Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Si të krijoni një kompani në Belize | Kompania IBC, LCC

Hapi 1
Preparation

Përgatitja

 • Ekipi ynë këshillues do t'ju këshillojë llojin e mjaftueshëm të kompanisë Belize që përshtatet me aktivitetin tuaj të biznesit
 • Ekipi këshillues do të kontrollojë emrin e kompanisë për një kompani të re. Ekzistojnë disa rregullore në lidhje me emrin, të cilat nuk do të regjistrohen nëse
  • Emri që është përfshirë tashmë me një kompani ekzistuese të Belize, ose është aq i ngjashëm sa, sipas mendimit të Sekretarit, mund të çojë në konfuzion ose mashtrim.
  • Regjistruesi i Kompanisë Belize ka një sistem të rezervimit të emrit, kështu që emri i cili është i rezervuar do të konsiderohej gjithashtu një emër ekzistues
  • Emri përmban fjalët "Ndërtimi i Shoqërisë", "Dhoma e Tregtisë", Chartered "," Kooperativa "," Perandorake "," Komunale "," Mbretërore ", ose një fjalë që përcjell një kuptim të ngjashëm, ose ndonjë fjalë tjetër që, në mendimi i regjistruesit, sugjeron ose llogaritet të sugjerojë
   • patronazhi i Madhërisë së saj ose i një anëtari të Familjes Mbretërore; ose
   • një lidhje me Qeverinë e Belizës ose një departament të saj
   • është i pahijshëm, fyes ose, sipas mendimit të Sekretarit, i kundërshtueshëm;
   • përmban fjalët "Sigurim", "Bankë", "Sigurim" ose "Mirëbesim", ose ndonjë ose derivatet e tyre ose shprehjet përkatëse, përveç nëse është licencuar në bazë të një akti që e autorizon atë për të kryer një biznes ose veprimtari të tilla.
  • Indshtë i pahijshëm, ofendues ose, sipas mendimit të Sekretarit, i kundërshtueshëm;
  • Përmban fjalët "Sigurim", "Bankë", "Sigurim" ose "Mirëbesim", ose ndonjë ose derivatet e tyre ose shprehjet përkatëse, përveç nëse është licencuar sipas një akti që e autorizon atë për të kryer një biznes ose aktivitete të tilla.
 • Ju do të keni informacionin e detyrimit të Belizës, politikën e taksimit, për kompaninë tuaj Belize.
Hapi 2
Your Belize company details

Detajet e kompanisë tuaj Belize

 • Zgjidhni një lloj të përshtatshëm të entitetit për qëllimin e biznesit tuaj
 • Zgjidhni shërbimet e rekomanduara për kompaninë tuaj Belize:
  • Llogaria bankare: Ju mund të arrini llogari bankare në shumë banka në botë me njësinë ekonomike Belize. Ju mund të zgjidhni shumicën e opsioneve të bankës në listë (përveç Emirateve të Bashkuara Arabe, Zvicrës, Hong Kong).
  • Shërbimet e të nominuarve: Përdorimi i shërbimeve të të nominuarit në mënyrë që informacioni i të nominuarit të shfaqet në faqen e internetit të Regjistrimit të Kompanisë
  • Zyra e shërbimit: Zgjidhni juridiksionin tuaj të preferuar për adresën e Shërbimit. Ju mund të keni shumë adresa Shërbimi në të gjithë botën.
  • IP dhe Markë Tregtare: Ju mund të regjistroni Pronën Intelektuale në të gjithë juridiksionin me njësinë e Belize.
  • Llogaria tregtare: ky shërbim do të përmbushet pasi të aktivizohet llogaria bankare e korporatës.
  • Mbajtja e librave: Kjo nuk është e detyrueshme. Shërbimi mund të përdoret ose jo në të ardhmen sipas kërkesës tuaj.
 • Koha e përpunimit: Mund të zgjidhni nëse zgjidhni 2 periudha kohore në varësi të urgjencës së kërkesës suaj. Brenda orës së punës pas qeverisë së Belize, ne mund t'ju ndihmojmë ta bëni atë më shpejt brenda 1 dite pune pasi të siguroni të gjitha dokumentet dhe informacionin e kërkuar.
Hapi 3
Payment for Your Favorite Belize Company

Pagesa për kompaninë tuaj të preferuar Belize

 • Ne pranojmë pagesa me mënyra të ndryshme. Visa / Master / Amex e cila do të pranohet.
 • Ju mund ta përpunoni pagesën duke përdorur Paypal.
 • Ju mund të transferoni te ne përmes llogarisë sonë ekzistuese. Ju mund të zgjidhni nëse do ta transferoni pagesën në llogarinë bankare që është shumë më e përshtatshme për ju. Toshtë e mundur të transferoheni përmes IBAN / SEPA nëse jetoni në Evropë. Përndryshe, SWIFT do të zgjasë nga 3 deri në 5 ditë.
Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Pas mbarimit të përfshirjes, ne do të ndërlidhim dokumentet e forta në adresën tuaj të konfirmuar duke përdorur DHL / TNT / FedEX. Koha e dorëzimit do të jetë nga 2 deri në 5 ditë pasi kompania juaj të përfshihet në varësi të adresës tuaj.
 • Ju jeni gati të bëni biznes me subjektin e ri juridik. Të gjitha shërbimet shtesë si hapja e llogarisë bankare, të nominuarit, zyra e shërbimit do të përmbushen pasi kompania të përfshihet.
Krijoni një kompani në Belize

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US