Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Hapi 1
Preparation

Përgatitja

Kërkoni kërkim falas të emrit të kompanisë Ne kontrollojmë pranueshmërinë e emrit dhe bëjmë sugjerime nëse janë të nevojshme.

Hapi 2
Your Belize Limited Liability Company (LLC) or IBC Details

Kompania juaj me Përgjegjësi të Kufizuar në Belize (LLC) ose Detajet e IBC-së

 • Regjistrohuni ose identifikohuni dhe plotësoni emrat e kompanive dhe drejtorin / aksionarin (a).
 • Plotësoni transportin, adresën e kompanisë ose kërkesë të veçantë (nëse ka).
Hapi 3
Payment for Your Favorite Belize Limited Liability Company (LLC) or IBC

Pagesa për kompaninë tuaj të preferuar me përgjegjësi të kufizuar në Belize (LLC) ose IBC

Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës (Ne pranojmë pagesa me Kredi / Kartë Debiti, PayPal ose Transfer Wire).

Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Ju do të merrni kopje të buta të dokumenteve të nevojshme duke përfshirë: Certifikatën e Inkorporimit, Regjistrimin e Biznesit, Memorandumin dhe Nenet e Shoqatës, etj. Pastaj, kompania juaj e re në një juridiksion është e gatshme të bëjë biznes!
 • Dokumentet mund t'i sillni në kompletin e ndërmarrjes për të hapur llogarinë bankare të korporatës ose ne mund t'ju ndihmojmë me përvojën tonë të gjatë të shërbimit të mbështetjes bankare.

Dokumentet e kërkuara për Formimin e Kompanisë në Belize

 • Pasaporta e çdo aksionari / pronari përfitues dhe drejtori.
 • Dëshmia e adresës së banimit të çdo drejtori dhe aksionari (fatura e shërbimeve, deklarata bankare,…) e datës brenda tre muajve dhe duhet të jetë në anglisht ose e përkthyer zyrtarisht në anglisht
 • 3 emrat e propozuar të ndërmarrjeve me prapashtesë përfundimtare "Limited", "Corporation" ose "Incorporated"; ose (b) shkurtesa "Ltd", "Corp" ose "Inc"

Tarifat e formimit të ndërmarrjeve në Belize

Nga

709 dollarë amerikanë Service Fees
 • Bërë brenda 2 ditëve të punës
 • Shkalla 100% e suksesshme
 • Konfidencial i shpejtë, i lehtë dhe më i lartë përmes sistemeve të siguruara
 • Përkrahje e përkushtuar (24/7)
 • Vetëm Porosit, Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju

Shërbime të rekomanduara

Llogari bankare në Belize

Llogari bankare në Belize

Kompania Belize e pranuar nga OCBC Singapore, EPB në Pueto Rico, Bankat në Mauritius, ..

* Përparësia e të pasurit afarizëm në Belize:

 • Norma me interes të lartë
 • Mbrojtja e aseteve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve
 • Nuk ka të dhëna të arritshme nga publiku në Belize. Sidoqoftë, ju mund të zgjidhni shërbimin e të nominuarit për të pasur dy shtresa mbrojtjeje.
 • Objektivi kryesor i të pasurit të një drejtori të emëruar dhe një aksioneri të nominuar është të parandalojë që publiku i gjerë të dijë se ekziston një marrëdhënie e drejtpërdrejtë midis pronarit përfitues dhe kompanisë së tij në det të hapur.

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit

Hapësirat e zyrave virtuale të Belize ndihmojnë biznesin tuaj të duket më i madh ose më prestigjioz sesa mund të jetë akoma, si dhe fleksibilitetin për ta bazuar atë diku tjetër ndërsa punoni në një vend më të përshtatshëm.

