Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Llogari bankare në Belize | Kompania në det të hapur Belize me llogari bankare

Tarifat e llogarisë bankare në Belize

Nga

499 dollarë Service Fees
  • Disa mundësi për Belize IBC për të hapur një llogari bankare
  • Hapuni për çdo lloj aktiviteti biznesi
  • Shërbimi i llogarisë bankare është i disponueshëm për çdo lloj kompanie Belize
  • Shërbimi Lokal i Nominuar është i kualifikuar dhe i disponueshëm

Kompania në det të hapur Belize me llogari bankare

Nëse keni një qëllim për të zgjeruar biznesin tuaj në një vend ndërkombëtar në të cilin mund të përfitoni nga përfitimet e taksave, konfidencialiteti dhe stabiliteti i mjedisit ekonomik, thjeshtësia e raportit vjetor të kontrollit, Belize plotëson të gjitha këto përparësi. Belize ofron shumë lloje të llogarive bankare në det të hapur me kosto efektive dhe të përjashtuara nga taksat. Përparësia më e madhe është se nuk keni nevojë të kryeni ndonjë aktivitet fizik biznesi në Belize si një parakusht për të hapur një llogari bankare në det të hapur . E megjithatë një përfitim tjetër është se me një llogari bankare në det të hapur , ju dhe pasuria juaj jeni ligjërisht të ndarë. Kështu, çdo përgjegjësi personale (nga një zgjidhje e divorcit, te procedurat e falimentimit, te një proces gjyqësor pa mend) nuk do të ndikojë në llogarinë bankare të IBC-së tuaj, e cila do të mbrohet ligjërisht. IBC-ja juaj do të ketë mbrojtje ligjore të pasurive të integruara dhe çdo para në llogarinë përkatëse bankare të korporatave do të përfitojë nga kjo strukturë.

Dhe së fundmi, transferimi i aksioneve të IBC tuaj tek trashëgimtarët e ardhshëm është një mënyrë e shkëlqyeshme për të zvogëluar përgjegjësitë e taksës së trashëgimisë.

Llogari bankare Belize dhe bankare në det të hapur në Belize

Krijoni një kompani në Belize

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US