekretari ynë profesional në emër të kompanisë suaj dhe mesazhi ju përcillet përmes postës elektronike
 • Shërbim efektiv i dërgimit të postës dhe faksit
 • Përveç kësaj, ne mund të mbështesim shërbimet e Zyrës së Shërbimeve në shumë vende të tjera për kompaninë BVI, të tilla si: Hong Kong, Mbretëria e Bashkuar, Singapori, Emiratet e Bashkuara Arabe, etj ....

Regjistri i Kompanive BVI me karakteristikat kryesore

Kompania e biznesit (pes)

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit Para Krishtit
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave Zero
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani Jo
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta Jo
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 3
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave po
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 50,000 USD / 50,000 aksione
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Jo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Jo
Regjistrime të arritshme nga publiku Jo
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor Jo
Llogaritë e audituara Jo
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 769.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 800.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 669.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 800.00

Fusha e Shërbimeve

Business Company (BC)

1. Tarifa e Shërbimit të Formimit të Kompanisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Rezervimi i emrit të kompanisë tuaj Yes
Certifikata e inkorporimit (COI) Yes
Memorandumi dhe Statuti i Shoqatës Yes
Forma e Emërimit të Drejtorit të Parë Yes
Rezolutat e Drejtorëve të Parë Yes
Letër (a) e Pëlqimit për të vepruar si Drejtor Yes
Letra (et) e aplikimit për aksione (a) Yes
Letër (a) e pëlqimit për të vepruar si sekretar Yes
Certifikata (a) e Ndarjes Nr. 1 dhe 2 Yes
Regjistri origjinal i drejtorëve * Yes
Regjistri Origjinal i Anëtarëve * Yes
Regjistri origjinal i sekretarëve * Yes
Komplet i kompletuar i ndërmarrjes Yes
Vula e kompanisë (Shto më tej) Yes

2. Tarifa e Qeverisë

Certifikata e inkorporimit Statusi
Kompania është e autorizuar të lëshojë një maksimum prej 50,000 aksionesh me US $ 1,00 secila. Yes
Tarifat e Agjentit të Regjistruar dhe Zyrës së Regjistruar për vitin e parë Yes

Shënim:

Sipas Aktit të Kompanive të Biznesit BVI (Ndryshim) në 2016, çdo kompani që është e autorizuar të emetojë më shumë se 50,000 aksione duhet të paguajë një tarifë më të lartë qeveritare dhe tarifa shërbimi. Do të jetë 1,400 USD (në vend të 800 USD).

Formularët e Regjistri i Kompanive BVI

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Ishujt e Virgjër Britanikë BC Karta e tarifës
PDF | 1,014.05 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:42 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Incorporation BC British Islands

Ishujt e Virgjër Britanikë BC Karta e tarifës Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Certifikata e inkorporimit Ishujt e Virgjër Britanikë
PDF | 222.12 kB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:07 (UTC+08:00)
Certifikata e inkorporimit Ishujt e Virgjër Britanikë Shkarko
Memorandumi dhe Artikujt e Shoqatës Ishujt e Virgjër Britanikë
PDF | 9.33 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:07 (UTC+08:00)
Memorandumi dhe Artikujt e Shoqatës Ishujt e Virgjër Britanikë Shkarko
Pyetjet e shpeshta

Formimi i Kompanisë Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) - Regjistri i Kompanive BVI

1. Kur duhet të rregullohet për rinovimin vjetor të kompanisë BVI pasi të jetë inkorporuar?

Kompania BVI e përfshirë në ose para qershorit duhet të rinovohet para 31 majit të çdo viti për të siguruar statusin e saj ligjor dhe njohjen.

Ndërsa kompania BVI e përfshirë në korrik deri në dhjetor mund të rinovohet para datës 30 / nëntor të çdo viti

Lexo më shumë:

2. A ka ndonjë rregull tjetër pajtueshmërie për kompaninë BVI?
Në thelb, përveç rinovimit vjetor të kompanisë BVI, nga kompania nuk kërkohet të paraqesë ndonjë formë tjetër të kthimit vjetor ose pasqyrave financiare tek qeveria BVI, kështu që kjo ka rritur shumë thjeshtësinë e menaxhimit të një kompanie BVI.
3. A duhet kompania të depozitojë llogari ose një pasqyrë financiare?
Nuk ka asnjë kërkesë për të regjistruar llogari ose një pasqyrë financiare
4. A taksohet kompania nga fitimi?
Një kompani BVI përjashtohet nga të gjitha taksat lokale
5. A duhet kompania të mbajë libra dhe regjistra në BVI?
Kompania nuk ka pse të mbajë shënime në BVI. Nëse kompania zgjedh të mbajë të dhëna, ato mund të mbahen kudo në Botë.
6. A ka nevojë kompania BVI të regjistrojë Regjistrin e Drejtorëve?

Mandatoryshtë e detyrueshme që Regjistri i Drejtorëve të mbahet në zyrën e regjistruar të BVI.

Nuk ka nevojë të regjistroni Regjistrin e Drejtorëve tek Sekretari.

Lexo më shumë:

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Regjistri i Kompanive BVI Publikimet

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US