Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Emrat IBC të Seychelles

Koha e azhurnuar: 08 Jan, 2019, 11:43 (UTC+08:00)

Ekzistojnë disa kërkesa të veçanta që duhet të ndiqen kur gjeni një emër për Kompaninë tuaj Seychelles. Për të qenë më specifik, një IBC Seychelles mund të mos regjistrohet nëse emri i tij është i ngjashëm me emrin e një kompanie ekzistuese Seychelles.

Emrat IBC të Seychelles

Emri i një IBC Seychelles mund të jetë në çdo gjuhë. Prapashtesat më të njohura të mbarimit të emrit janë fjalët "Limited", "Corporation", "Incorporated", "Société Anonyme", "Sociedad Anonima" ose shkurtesat që tregojnë një përgjegjësi të korporatës ose të kufizuar të tilla si "Ltd", "Corp", "Inc" ose "SA".

Sidoqoftë, ekzistojnë disa kufizime të emrit të IBC-së që duhet të shmangni: fjalët "Sigurim", "Bankë", "Shoqëria e Ndërtimit", "Dhoma e Tregtisë", "Çartuar", "Kooperativë", "Perandorake", "Sigurim", "Komunale", "Besimi", "Fondacioni", ose që sugjeron patronazhin e çdo qeverie dhe përmban një kuptim identik.

Lexo më shumë

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US