 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Shërbim profesional për trajtimin e thirrjeve me numrin e telefonit të dedikuar dhe numrin e faksit
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Ndihmë administrative me përvojë

Besimi, Shërbimi i Fondacionit

Besimi, Shërbimi i Fondacionit

Ngjashëm me shumë juridiksione të tjera të qiellit tatimor, Trusti / Fondacioni këtu ka përparësinë e mëposhtme:

 1. Tarifat e ulëta të qeverisë
 2. Jo taksa lokale
 3. Regjistrim i shpejtë
 4. Niveli i lartë i anonimatit
 5. Mbajtja e llojeve të ndryshme të aseteve:
  • Aksione, obligacione dhe letra me vlerë të tjera në ndërmarrjet publike ose private
  • Pronë intelektuale
  • Pasuri të paluajtshme / pasuri të paluajtshme
  • Pasuritë e bankës
  • Portofolet e investimeve
  • Politikat e sigurimit të jetës
  • Shumica e llojeve të tjera të pasurive
 6. Struktura fleksibël: Themeluesi, Këshilli, Administruesi i Besuar, ... mund të jenë individë fleksibël të shoqërisë së besimit varet nga qëllimi

Ndrysho agjentin

Ndrysho agjentin
 • Këshillëdhënës Profesional me mbështetje 24/7
 • Si agjent i regjistruar, ne mbështesim kompaninë tuaj në biznesin gjatë gjithë jetës
 • Shërbime me çmime të shpejta dhe të lira (2-3 ditë)
 • Hapni llogari bankare në distancë
 • Ndryshoni strukturën e kompanisë, shtoni të nominuarin dhe shërbime të tjera

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Shumica e markave tregtare në Belize mund të mbrohen vetëm përmes një sistemi të ashtuquajturve "Njoftime Paralajmëruese". Vetëm markat tregtare që ishin regjistruar në MB mund të regjistroheshin në Belize. Duke regjistruar një markë tregtare, një pronari i sigurohet mbrojtja e markës së tij pasi që atyre u është dhënë e drejta ekskluzive për të përdorur markën në fjalë për të identifikuar mallrat dhe / ose shërbimet e tyre. Mbrojtja e markës tregtare zbatohet gjithashtu nga Gjykata e Lartë e Belize dhe drejtohet në eliminimin e konkurrentëve të padrejtë, të tillë si falsifikuesit, të cilët përdorin marka të ngjashme për të tregtuar produkte me cilësi të ulët.
 • Regjistrimi mbetet i vlefshëm për një periudhë dhjetë vjeçare nga data e regjistrimit. Rinovimet e njëpasnjëshme pas çdo dhjetë vjet duhet t'i nënshtrohen pagesës së tarifave të rinovimit.

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Vendi Belize është i veçantë dhe Llogaria e Tregtarit në PayCEC rekomandohet për këtë Juridiksion
 • Aplikimi për Mbështetje me OCBC Singapore, EPB në Pueto Rico, Bankat në Mauritius
 • Siguruar ligjërisht për shitësin në sajë të mos trajtimit të të dhënave të kartës së asnjë klienti
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Të gjitha Tarifat dhe Kostot nuk janë paraprake !, që do të thotë se do të zbritet vetëm kur Shitësit mund të shesin produktin / shërbimin e tyre
 • Personalizoni faqen tuaj të check out
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare

Kompania e Hapur në Belize me karakteristikat kryesore

Kompania Ndërkombëtare e Biznesit (IBC)

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit IBC
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave Zero
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani po
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta Jo
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 2
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 1
Numri minimal i drejtorëve 1
Lejohen Drejtorët e Korporatave po
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 50,000 USD / 50,000 aksione
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Jo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Jo
Regjistrime të arritshme nga publiku Jo
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor Jo
Llogaritë e audituara Jo
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 709.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 550.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 449.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 550.00

Me përgjegjësi të kufizuar (LLC)

Informacion i pergjithshem
Lloji i Subjektit të Biznesit SH.PK
Tatimi mbi të Ardhurat e Korporatave Zero
Sistemi Ligjor i Bazuar në Britani po
Aksesi i Traktatit të Taksave të Dyfishta Jo
Korniza kohore e përfshirjes (afërsisht, ditë) 2
Kërkesat e korporatave
Numri minimal i aksionarëve 0
Numri minimal i drejtorëve 0
Lejohen Drejtorët e Korporatave Jo
Kapitali / aksionet e autorizuara standarde 50,000 USD / 50,000 aksione
Kërkesat lokale
Zyra e Regjistruar / Agjenti i Regjistruar po
Sekretari i Kompanisë po
Takime Lokale Jo
Drejtorët / Aksionarët Lokalë Jo
Regjistrime të arritshme nga publiku Jo
Kërkesat vjetore
Kthimi vjetor Jo
Llogaritë e audituara Jo
Tarifat e përfshirjes
Tarifa jonë e shërbimit (viti i parë) US$ 800.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 550.00
Tarifat vjetore të rinovimit
Tarifa jonë e shërbimit (viti 2+) US$ 700.00
Tarifa qeveritare dhe Shërbimi i tarifuar US$ 550.00

