Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbime të rekomanduara për përfshirjen e ndërmarrjes në Sishel

Llogari bankare

Llogari bankare

Përfitimi kryesor i juridiksionit të Seychelles: pa detyrime tatimore, kërkesa minimale për raportim; nuk kërkohet kontroll ose kthim tatimor.

Industria bankare në Sechelles është e njohur mirë nga këto karakteristika:

 • Konfidencialiteti i nivelit të lartë - sekreti bankar në Seychelles është i ankoruar në ligj.
 • Gama e plotë e zgjidhjeve të pagesave - llogari në disa monedha, banking bankar në internet, transferta ndërkombëtare, karta pagese, çeqesh, financa tregtare.
 • Mjete të plota operative të sigurta bankare në internet, pa nevojën e instalimit të softuerit specifik në kompjuterin tuaj personal

-------> Kompania jonë nuk ofron ndihmë për hapjen e llogarive bankare në Seychelles për momentin. Ne punojmë shumë për t'ju ofruar mundësi alternative.

Një kompani e Seychelles është në gjendje të aplikojë për disa banka: EPB, PPB, Maubank, Boslil.

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Kompania në det të hapur në Seychelles mund të aktivizojë në konfidencialitet të plotë në lidhje me pronarët duke caktuar një drejtor të emëruar. Kjo është një metodë e njohur e përdorur nga kompanitë në Seychelles dhe mund të kërkohet në çdo kohë

Përfitimet:

 • Niveli i lartë i privatësisë

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Regjimi Atraktiv i Taksave
 • Aplikimi Online
 • Procedura e drejtpërdrejtë
 • Kosto e arsyeshme
 • Shërbimet e transmetimit të parave
 • Shërbime të përpunimit të pagesave
 • Tregtimi në valutë të huaj
 • Ndërmjetësimi i parave
 • Kembim parash

Besimi, Shërbimi i Fondacionit

Besimi, Shërbimi i Fondacionit
 • Besimi / Fondacioni dhe Mbrojtja e Aseteve
  • Ruajtja e pasurisë kundër pasigurisë politike, familjare ose ekonomike
  • Zotërimi i aktivit të padukshëm të biznesit tuaj: domeni, IP dhe marka tregtare
  • Të suksesshëm në planifikimin e investimeve ndërkombëtare, taksave të trashëgimisë dhe pasurive të patundshme
  • Maksimizimi i përfitimeve të aseteve për përfituesit
  • Krijimi i lehtë dhe i shpejtë, baza fleksibile e strukturës me qëllim
 • Një mjet për biznesin e zhvillimit të fortë dhe të qëndrueshëm. Suksesi juaj është gjithashtu i yni.

Ndrysho agjentin

Ndrysho agjentin
 • Këshillëdhënës Profesional me mbështetje 24/7
 • Si agjent i regjistruar, ne mbështesim kompaninë tuaj në biznesin gjatë gjithë jetës
 • Shërbime me çmime të shpejta dhe të lira (2-3 ditë)
 • Hapni llogari bankare në distancë
 • Ndryshoni strukturën e kompanisë, shtoni të nominuarin dhe shërbime të tjera

Licencimi i Biznesit

Licencimi i Biznesit
 • Regjimi Atraktiv i Taksave
 • Aplikimi Online
 • Procedura e drejtpërdrejtë
 • Kosto e arsyeshme
 • Shërbimet e transmetimit të parave
 • Shërbime të përpunimit të pagesave
 • Tregtimi në valutë të huaj
 • Ndërmjetësimi i parave
 • Kembim parash

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Nevoja për një adresë biznesi për të menaxhuar klientët dhe partnerët tuaj, gjithashtu mbrojtur informacionin tuaj personal, këtu Zyra jonë e Shërbimeve në Sishel mund t'ju ndihmojë
 • Thirrjet e marra nga sekretari ynë profesional në emër të kompanisë tuaj
 • Mesazhi ju dërgohet përmes postës elektronike
 • Shërbim efektiv i dërgimit të postës dhe faksit

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Llogaria e Merchant PayCEC rekomandohet për Seychelles, këto janë Paypal, Stripe.
 • Aplikimi i llogarisë tregtare me bankat: EPB, PPB, Maubank, Boslil është në dispozicion për kompaninë Seychelles.
 • Siguruar ligjërisht për shitësin në sajë të mos trajtimit të të dhënave të kartës së asnjë klienti
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare
 • Çmimi konkurrues

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US