Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbime të rekomanduara për përfshirjen e ndërmarrjes në Ishujt e Virgjër Britanikë

Llogari bankare

Llogari bankare
 • Ishujt Virgjër Britanikë është një juridiksion i rregulluar mirë dhe shumë popullor, ku kompanitë po formohen dhe menaxhohen në një numër të madh. Shtë një juridiksion i shkëlqyeshëm "kompani".
 • Karakteristikat më të rëndësishme të një kompanie BVI: Përjashtimi nga tatimi, Personaliteti Ligjor, Fleksibiliteti Strukturor, Llojet e ndryshme të korporatave.
 • Një kompani BVI është në gjendje të aplikojë bankat e Hong Kongut, OCBC Singapore, EPB, PPB, Belize Bank.

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Nuk ka të dhëna të arritshme për publikun në BVI. Sidoqoftë, ju mund të zgjidhni shërbimin e të nominuarit për të pasur dy shtresa mbrojtjeje.

Objektivi kryesor i të pasurit të një drejtori të emëruar dhe një aksioneri të nominuar është të parandalojë që publiku i gjerë të dijë se ekziston një marrëdhënie e drejtpërdrejtë midis pronarit përfitues dhe kompanisë së tij në det të hapur.

 • privatësia maksimale
 • nivel i lartë i Sigurisë

Licencimi i Biznesit

Licencimi i Biznesit
 • Regjimi Atraktiv i Taksave
 • Aplikimi Online
 • Procedura e drejtpërdrejtë
 • Kosto e arsyeshme
 • Shërbimet e transmetimit të parave
 • Shërbime të përpunimit të pagesave
 • Tregtimi në valutë të huaj
 • Ndërmjetësimi i parave
 • Kembim parash

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Siguruar ligjërisht për shitësin në sajë të mos trajtimit të të dhënave të kartës së asnjë klienti
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare
 • Çmimi konkurrues

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Një markë tregtare mund të regjistrohet në Ishujt e Virgjër Britanikë në përputhje me Aktin e Markave Tregtare 2013 dhe Rregullat e Markës Tregtare 2015. Pronari i një marke tregtare gëzon të drejtat dhe mjetet juridike të parashikuara nga të dy të Ligjit dhe Ligjit të Përbashkët, ato gjithashtu mund të marrin veprim kundër çdo personi që ka kryer shkelje të asaj marke tregtare.
 • Një regjistrim i markës tregtare është i vlefshëm për 10 vjet, pas së cilës mund të rinovohet për periudha të ngjashme. Nuk kërkohet asnjë dokumentacion për të paraqitur një kërkesë për rinovim.

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Nevoja për një adresë biznesi por gjithashtu dëshironi të kurseni koston e një zyre fizike dhe të mbroni informacionin tuaj personal, Zyra jonë e Shërbimeve në BVI mund t'ju ndihmojë
 • Thirrjet e marra nga sekretari ynë profesional në emër të kompanisë suaj dhe mesazhi ju përcillet përmes postës elektronike
 • Shërbim efektiv i dërgimit të postës dhe faksit
 • Përveç kësaj, ne mund të mbështesim shërbimet e Zyrës së Shërbimeve në shumë vende të tjera për kompaninë BVI, të tilla si: Hong Kong, Mbretëria e Bashkuar, Singapori, Emiratet e Bashkuara Arabe, etj ....

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US