Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Zyra e Shërbimit në BVI (Ishujt e Virgjër Britanikë) | Nga 136 dollarë amerikanë

Ishujt e Virgjër Britanikë (BVI) Tarifat e Zyrës së Shërbimit

Nga

136 dollarë Service Fees
  • Shmangni kostot e vendosjes, investimet kapitale dhe problemet e vazhdueshme
  • Shërbimi profesional i menaxhimit të keqdashjes
  • Numrin e dedikuar të telefonit dhe numrin e faksit
  • Fokusi i shërbimit ndaj klientit
  • Asnjë kosto e fshehur

BVI është një nga qendrat më të njohura financiare në det të hapur në botë. Dhe ne e kuptojmë që rritja kërkon fleksibilitet. Kështu, ne kemi Zyrën e Shërbimit për t'i ofruar Kompanisë suaj BVI shumë zgjidhje për të punuar më mirë.

Shërbimet tona të Zyrës së Shërbimit në BVI përfshijnë:

Me shërbimin tonë të dërgimit të postës, Kompania juaj BVI do të regjistrohej në përpunimin tonë ditor të postës; dhe çdo postë ose korrier do të merret në emër të kompanisë suaj BVI dhe ju do të njoftoheni automatikisht për postën. Pastaj, do të na konfirmoni me opsionet e mëposhtme:

  1. Bëni që posta të hapet dhe përmbajtja e saj të skanohet me e-mail për ju
  2. Bëni që posta të dërgohet në çdo adresë ndërkombëtare për kërkesën tuaj

Përveç kësaj, ne jemi të kënaqur që t'i sigurojmë kompanisë suaj BVI një numër telefoni të dedikuar. Dhe thirrjet do të merren nga sekretarët tanë profesionistë në emër të Kompanisë suaj BVI, dhe mesazhi do t'ju dërgohet përmes postës elektronike.

Së bashku me këtë, Kompania juaj BVI do të kishte gjithashtu një linjë të përbashkët faksi për t'u përdorur. Çdo faks do t'ju transmetohet automatikisht.

Me disa hapa të thjeshtë, ju mund ta merrni Zyrën e Shërbimeve në BVI shpejt. Ne këtu për të ndihmuar kompaninë tuaj BVI të punojë më mirë.

Orari i tarifave:

Kontrata e shërbimit të shërbimit Tarifat e regjistruara të kompanisë BVI (USD / muaj)
3 muaj 159
6 muaj 149
12 muaj 136
Krijoni një kompani në Ishujt e Virgjër Britanikë

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US