Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

One IBC Bashkohet me Ngjarjen e Madhe në Samitin e Kinës në det të hapur 2018 dhe Dhurata Jonë për Ju. Merre sot

Koha e azhurnuar: 18 Oct, 2018, 00:00 (UTC+08:00)

Të dashur të gjithë klientë dhe partnerë të vlerësuar,

Ne jemi të kënaqur të njoftojmë Sponsorizimin tonë të Samitit në det të Kinës që do të zhvillohet në Shanghai, Kinë nga 13-15 nëntor 2018.

Ne jemi krenar që jemi një Sigurues i Shërbimit të Mirëbesimit dhe Kompanisë në të gjithë botën. Në këtë ngjarje, ne do të ishim të lidhur me qeverinë, partneri dhe klientët tanë nga Kina dhe e gjithë bota të bashkohen në ngjarjen e veçantë Samiti i Kinës në det të hapur për këtë vit.

Kjo konferencë është një platformë premium për shkëmbimin e informacionit, zhvillimin e biznesit dhe një mundësi e shkëlqyer për krijimin e rrjeteve dhe takimin me njerëzit. Ne do të marrim pjesë në të tre ditët duke u përqëndruar në imigracionin nga investimet në ditën 1, menaxhimin e pasurisë private në ditën 2 dhe strukturimin e korporatave në ditën 3 në juridiksione të ndryshme në det të hapur.

Me këtë rast të veçantë, ne ofrojmë për klientët

Merrni 25% zbritje të të gjitha tarifave të shërbimeve
nga Offshore Company Corp
Nuk ka kohë më të mirë se tani
Get it Today
Efektive nga tani e tutje dhe për çdo porosi të bërë deri në fund të 31 Dhjetorit 2018.

Shënim:

  • Ky promovim përdoret vetëm për një porosi të vetme (zbritje në tarifat totale të faturave të shërbimit).
  • Tarifa e promovimit është vetëm tarifa e shërbimeve.
  • Nuk mund të kombinohen me oferta të tjera speciale, promovim ose zbritje.
Vini re kalendarin tuaj për të rregulluar takimin me ne dhe mirëpritur në stendën tonë (B1) në Grand Kempinski Hotel Shanghai. Kështu që ju nuk e humbni mundësinë për të eksploruar njohuritë e industrisë dhe për të marrë drejtpërdrejt konsulent nga eksperti ynë. Si klient i ONE IBC, ju mund të merrni lejen e delegatit me 30% zbritje. Join with us

Ne jemi gjithmonë të lumtur t'i përgjigjemi dhe t'i shërbejmë kërkesave tuaja.

Sinqerisht,
One IBC Group
Ofruesi Kryesor i Shërbimeve të Korporatave

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US