Fusha e Shërbimeve

International Business Company (IBC)

1. Tarifa e Shërbimit të Formimit të Kompanisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Certifikata Origjinale e Inkorporimit; Yes
Memorandum & Artikuj të Shoqatës; Yes
Emërimi i Drejtorit (ave) të Parë; Yes
Kapital i autorizuar; Yes
Rezoluta e Miratuar nga Drejtori (të) i Parë; Yes
Courier paketa e kompanisë Yes

2. Tarifa e Qeverisë

Personi që dëshiron të përfshijë një kompani të re në Belize duhet të paguajë dy lloje të tarifave qeveritare. Kjo tarifë varet nga rregullat e qeverisë Belize dhe ne nuk mund ta rregullojmë atë.

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Tarifa e licencës për IBC me kapital të autorizuar 50,000 USD ose më të ulët Yes
Zyra e Regjistruar / Tarifa e Agjentit të Regjistruar; Yes

Limited Liability Company (LLC)

 

Formularët e Kompania e Hapur në Belize

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Kartela Belize IBC Rate
PDF | 1.09 MB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:41 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Belize International Business Company

Kartela Belize IBC Rate Shkarko
Belize LLC Karta e tarifave
PDF | 1.26 MB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:41 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për korporatën me përgjegjësi të kufizuar në Belize

Belize LLC Karta e tarifave Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Certifikata e inkorporimit Belize Shembull
PDF | 19.33 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:17 (UTC+08:00)
Certifikata e inkorporimit Belize Shembull Shkarko
Pyetjet e shpeshta

Formimi i Kompanisë Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) - Kompania e Hapur në Belize

1. Cilat lloje të ndërmarrjeve do të ngrihen?
Kompanitë e biznesit ndërkombëtar janë ndërmarrjet e përfshira në Aktin e Kompanive Ndërkombëtare 2011 (Belize). Lloji i ndërmarrjeve coulbe Private Limited nga Aksionet (Pte Ltd) ose Kompania me Përgjegjësi të Kufizuar (LLC).
2. Afati kohor dhe citimi i procesit të inkorporimit?

Procesi i inkorporimit zgjat vetëm 1-2 ditë pasi kemi marrë të gjitha dokumentet e kërkuara dhe pagesën nga ana juaj.

Cila është kërkesa për procesin e inkorporimit?

Kërkesa është e thjeshtë. Thjesht duhet të paraqisni 2 lloje të dokumenteve:

 • Skanoni me Ngjyra e Pasaportës
 • Skanimi i provës së adresës në anglisht (Fatura e shërbimeve, Deklarata e bankës, ...)

Shihni më shumë: Si të krijoni një kompani në Belize

3. Cila është kostoja e regjistrimit të një kompanie IBC në Belize?

Tarifa për regjistrimin e një IBC që ka një kapital aksionar të autorizuar deri në 1.000.000 dollarë amerikanë është 709 dollarë amerikanë tarifa jonë e shërbimit profesional dhe tarifa qeveritare plus 550 dollarë amerikanë . Totali 1,259 dollarë amerikanë .

Shiko me shume:

4. Çfarë ndodh nëse nuk paguaj tarifat vjetore të rinovimit të IBC?

Mos pagesa e tarifave vjetore të rinovimit do ta bëjë kompaninë në det të hapur të humbasë statusin e saj të pozitës së mirë, kompania gjithashtu do të pësojë ndëshkime të rënda të vonuara dhe pasoja ligjore.

Në çdo kohë pas datës së duhur të tarifave qeveritare, Regjistruesi i Kompanive ka të drejtë të heqë dorë nga kompania nga Regjistri për mospagim të tarifave, pasi i ka dhënë një njoftim Kompanisë 30 ditë.

Lexo më shumë:

5. A ka ndonjë taksë tjetër të pagueshme?
Jo. Të gjitha IBC-të i nënshtrohen taksimit zero në Belize.
6. A lejohen aksionet e bartësit dhe a lejohen drejtorët e korporatave?

Jo. Aksionet e Bartësit nuk lejohen .. Drejtorët e korporatave lejohen.

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Kompania e Hapur në Belize Publikimet

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US