Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbime të rekomanduara për përfshirjen e ndërmarrjes në Belize

Llogari bankare në Belize

Llogari bankare në Belize

Kompania Belize e pranuar nga OCBC Singapore, EPB në Pueto Rico, Bankat në Mauritius, ..

* Përparësia e të pasurit afarizëm në Belize:

 • Norma me interes të lartë
 • Mbrojtja e aseteve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve
 • Nuk ka të dhëna të arritshme nga publiku në Belize. Sidoqoftë, ju mund të zgjidhni shërbimin e të nominuarit për të pasur dy shtresa mbrojtjeje.
 • Objektivi kryesor i të pasurit të një drejtori të emëruar dhe një aksioneri të nominuar është të parandalojë që publiku i gjerë të dijë se ekziston një marrëdhënie e drejtpërdrejtë midis pronarit përfitues dhe kompanisë së tij në det të hapur.

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit

Hapësirat e zyrave virtuale të Belize ndihmojnë biznesin tuaj të duket më i madh ose më prestigjioz sesa mund të jetë akoma, si dhe fleksibilitetin për ta bazuar atë diku tjetër ndërsa punoni në një vend më të përshtatshëm.

 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Shërbim profesional për trajtimin e thirrjeve me numrin e telefonit të dedikuar dhe numrin e faksit
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Ndihmë administrative me përvojë

Besimi, Shërbimi i Fondacionit

Besimi, Shërbimi i Fondacionit

Ngjashëm me shumë juridiksione të tjera të qiellit tatimor, Trusti / Fondacioni këtu ka përparësinë e mëposhtme:

 1. Tarifat e ulëta të qeverisë
 2. Jo taksa lokale
 3. Regjistrim i shpejtë
 4. Niveli i lartë i anonimatit
 5. Mbajtja e llojeve të ndryshme të aseteve:
  • Aksione, obligacione dhe letra me vlerë të tjera në ndërmarrjet publike ose private
  • Pronë intelektuale
  • Pasuri të paluajtshme / pasuri të paluajtshme
  • Pasuritë e bankës
  • Portofolet e investimeve
  • Politikat e sigurimit të jetës
  • Shumica e llojeve të tjera të pasurive
 6. Struktura fleksibël: Themeluesi, Këshilli, Administruesi i Besuar, ... mund të jenë individë fleksibël të shoqërisë së besimit varet nga qëllimi

Ndrysho agjentin

Ndrysho agjentin
 • Këshillëdhënës Profesional me mbështetje 24/7
 • Si agjent i regjistruar, ne mbështesim kompaninë tuaj në biznesin gjatë gjithë jetës
 • Shërbime me çmime të shpejta dhe të lira (2-3 ditë)
 • Hapni llogari bankare në distancë
 • Ndryshoni strukturën e kompanisë, shtoni të nominuarin dhe shërbime të tjera

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Shumica e markave tregtare në Belize mund të mbrohen vetëm përmes një sistemi të ashtuquajturve "Njoftime Paralajmëruese". Vetëm markat tregtare që ishin regjistruar në MB mund të regjistroheshin në Belize. Duke regjistruar një markë tregtare, një pronari i sigurohet mbrojtja e markës së tij pasi që atyre u është dhënë e drejta ekskluzive për të përdorur markën në fjalë për të identifikuar mallrat dhe / ose shërbimet e tyre. Mbrojtja e markës tregtare zbatohet gjithashtu nga Gjykata e Lartë e Belize dhe drejtohet në eliminimin e konkurrentëve të padrejtë, të tillë si falsifikuesit, të cilët përdorin marka të ngjashme për të tregtuar produkte me cilësi të ulët.
 • Regjistrimi mbetet i vlefshëm për një periudhë dhjetë vjeçare nga data e regjistrimit. Rinovimet e njëpasnjëshme pas çdo dhjetë vjet duhet t'i nënshtrohen pagesës së tarifave të rinovimit.

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Vendi Belize është i veçantë dhe Llogaria e Tregtarit në PayCEC rekomandohet për këtë Juridiksion
 • Aplikimi për Mbështetje me OCBC Singapore, EPB në Pueto Rico, Bankat në Mauritius
 • Siguruar ligjërisht për shitësin në sajë të mos trajtimit të të dhënave të kartës së asnjë klienti
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Të gjitha Tarifat dhe Kostot nuk janë paraprake !, që do të thotë se do të zbritet vetëm kur Shitësit mund të shesin produktin / shërbimin e tyre
 • Personalizoni faqen tuaj të check out
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US